ה-Fire Wall מציק לי. מה עושים?

idanjtnp

New member
ה-Fire Wall מציק לי. מה עושים?

היי, התקנתי תוכנת פיירוול בשם Tiny Personal Firewall למחשב האישי והחביב שלי, העניין הוא שהוא כל הזמן מציק לי, ושולף לי דיאלוג בוקסס הכוללות שאלות של לאשר/לדחות (כל מיני חבילות מידע וכאלה). איך אני גורם לו להפסיק להציק לי... יתכן כי התוכנה הזאת לא מתאימה לי מכוון שכל מה שאני צריך זה תוכנה שתמנה ממשתמשים אחרים לפרוץ למחשב שלי.

yaronsh

New member
כל מה שאתה צריך זה:

להבין איך להפוך חלון כזה שקופץ לחוק קבוע. בתוכנה הזאת TINY חלון כזה מודיע לך שסוג מסויים של תקשורת מתבקשת לצאת או להכנס. כל שעליך לעשות הוא להעריך אם סוג התקשורת מקוכל עליך לפי הפרמטרים הבאים: האפליקציה על המחשב שלך שמייצאת או קולטת שדר (התוכנה) כתובת היעד סוג התקשורת. לדוגמא אינטרנט אקספלורר שמנסה להתחבר לאתר מיקרוסופט לפורט 80 זה מקובל אתר שמוליק קום שמנסה לשלוח UDP לSYSTEM שלך זה שנוי במחלוקת עד אסור. כיצד מכוונים: כאשר מופיע חלון יש בצד שמאל למטה כפתור לCASTOMIZE על ידי לחיצה עליו אפשר להגדיר את היעד הפורט והמוצא . זה מה נחשב למתקדמים. אבל בעקרון סמן את חלון הMAKE RULE ותחליט האם לאפשר באופן קבוע תקשורת מסוג זה או לא. במקרה וחסימה קבועה כזאת מונעת ממך שרות: פתח את הFIREWALL ADMINISTRATOR כנס לADVANCED ומחק את החוק שחוסם או סמן כלא פעיל. לוקח קצת זמן לקוון FIEWALL לביצועים טובים ולוקח גם זמן להבין איך להפעילו. אבל הסבלנות משתלמת כשגולשים מהר יותר ובטוח יותר ללא הפרעו.

למעלה