ה-17

סיוון

New member
ה-17

הייתי רוצה לדעת אם יש סימנם מיוחדים למי שנולד ביום מסוים, לדוגמא אני נולדתי ב-יום ה-17 לחודש מסוים, מה זה אומר? מי שיודע אני אשמח לשמוע:)

epitaph

New member
יש דבר כזה...שבי עשה את זה פעם

אבל זה בכלל נומרולוגיה ולא אסטרולוגיה...

כוכבם של האמגושים

כך כונה המספר שבע עשרה בפי הבבלים הקדמונים. זהו מספר רוחני ביותר, וסמלו הוא כוכב נוגה בעל 8 הקודקודים. כוכבם של האמגושים הוא סמל האהבה והשלום, והוא מבטיח שהאדם שנשל על ידו (או יותר נכון להגיד - אותו הוא מייצג, כי מספרים וכוכבים לא שולטים על בני האדם!!) יתחזק מבחינה רוחנית עקב מכשולים וקשיים בגיל צעיר, ויהיה מסוגל להתגבר בקלות יתר בגיל מבוגר יותר על כשלונות אישיים וקרייריסטיים. 17 הוא מספר האלמוות, והוא מציין ששמו של האדם יחיה אחרי מותו, כך היה מספרו של מארק טווין, אשר מוכר בשמו עד היום, אך מת לפני כ- 100 שנה! אך תופעה זו מתרחשת יותר כשהמספר יוצא בשם ולא בתאריך הלידה. זהו מספר דו-ספרתי מוצלח ביותר המביא שפע של מזל, בהסתייגות אחת - הוא מצטמצם ל-8, כוכב הקשיים, המכשולים והקרמה, לכן חשוב שאדם זה ימנע ממגע אם כל האנשים או התאריכים, או כל מספר שבצורה זו או אחרת מסתכם ל- 8 או ל-4, כי אלו מספרים שנמשכים יחד בצורה מיסטית, מגנטית ומוזרה ומצמיחים הרס! תתפלאי למצוא כמה המספרים האלו ``רודפים`` אותך, אם רק תסתכלי סביב! החישוב פשוט, כל מה שאת צריכה לעשות הוא לחבר את הספרות של השם (בגימטריה), שוב ושוב עד שיצא מספר חד ספרתי, בתקווה שזה לא יצא 8 או 4. למשל שמי שבי, בגימטריה 330, נכון? 3 ועוד 3 ועוד 0 שווה ל- 6, זה המספר שלי! לפעמים זה ייקח כמה שלבים, למשל: מתושלח, בגימטריה - 784, 7 ועוד 8 ועוד 4 שווה 19... מכיוון שזה עדיין לא מספר חד ספרתי, ממשיכים לצמצם - 1 ועוד 9 = 10= 1 (0+1).. כפיש? מחשבים שם פרטי בנפרד, שם משפחה בנפרד.. ומחברים אותם יחד.. לפעמים יוצא שוב מספר דו ספרתי, ועל כן גם את התוצאה של השם הפרטי והמשפחה מצמצמים. כמו - כן עלייך להמנע מלעשות דברים חשובים ב- 4, 8, 13, 17, 22, 26 או 31 בכל חודש!! נסי לחבר את ספרות מספר הטלפון שלך, חשבון הבנק, מספר בית, דירה... תותעי לגלות כמה פעמים יחזור המספרים 4 ו-8... גם אצל חברייך, ולא פעם רבים מבני משפחתך. אנשים שמספרם 8 הם בד``כ מופנמים ושקטים ועל כן מרחיקים את הזולת מהם. הם לרוב נשארים בודדים וגלמודים וחשוב שילמדו להחיפוש אחר האושר הוא לא חטא! לגעת באושר.. אני רוצה.. אך אני לא יכול! (אולי כדאי לנסות חזק יותר, לא ;-)) שלך, שבי :cool: נ.ב. כמעט שכחתי! זה נקרא נומרולוגיה כל ``ההתעסקות`` הזו עם המספרים.. אני בטוח שפורום נומרולוגיה ייתן לך תשובה מעניינת יותר, והרי זה לא מעניינו של פורום אסטרולוגיה זה.. ראי קישור

niky

New member
שבי,

מכיוון שנראה שאתה מאד אוהב ומבין נומרולוגיה, מה דעתך על גישתה של גילה אמיר כפי שהיא מתבטאת בספרה ``נומרולוגיה``? ניראת לי שיטחית מידיי למרות שהיא קלה להבנה, מה דעתך? WELCOME BACK ניקי

