ה
של יום ראשון חוזר!!!1

N o R i K o

New member
ה
של יום ראשון חוזר!!!1

וול, ראיתי חלק מכן באייקון ביום שני ופתאום קלטתי שפשוט... מתנו גם בפן החברתי
ואין לי מושג מה הולך אצלכן בחיים. ובא לי לדעת!
אז מה חדש? לאיזה כיתה עליתם? או כמה זמן עוד נותר לכם בצבא? או מה אתם עושים באזרחות? או איזו שנה אתם מתחילים בלימודים? או משהו...

אז למי שפספסה, בעוד שבועיים אני פותחת את שנה א' באוניברסיטה העברית בירושלים, בתקווה שלא יסגרו לי את הפקולטה לרפואת שיניים...
ואני עוברת לירושלים ביום רביעי הקרוב וזה מלחיץץץץץץ

וחוץ מזה... החיים כהרגלם. רוצה לעשות קריאת רענון לפני צאת הסרט בעוד חודש וחצי (אעאעאעאעאע מי היה מאמין?!) אבל אני קוראת עכשיו את שיר של אש ושל קרח (רק בספר הראשון, ממש בהתחלה, אז בלי ספויילרים!) וזה קצת אוכל לי את החיים
זה וצפייה בחברים...

מה חדש אצלכם?

התגעגעתי D:

Ayelet 363

New member
גם אני מבוהלת מהמעבר ביום רביעי

אני שוקלת אם להישאר לישון שם במעונות באותו יום או לא. את במעונות כלשהם, או בדירה?

אני גם עוד מלאת ספקות...

מה הסיכויים שיסגרו את הפקולטה, ולמה?

דרך אגב, איזה קמפוס זה רפואת שיניים?
קמפוס עין כרם (זה לא אומר לי כלום, אני רק שואלת ממה שהבנתי מהחיפוש שלי כרגע)?

דרך אגב, אתמכירה אנשים בירושלים?
יש לי חברה אחת, עוד כמה שאני מכירה קצת אולי גם (כי זכור לי במעורפל... לא בטוחה מי אפילו), אחותי עוברת לשם, ובת דוד שלי שאני אפילו לא בטוחה איך נראית כי מזמן לא ראיתי אותה אולי תלמד שם, וגם אולי תלמד היסטוריה, אז אולי אלמד איתה ביחד (ואם היא לא תגיד את שמה ואני לא אגיד את שמי אולי לא נזהה אחת את השנייה, עד שבסוף התואר פתאום זה יקרה ונצחק מזה מאוד. טוב, מה הסיכויים שזה יקרה, אבל זה לא בלתי אפשרי...).

N o R i K o

New member
רגע, אז בסוף גם את מתחילה ללמוד בעברית?

אני עוברת לדירה. מה איתך? מעונות? דירה?
בשנה א' אני נודדת בין עין כרם לגבעת רם, בשאר השנים אני רק בעין כרם... את בהר הצופים אני מניחה

אני מכירה רק שתי בנות שלומדות בעין כרם... אבל חברות של ממש אין לי באוניברסיטה
יש לי אחת בהר הצופים אבל... רחוק

Ayelet 363

New member
כן. אני אגור במעונות בהר הצופים

הייתה לי תחושה שתגידי מעונות, כי לפחות במעונות שלי הקליטה היא ביום רביעי.

N o R i K o

New member
ברביעי הקרוב? לא ברביעי הבא?

האמת שקיבלתי חדר בהר הצופים. אבל בגלל שאני הולכת ללמוד בעין כרם זה היה לא רלוונטי לגביי ונאלצתי לוותר עליו :(

Ayelet 363

New member
לא, רביעי הקרוב

גם אני הופתעתי שזה כבר עכשיו.

אויש, חבל.

N o R i K o

New member
איזה מוזר

כשאני קיבלתי את החדר בהר הצופים היה רשום לי שהכניסה היא ב-7.10. טוב נו, אולי דברים השתנו מאז

בכל אופן, כיף לך. מעונות זו ממש חוויה :) לי יש רק שותפה אחת בדירה, ונראה לי שכל אחת מאיתנו פשוט תסתגר בבועה שלה...
היא סבבה והכל, אבל לא בטוחה עד כמה היא הטייפ שלי. למרות שהיא קראה הארי פוטר, וזה קריטריון בחירה מאוד חשוב ברשימת האנשים שאני מכניסה לחיי

רגע, אז מה את לומדת בסוף? רק היסטוריה או גם אריכאולוגיה?
או ספרות אנגלית בכלל?

Ayelet 363

New member
אני ממש מפחדת מהשותפות

וגם ביקשתי רק בנות, אבל לא בטוח שיתחשבו בזה. אתמול חשבתי על פחד מרומייטס מעצבנים ואז הגיע לי בשאפל what is this feeling. זה היה מבשר רעות באופן משעשע.

כן, ארכיאולוגיה והיסטוריה.

N o R i K o

New member
חחחחחח מתה על השיר הזה

וחייבת לציין משהו... לא זוכרת אם כבר סיפרתי כאן שהייתי פנימיסטית בתיכון
והשותפה שלי לחדר הייתה ההפך הגמור ממני. בהתחלה גם בינינו שרר loathing ממש כמו בין אלפי וגלינדה. ואיכשהו הצלחנו לגבור על הכל ולהפוך לחברות ממש ממש טובות. כמו אלפי וגלינדה!
אז אל תחששי. הדברים האלה מלחיצים מן הסתם, עובדה שגם אני לחוצה, אבל בסוף הם מסתדרים.

יא, איזה כיף לך שתלמדי מה שרצית! שיהיה מלא בהצלחה!

Ayelet 363

New member
דרך אגב

עוד לפני ששמעתי אותו כשחשבתי על זה, חשבתי שאם אשנא את הרומייטס אשמע את השיר הזה הרבה. אבל אני מקווה ששתינו מאוד נתחבר עם השותפות, גם אם זה לא נראה כך בהתחלה.

pennylane11

New member
היושששש

אני בכיתה י"ב (פאק) ורואה באפי (פאקפאק) וקוראת המון דברים ובעיקר את החדש של גיימן (פאקפאקפאק. אבל במובן הטוב.)
ואין אצלי כמעט שום דבר חדש
חוץ מזה שהיה אייקון וקרו הדברים של אייקון (מתנדבת מצטיינת! ווהו!) ועכשיו אין אייקון ועצב לנצח (או עד אייקון הבא).

N o R i K o

New member
מעין, את סופר-וומן.

כבר אמרתי לך, את מדהימה אותי!
מה בסוף הולך איתך בסוף השנה? פסיכומטרי\עתודה\צבא\ש"ל\אוניברסיטה?

pennylane11

New member
סופרוומן!

עקרונית אני לא מתכננת לעשות פסיכומטרי השנה במהלך הלימודים למרות שאין לי הרבה מקצועות. ציוני בגרויות שלי של שנה שעברה ממש ממש טובים (97 בפיזיקה, 98 במתמטיקה, 99 באנגלית) ואם ישארו כאלה, ובגלל שאני רוצה פיזיקה שזה הכי לא מבוקש בעולם בערך, אני כנראה לא צריכה אפילו פסיכומטרי בשביל להתקבל. ואז אני אחליט, אם אני רוצה לעבוד או ללמוד. אין לי מושג עוד מה עם צבא כי אני עוד לא בת 16 בכל זאת ועוד לא היה לי צו ראשון אפילו. בקיצור אין לי מושג מה אני רוצה ואין לי מושג מה יהיה. כיף.

למעלה