ה freeware השבועי ...

ron20

New member
ה freeware השבועי ...

אני מקווה שאני אעמוד בזה ... בכל מקרה אני אשתדל לשים בטאגליינס תוכנת חינם אחרת בכל שבוע (שבועיים שלושה
) תחפח קטגוריה חדשה בשאלות ותשובות עם ארכיון הלינקים (אין לי שליטה על תוכן הלינקים לאורך זמן) אתם מוזמים לשלוח לי במסרים תוכנות חינם (לא תוכנות לא חוקיות פרוצות וכו !!! רק freewares) שתנקלתם בהם, וכל שבוע אפרסם תוכנה נבחרת (רצוי שיהיה הסבר ורצוי גם שתוכלו לאשר שהיא עובדת טוב ... התוכנה הראשונה: פלאג אין חינמי - למצב סוללה וזיכרון ... חובה בכל פוקט (לאו דווקא הספציפחת הזו...)

ron20

New member
הערה לשולחים הפוטנציאלים

נא שלחו קישורים לתוכנות ולא את התוכנות עצמן ... בין השאר בכדי שהחברים יוכלו לקרוא מידע נוסף בעמוד התוכנה.

castroman

New member
אוקי תוכנה חופשית ראשונה לשבוע ../images/Emo70.gif

והיא Pocket TV מבית MpegTV LLC
התוכנה היא תוכנת ניגון סרטי MPEG הטובה ביותר לדעתי לPPC, היא מוצעת בגירסאות לPPC 2000\2002\2003 וכן יש גם גירסה למערכת ההפעלה למכשירים סלולארים - Smartphone 2002 ואף לגירסת 2003. התוכנה מומלצת מאוד
ומלווה אותי בערך מהרגע הראשון שיש לי PPC, סיקור נרחב של התוכנה בקרוב
כתובת להורדה
http://www.pockettv.com/

ron20

New member
איריס ../images/Emo51.gif

אני אוסף לינקים לדף הקישורים, ואני אוסיף את הלינק גם ל FQA ... רעיון ה"מיזם" ה freeware הוא שהחברים יתנו הפנייה ישירה לתוכנות שהם מכירים,ולפחות יכולים להגיד ששוים משהו. בסוף תהיה לנו קטגוריה גדולה עם שלל קישורים לתוכנות שימושיות.

למעלה