A LITTLE PROBLEM :)

הייתי שמח לענות לך, רק מה - שלא קראתי את ספרה :-( מה בדיוק הגישה שלה?! ברוכים הנמצאים :) שבי

niky

New member
שבי, תשובה

היי, אני אענה בקצרה ואולי תעיין בספרה. היא מאד ``נחשבת`` (you know...) בתחומה. היא פיתחה שיטה שבה משתמשים בשלושה צרופי מספרים, במקום בשניים. והכוונה ל - מספר שם פרטי (נכתב תמיד בשמאל לצרוף), מספר יום הלידה, מספר גורל (כל תאריך הלידה). למשל אתה, שבי, ב - 27.5.1984 (אני זוכרת כי יש לי חבר מקסים בתאריך הזה...לא בשנתון). הצרוף שלך הוא: 9 - 9 - 6 גורל- יום- שם כעת בודקים קשר הרמוני או דיסהרמוני בין כל הצירופים שאפשר לייצר עם הספרות הללו. וכאן יש ה מ ו ן בספרה. באופן כללי ה- 9 - 9 שלך, נחשב לגאון אינטואטיבי, כריזמטי, נמשך למיסתורי.....ועוד ועוד, תעיין לבד ואולי תספר לי מה אתה אומר. ואולי יש לך חשק להתייחס גם לשאלה האסטרולוגית שלי למטה? ניקי

גאון אינטואיטיבי... אה?! :)

האמת שזה לא הצירוף האמיתי שלי, כי מה לעשות.. השם שלי לא שבי... אלא אחיקם... כבר זרקו אותו פה בפורום כמה פעמים (TKSR, מירי גלית ואחרים...), ואחיקם מסתכם ל- 6... אך השם המלא מסתכם ל- 9... זה מצחיק כי המספרים הדו ספרתיים שלי, גם של השם וגם של תאריך הלידה זהים!! (27) ובשיטה שלה די מפספסים את זה.. וחבל :-( שניהם יוצרים 9, ונחשי מה? אופק וירח בטלה.. ``צירוף מקרים`` מדהים!... זה קצת מפריע ל-6 שמתקבל מהשם הפרטי.. אבל זה מראה לך שאני לא תמיד עצבני, נמהר ונרגז.. לפעמים גם יש לי צד מקסים ;-) את יודעת, נזכרתי שגם לינדה גודמן היא 27 בחודש ומזל השמש שלה טלה... מממ... לגבי שאלתך למטה.. אני מבטיח לעיין ולהתייחס בקרוב :cool: שבי (אחיקם)

niky

New member
אז אחיקם, שבי עוד הערה בנושא,

הצירוף שלך הוא 9-9-9 !!!! מיוחד במיוחד, לטענתה...כמובן, מוצלח ולא שכיח אבל עם קשיים בדרך. בכל מקרה, אחותי עם הצרוף הזה מתעסקת כתחביב בטארוט, נומרולוגיה, רוחניות ומצד שני גאון במתמטיקה, אוהבת את הבורסה, ועוסקת בשוק ההון. שילוב מוזר. בכל מקרה זה ניראה לי שיטחי מידיי....אז אני חוזרת להוסיף פרטים למפה בהודעה האחרת, אתה בא? (רציתי להוסיף לך סמיילים אך הם בורחים...תדמיין). ניקי

9-9-9...? איך?

