ה-genius באמת גאון?

kromus

New member
ה-genius באמת גאון?

שלום חברי פורום יקרים, החלטתי לתת צ'אנס לאפל ולראות אם הג'ניוס שלהם באמת עושה עבודה טובה. אני פחות מרוצה מהעובדה שהוא רוצה להעביר את כל מידע הספריה שלי לחנות של האייטיונס סטור אבל מילא, אני מבין שזה נדרש לצורך הרכבת פלייליסט. הבעיה היא שהוא רוצה שאני אפתח חשבון בחנות וזה ממש לא מעניין אותי (הוא מציג את זה כאילו הוא נותן לי הצעות לדברים דומים למה שאני שומע מהחנות ואם אני רוצה לרכוש אז הוא יוכל להוסיף אותם) ואני לא מתכוון לרכוש שום דבר מאפל (ושלא תבינו לא נכון, חלק גדול מהתקציב החודשי מוקדש למוסיקה - אמיתית). האם יש דרך לשכנע אותו שיוותר על החיבור לחנות? (אם ע"י איזושהי אופציה שהוא יבין שאני לא רוצה לקנות דברים בחנות או אם ע"י איזשהו חשבון דמה שאתם מודעים אליו?) תודה ויום טוב

LinkTree

New member
אין שום אפשרות

אפל השקיע מאמצים פיתוחיים לטובת ה Genius מכמה סיבות. אחת מהן היא האפשרות למכור לך שירים שיש סיכוי טוב שתאהב - בהתבסס על הטעם המוסיקלי שלך ולכן אתה חייב לפתוח חשבון כדי שהיא תוכל לנסות למכור לך שירים. אתה חייב להעלות את הנתונים על השירים שלך לאייטיונס מכיוון שהגאון של אפל מתבסס על הטעם המוסיקלי של אנשים ובלי שהאנשים יעלו את המוסיקה שיש להם המנוע לא ידע להמליץ על שירים ולכן גם זה משהו שאיאפשר להמנע ממנו. אתה יכול לפתוח חשבון באייטיונס בלי שום התחייבות וגם לקבל כמה שירים במתנה - ככה שזה לא כזה מבאס. בבלוג שלי (קישור בחתימה) תמצא מדריך מלא לפתיחת חשבון באייטיונס - בחינם ובקלות

kromus

New member
שא ברכה

וסתם ככה לדעת, מה הדעה האישית שלך על הג'ניוס?

kromus

New member
אני עובד לפי המדריך

אבל לא מוצא את הפרסומת שאמורה להיות בקבוצה בפייסבוק... יש מקום אחר למצוא אותה?

kromus

New member
אוקי, עוד כמה התקלות

הצלחתי לעקוב אחרי ההוראות והגעתי כבר לשלב שיש לי קוד והוא רוצה שאני אעשה רידים לאייטיונס שלי, ואני לוחץ על הכפתור רידים והוא נותן לי הודעת שגיאה אדומה שהקוד שהכנסתי מתאים רק ללקוחות של החנות האמריקאית. איך אני משנה את החנות שאליה הוא נכנס?

Johnnit

New member
אני לא משתגעת על הג'יניוס הזה

רואים שהוא פועל על פי איזה שירים רוב האנשים שומעים כי כשהוא יוצר לי רשימות שירים זה רק להיטים מפורסמים וזה דיי חוזר על עצמו כי אין לי הרבה להקות כאלו. חבל שהוא לא פועל על פי קצב המוסיקה או הסיגנון לא יודעת.. משהו יותר חכם..

דווקא מאפל ציפיתי להרבה יותר

יש מן קטע כזה שכל פעם שעושים SHUFFLE, ומתחילים משיר מסויים אז השירים שאחריו תמיד יהיו אותם השירים באותו הסדר. ולא, זה לא בג'יניוס.. סתם שאפל רגיל. ציפיתי ליותר..

kromus

New member
בשעה טובה

הצלחתי לאחר קצת מאמץ ומשחקים עם הגדרות לפתוח חשבון ולהפעיל את הג'ניוס. בינתיים אני עוד בשלבי התרשמות, הוא לא תמיד מדיייק ולרוב סתם זורק שירים שכל קשר בינם לבין השיר שעליו מבוססת הרשימה הוא מקרי בהחלט אבל בסך הכל פיצ'ר חמוד. תודה linktree על המידע בבלוג.

LinkTree

New member
תן לו עוד קצת זמן

בהתחלה גם שלי זייף - היום הוא דבקה עושה עבודה לא רעה אני שומע איתו די הרבה - לדעתי הוא גם לומד את הסיגנון שלך עם הזמן - או לפחות ככה זה מרגיש :D

למעלה