ה- 21/06/01

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
כבר היינו בקטע הזה קלייר

ופעם ההיא כולם חוץ ממך כבר אנו לי ולכן הפעם אני אקצר? 1. האם יש לחיות בכל מחיר? 2. האם את חושבת שאם בסופו שלדבר גם יהיה שלום וגם יהיה חומוס וגם פינה חמה לישון בה, אינסוף אהבה, את תחיי לנצח?

קלייר

New member
כן/אין אדם החי לנצח

כן לחיות בכל מחיר,אין אדם החי לנצח all יקר,אך אפשר לשפר את צורת החיים מדוע לחשוב על המות, ולהגידלמה להתאמץ למען עתיד טוב יותר הרי כולנו בסוף נמות ,

all

New member
קלייר, או שאת תמימה

או שעולם המושגים שלנו שונה במידה שאין שום דרך לגשר על כך. בפעם המי יודע איזו אני שואל אותך 1. ``האם החיים זה דבר חיובי והכרחי בכל תנאי``? האם ניתן לייחס את מושגי ``טוב/רע`` למושגי ``חיים/מוות`` כאילו הם מילים תחליפיות זו לזו. 2. איך את משתמשת במושג - ``לשפר את איכות החיים``. למשל מה זה לשפר את איכות החיים לאדם שבתחביבו הוא - ``אנס או רוצח``? ומה לדעתך ``עתיד טוב יותר`` בעיני בת עמי? יהודה ושומרון נקיים מפלסטינאים! לפעמים אני מחבב את השירים שלך, אבל לא פעם את אומרת משפט שכל כולו חמימות, אהבה, רכות. ויחד עם זה הוא כל כך ריק מתוכן שזה ממש מעצבן אותי. אם פגעתי בך קלייר, אני מבקש אלף סליחות מראש. יחד עם זה אני מתכוון לכל מילה שאמרתי. ולסיום כמו ששוקור כתב בתקנון - ``לא חייבים לענות על כל הודעה``.

למעלה