כוכבם של האמגושים
כך כונה המספר שבע עשרה בפי הבבלים הקדמונים. זהו מספר רוחני ביותר, וסמלו הוא כוכב נוגה בעל 8 הקודקודים. כוכבם של האמגושים הוא סמל האהבה והשלום, והוא מבטיח שהאדם שנשל על ידו (או יותר נכון להגיד - אותו הוא מייצג, כי מספרים וכוכבים לא שולטים על בני האדם!!) יתחזק מבחינה רוחנית עקב מכשולים וקשיים בגיל צעיר, ויהיה מסוגל להתגבר בקלות יתר בגיל מבוגר יותר על כשלונות אישיים וקרייריסטיים. 17 הוא מספר האלמוות, והוא מציין ששמו של האדם יחיה אחרי מותו, כך היה מספרו של מארק טווין, אשר מוכר בשמו עד היום, אך מת לפני כ- 100 שנה! אך תופעה זו מתרחשת יותר כשהמספר יוצא בשם ולא בתאריך הלידה. זהו מספר דו-ספרתי מוצלח ביותר המביא שפע של מזל, בהסתייגות אחת - הוא מצטמצם ל-8, כוכב הקשיים, המכשולים והקרמה, לכן חשוב שאדם זה ימנע ממגע אם כל האנשים או התאריכים, או כל מספר שבצורה זו או אחרת מסתכם ל- 8 או ל-4, כי אלו מספרים שנמשכים יחד בצורה מיסטית, מגנטית ומוזרה ומצמיחים הרס! תתפלאי למצוא כמה המספרים האלו ``רודפים`` אותך, אם רק תסתכלי סביב! החישוב פשוט, כל מה שאת צריכה לעשות הוא לחבר את הספרות של השם (בגימטריה), שוב ושוב עד שיצא מספר חד ספרתי, בתקווה שזה לא יצא 8 או 4. למשל שמי שבי, בגימטריה 330, נכון? 3 ועוד 3 ועוד 0 שווה ל- 6, זה המספר שלי! לפעמים זה ייקח כמה שלבים, למשל: מתושלח, בגימטריה - 784, 7 ועוד 8 ועוד 4 שווה 19... מכיוון שזה עדיין לא מספר חד ספרתי, ממשיכים לצמצם - 1 ועוד 9 = 10= 1 (0+1).. כפיש? מחשבים שם פרטי בנפרד, שם משפחה בנפרד.. ומחברים אותם יחד.. לפעמים יוצא שוב מספר דו ספרתי, ועל כן גם את התוצאה של השם הפרטי והמשפחה מצמצמים. כמו - כן עלייך להמנע מלעשות דברים חשובים ב- 4, 8, 13, 17, 22, 26 או 31 בכל חודש!! נסי לחבר את ספרות מספר הטלפון שלך, חשבון הבנק, מספר בית, דירה... תותעי לגלות כמה פעמים יחזור המספרים 4 ו-8... גם אצל חברייך, ולא פעם רבים מבני משפחתך. אנשים שמספרם 8 הם בד``כ מופנמים ושקטים ועל כן מרחיקים את הזולת מהם. הם לרוב נשארים בודדים וגלמודים וחשוב שילמדו להחיפוש אחר האושר הוא לא חטא! לגעת באושר.. אני רוצה.. אך אני לא יכול! (אולי כדאי לנסות חזק יותר, לא

) שלך, שבי

נ.ב. כמעט שכחתי! זה נקרא נומרולוגיה כל ``ההתעסקות`` הזו עם המספרים.. אני בטוח שפורום נומרולוגיה ייתן לך תשובה מעניינת יותר, והרי זה לא מעניינו של פורום אסטרולוגיה זה.. ראי קישור