ה-Acer שלי לא נטען

ilsites

New member
ה-Acer שלי לא נטען

תקלה מוזרה ביותר: צפיתי באיזה סרט כשלפטופ מחובר לחשמל וסוללה בפנים. הכל היה טוב, הסלוללה התחילה להטען והכל טוב ויפה. לאחר שסיימתי לראות אתצ הסרט שמתי לב שהמחשב עובד מהסוללה. בדקתי את החיבורים של המטען למחשב ולחשמל והכל היה תקין. בדקתי את השקע וגם הוא בסדר.. כשאני מחבר את הלפטופ כשהוא כבוי ועם סוללה למטען הנורית של הסוללה מהבהבת בצבע כתום (צבע כתום מלא = הסוללה נטענת). כשאני מנסה להדליק אותו כשאין לו סוללה אל הוא מחובר למטען המנוסה על כפתור ההפעלה נדלקת לחצי רגע ונכבת. לקחתי את עצמי מייד למרכז השירות של ניופאן בראשון לאחר שבדקתי שהם עובדים עד 7 בערב. להפתעתי גיליתי ש"העובדים של מרכש השירות נסעו לישיבה היום" ואין אף אחד שיכול לעזור לי. הסלוגן שלהם נשמע מצויין, רק חבל שהם לא עומדים בזה ("שמות גדולים. אחריות גדולה.") בכל אופן, מישהו מכיר בעיה דומה?

ilsites

New member
זה ממש לא יפה לזרוע מלח על הפצעים

בצורה כזאת =( וכן כן אני יודע שזהמגיע בטיימינג ממש לא טוב, אבל צריך להאשים אך ורק את ניופאן בזה. אני ממש כועס למען האמת שנסעתי עד לשם לחינם. באמת שבדקתי באתר האינטרנט שלהם.. יש להם אתר דיי טוב והם אפילו מחזירים טלפונים לאחר שאתה משאיר להם פנייה באתר שלהם... כ"כ קשה לפרסם הודעה כדי שאנשים לא יגיע סתם? אני מקווה שהם יבינו שמגיע לי פה פיצוי כלשהו ררר אבל הכי חשוב - אני חייב את הלפטופ כדי לעבוד... עכשיו =\

bar666xp

New member
רגע לא הבנתי משהו...

רק אם המחשב דלוק היא לא נטענת? או שביכלל הספק/מטען לא מטעין את הסוללה?

ilsites

New member
לא מטעין בכל מצב

אבל כשהסוללה בחוץ והמחשב כבוי אז יש איזשהו חיווי... הנורית מהווהבת כמו שאמרתי במקום לדלוק רציף. בדקתי את המטען עצמו והוא מוציא 19V כמוש הוא אמור להוציא

bar666xp

New member
הבעיה כניראה במעגל...

המחשב לא נידלק ללא סוללה אמרת? נכון. נסה להציא את הסוללה ולבדוק כי אין בעיה בקטבים {גם בסוללה וגם בפנים} שאין גוף זר ו/או חלילה קורוזיה/שבר.. אם אין החזר אותה אם יש משהו בפנים שלא אמור להיות הוצא ואז החזר את הסוללה.. אבל אני בספק שזה יעזור כי לדעתי הבעיה היא במעגל.. או מייצב המתח בספק או אחד המעגלים במחשב.. בכל מקרה אילו יצריכו ביקור במעבדה.

למעלה