נוריקו סאן
New member
ה-DooRs, פתח לדיון:
בגלל שאני לא רוצה לבלגן את שרשור החידון,אני רוצה (ומקווה ) להעביר את הדיון לכאן: (אני מקווה שעוד לא היו שירשורים דומים,ושלא נשבר לכם) אז, קדימה! שרשרו דיעותכם, שירים, אלבומים אהובים ופחות, ביקורות חוויות..וכו´... אני התחלתי להקשיב בתשומת לב בסביבות גיל 13-14 ונפלתי שדודה לחלוטין, ואספתי אלבומים. אבל.. ממרחק השנים - כל העניין של מורבידיות אפלה, סקס סמים ופיאות לחיים, כל העניין התחיל להיראות קצת משומש מדיי, ומאסתי קצת. מכל האלבומים ששמעתי (ושמעתי את כל ה-7 חוץ מהופעות חיות) היחיד שנשאר איתי עד היום הוא LA WOMAN , שבעיני הוא הטוב ביותר-הכי מחוספס ובלוזי
שירים אהובים: L´America האורגן כאן נהדר בעיני ויוצר פסיכדליה מושלמת, הוא נבנה לאט לאט ומתפוצץ! , הדרך הכי טובה לשמוע היא בווקמן (לא דיסקמן-בגלל שדיסקמן נעצר מיותר מדי תנודות) תוך כדי הליכה מהירה בגשם
crawling king snak thr wasp(texas radio and the big beat לעומת זאת אלבומים שאיכזבו אותי היו Waiting for the sun וmorrison hotel (חוץ מהשיר maggie m´gill שמאוד אהבתי) בעיקרון אני מאוד אוהבת את צליל האורגן שלהם (אני תמיד מדמיינת בראש איש איטלקי כבד גוף עם שפם עבות שמסובב תיבת נגינה
ואווירת לונה פארק קירקסית ומטורפת..) אבל לפעמים הם הגזימו ושחקו את הצליל הזה, והוא נהיה די מת וסתמי.. אה..ואני לא סבלתי את האוסף! שמו שם את השירים שלא סבלתי ביותר כמו light my fire hello i love you שירים אלביסיים במקצת (סליחה, כבר עברתי את שעת השינה שלי ואין לי הגדרות טובות יותר) אז ילדים, רוצים לשתף גם אתם?
בגלל שאני לא רוצה לבלגן את שרשור החידון,אני רוצה (ומקווה ) להעביר את הדיון לכאן: (אני מקווה שעוד לא היו שירשורים דומים,ושלא נשבר לכם) אז, קדימה! שרשרו דיעותכם, שירים, אלבומים אהובים ופחות, ביקורות חוויות..וכו´... אני התחלתי להקשיב בתשומת לב בסביבות גיל 13-14 ונפלתי שדודה לחלוטין, ואספתי אלבומים. אבל.. ממרחק השנים - כל העניין של מורבידיות אפלה, סקס סמים ופיאות לחיים, כל העניין התחיל להיראות קצת משומש מדיי, ומאסתי קצת. מכל האלבומים ששמעתי (ושמעתי את כל ה-7 חוץ מהופעות חיות) היחיד שנשאר איתי עד היום הוא LA WOMAN , שבעיני הוא הטוב ביותר-הכי מחוספס ובלוזי