ה- Highlights של הפרק היומי...

רונני2001

New member
ה- Highlights של הפרק היומי...

במילה אחת: וואו! הפרק היום היה מעבר לכל ציפיות... אולי הייתי מרוצה טיפה יותר אם היו נותנים לנו עוד כמה שניות עם הנשיקה של טוני והפוסטמה המתוסבכת שלנו
(למרות ש... היא לפעמים גם מתוקה), טרישה... אבל היה נחמד לאללה... אם זה ניקולס, או וויקטוריה, אם זו טרישה או הנשיקה של של ראול ומקנזי (הוא מתנהג אליה כ"כ יפה והוא כזה מאמי כלפיה - גם היא פוסטמה [אפילו פוסטמה גדולה יותר] אם היא תלך עם בילי ולא איתו!)... המילניום בהחלט לא עבר בלי ששמנו לב... רוני...

רונני2001

New member
../images/Emo26.gifטוני והפוסטמה- בווידאו!../images/Emo36.gif

מממ... אמרתי: "What the hell, ניתן להם גם ווידאו..." חולה עליכם! רוני...

רונני2001

New member
ודרך אגב - שחר אומר ש...

שמחר יהיה משהו פצצתי שגם יהיה לי כדאי לשים פה להורדה...

junny

New member
../images/Emo66.gif

היי רוני, המון תודה- שכחתי לגמרי שזה יהיה היום בפרק.. והתבאסתי שלא ראיתי תודה על ההפתעה שהסרטון!! ג'ני

junny

New member
היי אני בחורה...

ואני לא רואה צורך לראות כל יום צח"ח. פעם/ פעמים בשבוע לרוב מספק אותי והפורום מתעדכן כל הזמן ככה שאני בענינים...

רונני2001

New member
המבט הזועם של ניק התותח! ../images/Emo6.gif

אל תתייחסו לביטויים שלי - מבט אחד לצד שמאל (איפה שרואים באיזו שעה נשלחה ההודעה) ותבינו הככככל...
חולה עליכם...

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מפסיקה לצחוק מהשרשור הקורע הזה
ואני שברתי תראש אם טרשת תתנשק עם ריאן אופסססססססססססססס הנשיקה הגיעה לכתובת הלא נכונה
יאאאאא מה יהיה היום אני מתוחה
האם מייגן תראה את כל זה ?? מאד מקווה שכן

רונני2001

New member
חחח!!!

שמייח שאהבת... יכול להיות שגם היום אני אתן לכם כמה מתעמים (עוד לא ראיתי את הפרק של היום... יש לי אותו מוקלט במחשב... אם יהיה משהו מעניין, אני אעלה אותו)

למעלה