חשבתי שאמרת שהולכים לפי השם הפרטי.. ואחיקם מסתכם ל- 6... כך שלא ברור לי איך הגעת לצירוף הזה... העיקר שלא יצא 6-6-6 :) בכל אופן, גם אני כמו אחותך מתעסק בטארוט, נומרולוגיה. וריאה בכף היד... אבל לא בצורה ``רוחנית``, אלא אפשר אפילו להגיד מדעית! כששמעתי למשל שבאסטרולוגיה ניתן לחזות גילגולים הייתי בהלם, כי תמיד אסטרולוגיה היתה משהו מדעי מוצק בשבילי.. ועד היום אני זה שמתעקש לתת עובדות יבשות ומדעיות ``שיש משהו`` באסטרולוגיה... גם לא נמשכתי לקריאה בקפה כי אין כאן סשום דבר הגיוני... הרי כל סאנה תפרש את זה אחרת, לא? בטח המרקורי שבשור ``עושה לי את זה``. בכל אופן, מתמטיקה זה בטח לא הצד החזק שלי... גם לא הבורסה ושוק ההון...!! אבל אני אוהב פיסיקה.. אם זה עוזר לך (לא שאני טוב בה :-() שבוע טוב, שבי

niky

New member
שבי, נסכם את הסוגייה,

כי נראה לי שיאיר ``מתרגל`` סבלנות עם ההודעות שלנו שלא קשורות לאסטרולוגיה, אז אפשר להמשיך אותם בהזדמנות בפורום נומרולוגיה (כבר התפעלתי מהרושם שהצלחת לעשות שם על הבנות...איך שאתה יודע את ``העבודה`` ... תבורך, מוכשר קטן.) ובקיצור, הצירוף הראשוני שנתתי הוא הנכון, כי שבי ואחיקם שניהם 6. סתם התבלבלתי מכך שתיקנת אותי. ניקי

:cool: יאיר - this is 4 u ....

מספר 5 הוא המספר של מרקורי ותאומים.. ומכיוון שאתה בטח יודע מה זה אומר.. לא אכביר במילים, רק רציתי שתראה שיש לנו הרבה מהמשותף, מסתבר ;-) או אי שטליה אומרת.. אנחו משתקפים דרך האחרים בעולם שכולו מסדרון של מראות... ANYWAY, יש סיכוי שתביא גם תאריך לידה מלא? לפחות יום לידה?

epitaph

New member
אז אני מבין שאתה לא רוצה:)

אז אני מצטער...אבל אתה יודע שאם אני גיליתי עוד יכולים לגלות;-). אבל הבנתי את הרמז מאם משהו יגלה זה לא יהיה בזכותי:). ואתה בכלל יודע איך גיליתי? -עדי-

ELY

New member
שבי

קראתי את מה שכתבת וזה מעניין ביותר אני מרגישה הזדהות מלאה לגבי כל התכונות שכתבת לגבי מי שנולד ב-17. אני נולדתי ב-13 13/6 (כמו שאתה יודע:) גם מי שנולד ב-13 יש לו את אותן התכונות של 17?? נ.ב. מה המצב אחי? אני עכשיו עובדת אז מזה אין לי זמן לשוטט באנטרנט

ELY!!!!!! WHAZZZZZZZUP??!

long time no see :) ובכ, לצערי 13 ו- 17 הם מספרים שונים לחלוטין.. אבל אולי שמך הפרטי מסתכם ל- 17... ;-) המספר 13 - גאונות, שיגעון, ניפוץ מוסכמות, שינוי, טרנספורמציה... אדם שלא יודע לקבל על עצמו את השינויים - יביא על עצמו הרס. מחינה אסטרולוגית אפשר להסתכל על המספר כפלוטו או עקרב... בגיל 13 עושים בר מצווה - שינוי מילדות לבגרות... התחלה חדשה. שבי :)

ELY

New member
זה אומר ש...

שינוי מילדות לבגרות אומר שאני בוגרת מהגיל שלי? כי תמיד הייתי ככה...

למעלה