ה- CF רודף אותי....

ה- CF רודף אותי....../images/Emo44.gif

לא מספיק שאני צריכה לסבול ממנו 24 שעות ביממה... (כבר שבוע עם חום נמוך ותחושת של שטיח מלוות בבחילה- אתם כבר יכולים לנחש איך זה יסתיים מחר....) הוא גם חייב לרדוף אותי במקום שאליו בורחים כדי לא לחשוב על כלום ולטמטם את המח? - הטלוויזיה כמובן. לפני כמה ימים ראיתי פרק בסדרת בטלויזיה שאני מורידה באינטרנט private practice והיה שם פרק על אב חד הורי חולה CF שיש לו שני ילדים חולי CF בת בת 9 ובן בן 3. ואז מגלים שלבת יש ספשייה. מייד מבודדים את הילדה. האב נקרע בין הרצון שלו להיות עם הבת שלו ובין הצורך שלו לשמור על החיים שלו ושל בנו. זה היה קורע לב... אם כי שמאלצי עד כאב נו טוב, סדרה אמריקנית... אתמול התחלתי לראות סדרה בריטית של ה- BBC שהקלטתי בממיר המקליט החמוד שלי אני חולה על הסדרות הבריטיות. הקלטתי אותה סתם כדי שיהיה משהו לראות בעת צרה. לא ידעתי על מה היא בדיוק, הסדרה היא על אמא קופאית בסופר שמחליטה להיות רופאה. תוך כדי הסדרה אני רואה פתאום שהיא עושה קלפינג לבן שלה -בן 17. ואכן, מסתר שיש לו CF. טוב, לפחותלא איפרו אותו כמו רוח רפאים... כמו בסדרה האמריקנית.... בקיצור.... אין מנוס...

sporTV

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

מסתבר שאנחנו מופיעים יחסית הרבה בסדרות רפואה.... השאלה שאני תמיד שואל אותי האם מה שמראים שם מציאותי. אבל עדיין, אנחנו על המפה!!!

LullaBelle

New member
אבל עדיין לא היינו ב"האוס"!

אני ראיתי כל פרק ופרק בסדרה הזאת עד כה (הלילה נראה את הפרק ה-12 בעונה החמישית) ועד כה, המילים "סיסטיק פיברוזיס" וזכרו פעם אחת בתור אפשרות ל-DIFFERENTIAL DIAGNOSIS ונשכחו מיד. אני מחכה לראות סיאפניק אצל האוס! רצוי איזו בחורה קשוחה שתקרע לו את הצורה ותגבור עליו בציניות ובהומור שחור =) אמא שלי, אגב, רואה המון ערוץ 8, במיוחד תוכניות רפואה, גנטיקה וכדומה. כל תוכנית שניה מזכירה CF - אמא שלי מתקשרת אליי כולה נרגשת, "אמרו פה ושם שככה וככה!".

sporTV

New member
../images/Emo13.gif זה מרגיש כאילו אנחנו זן נכחד

וכל פעם שיש סי.אף בטלויזיה יש סיבה להתרגשות! אני לא מאמין שחולי סרטן מתלבהים אם מדברים על זה בתוכניות כמו שאנחנו מתלהבים משום מה... סיאפניקית, אני מאוד מקווה שמה שאמור להיות לך מחר לא יקרה כי תרגישי הרבה יותר טוב!

הלוואי אך מסופקני

התוצאה עכשיו 37.4 לטובתו... אבל היום החלטתי שנמאס והלכתי לאכול צהריים עם חברת בתל אביב כשנסעתי לכיוון תל אביב וראיתי את ענן נאבק המטורף שיושב עליה הרעיון כבר לא נראה כל כך טוב ועוד ויתר כשהחברה שלי סחבה אותי כמה דקות ברגל למסעדה אבל היה כיף אכלנו ארוחת בוקר ואז עוד ארוחת בוקר של פנקייקס ועכשיו חזרתי ואני הולכת לשנ"צ היופי שלי

sporTV

New member
אני ראיתי את גוש האבק מהחלון

ולא הוצאתי את האף החוצה היום.... מאתמול קצת הצטננתי, אני מייחל שזה לא יתפתח! ויאללה...תעיפי את החום הזה וצאי מההסתלבטות במיטה עם הפרקים

itamarc8

New member
אני הייתי בחיפה

עם הידידה שלי היינו בחנות במפרץ חיפה ומשם נסענו לים ליד רמבם היה כייף אחר כך חזרנו אלייה לבית ישבתי אצלה ואכלתי אצלה צהריים בקיצר נהנתי לבלות את השבת איתה ועם הילדים שלהחודש הבא אנו כבר שנה יו איך הזמן טס היא יודעת על הסי אפ שלי והסוכרת והכל גם על האישפוזים שלי ואנו חברים טובים ונקווה שיצא מזה משהו יקח זמן מקווה אז שיהיה לכולם שבוע טוב ואחלה ערב טוב איתמר

לא ראיתי אף פעם

אבל יש לי היום פרק של האנטומיה של גריי ועוד אחד של פרייבט פרקטיס והיום מתחילה בישראל העונה החדשה של אבודים ויש גם פרק שני של פרשת השבוע אה... לא נראה לי שאני אספיק את הכל... טוב מרידית ואדיסון תחכנה לי קצת

האנטומיה של גריי ../images/Emo99.gif

התחלתי לראות אחרי שמישהו רמז לי שיש שם סיפור דומה לשלי { דני ואיזי } למזלי אני נשארתי בחיים בניגוד אליו... מאז אני צופה נלהב וראיתי גם עונות קודמות.

תחליפי את הלב בריאות והכל מסודר...

באיזה עונה ופרק של מרפאה פרטית ראית את החולה סיאף?

הסירי ספר מליבך...1 ל- 1

עכשיו אני מכור.. ראיתי את כל העונות ועכשיו אני רואה ביס לא ענית מתי הסיאפניק מגיע למרפאה פרטית..?

אה..בטח התכוונת לקטע של הגניבת איברים

אז לא, יש גבול במציאות זה לא קורה. למרות ששאלתי אותה בזמנו אם היא היתה עושה מהלך כזה אמרה שזה מורכב ומסובך...חחחח בקיצור לא

עונה חמש פרק 11 או 12

לא זוכרת עכשיו 12 ננדמה לי אז איזה עונה אתה בגרייס? לא יודעת איך ההתקדמות ביס איפה אתה עכשיו נו, אם אתה מתעקש.. שיהיה

למעלה