ה-100 7X13

LeAnnDyIan

Well-known member
עוד כמה שלא נכנסו בהודעה הקודמת
EF6B9F29-0940-41BD-8D4E-8F91451B4C87.jpeg
CEA169F0-35CF-4650-B6A9-44E40105BD4B.jpeg

374470C3-B3F2-4853-A133-25CDF7A97310.jpeg
1AB2B5A7-EC31-4922-8FFD-B0D803404959.jpeg

ואם רייבן אומרת אז זה נכון
37ABAB73-9038-4BC8-9CFC-81064AABF8E1.gif

וכי אי אפשר בלי האהבה בלב הזאת|מאוהב|
AB69FAB7-D26F-4605-BC50-095FFCE82940.gif
F4C62C74-A4C2-4B45-9FCB-429BB4EAD83B.gif
אתם יודעים שאני בעד מיחזור♻
D9D00EB8-767E-44F0-A02F-1C7E5B52F875.gif
59685B47-1456-4A8F-81E1-697A389D9250.gif
D0ED6E96-92C5-4B62-8C67-C50B02015D40.gif

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
אגב, ספוילר קטן של מאחורי הקלעים על קו עלילה חלופי

זוכרים שסיפרתי לכם שאת חלק מהסצינות של בלאמי קלארק ואקו היו צריכים לשכתב?
אז בראיון שהרשת משחררת לפני כל פרק ג׳ייסון (השואו ראנר) הודה שסצינת המוות של בלאמי שוכתבה ברגע האחרון.
אם אתם חושבים שזה אומר שבלאמי לא היה צריך למות, אז לא בדיוק...
מסתבר שהמוות שלו היה בלתי נמנע, אבל בתסריט המקורי לא קלארק היא זו שהורגת אותו אלא אוקטביה כדי להגן על הופ. אז מה בעצם אתם מעדיפים? נראה לי שקיבלנו את האופציה הפחות נוראית, לא?
לא יודעת למה שמתי את זה בעוד ספוילר. אם כבר פתחתם את זה בטח רציתם לקרוא. לא חשוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אהבתי מאוד את כל התמונות וכל זה. אני לא מצטרף לצהלה כמוהם, אבל בסופו של יום אני בצד של קלקסה ולא בלארק.

לקח לי רגע להבין למה סנופלקסים זה לא מילה.
הרבים של סנופלייק זה סנופלייקים או סנופלייקס. לעשות גם ס וגם 'ים' זה רבים פעמיים.

מאוד אהבתי את זה שיש אינליין ספוילר בתוך אינליין ספוילר. משום מה זה נראה לי אופציה מגניבה.

אני מסתיר כי זה ממש סודגדולשאני ממש לא רוצה שיגלו

Lhuna3

Well-known member
אנסה לענות על זה/להסביר את עצמי קצת יותר
אז האמת היא שקלארק שהייתה הדמות האהובה עליי, ולא רק בסדרה, אלא אחת מהדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר אבר, התחילה את ההתדרדרות שלה איפשהו בעונה 5, והיא ממש התעצמה בעונה 7. אני לא שונאת אותה, ממש לא. אבל קלארק הבאדאסית שממש אהבתי הפכה להיות מן גרסה חיוורת של עצמה. דווקא בקטע שהיא יורה בבלאמי, קיבלתי גילפמס קטן מוונהדה שכל כך אהבתי. זו שעושה החלטות קשות ובלתי אפשריות לטובת הכלל. החלטות כאלו שכולם יודעים שצריכים להיעשות, אבל אף אחד לא מעז לעשות אותם כי המחיר גבוה מידי. אז דווקא רגשות מעורבים אין לי. ביחוד כי לא היה אכפת לי מבלאמי והבנתי את ההיגיון שלה.
זה לא שהיא ירתה בו בטעות, או שהוא נהרג ע"י האויב שלהם. היא אומנם הייתה שבורה מההחלטה, אבל זו הייתה ההחלטה הנכונה בעיניה (וגם בעיני). לבלאמי יש היסטוריה בה כל פעם שהוא עושה את הדבר שהוא מאמין שהוא הדבר הנכון, אנשים מתים ובסוף הוא מבין שהוא טעה. כלומר, זה אפילו לא בקטע של "אני מאמין בכל ליבי שמה שאני עושה זה נכון ואם יש casualties זה מחיר קטן לשלם עבור המטרה הגדולה/סופית" זה ליטרלי לעשות שטות בשם אמונה כזו או אחרת שלו ואז להבין שהוא טעה. בניגוד נגיד להר וות'ר, שמה שהם עשו לקח מחיר כבד, אבל בסופו של דבר, במבט לאחור, זו הייתה ההחלטה הנכונה לעשות.
ההחלטות שלו לרוב הן גרועות, מונעות ממניעים שגויים, ומביאות לתוצאות הרסניות. אני לא אומרת שלאחרים לא היו רגעים של בחירות רעות, כמובן שכן. אבל מבחינת קלארק, כל פעם שהוא סוטה מהדרך שלהם (וזה לא שלה, זה של כל הקבוצה שלהם שמסכימה איתה) זה מוביל לצרות. קלארק איבדה את כל האנשים הקרובים לה, אם היא הייתה בוחרת בצד של בלאמי, שברור לכולנו בשניה שתהיה לו האפשרות הוא יסגיר את מאדי לקדוגן, הייתי ממש כועסת עליה. לא כי אכפת לי ממאדי (מצידי שמישהו יהרוג גם אותה), אלא כי כל מה שהיא עושה מאז שהכניסו אותה לחיינו זה היה לטובתה. קלארק איבדה את אמא שלה, את אבא שלה, את החבר הכי טוב שלה (וולס) ואת אהבת חייה. מאדי היא ליטרלי כל עולמה כרגע. אם מישהו שצופה בסדרה מההתחלה באמת מאמין שזה לא אופייני לקלארק לבחור במאדי על פני בלאמי (אפילו בלי השטיפת מוח שעבר), או לצורך הענין בכל אחת מהדמויות האחרות שחיות כרגע, אני לא יודעת במה צפיתם.
אם את חושבת שאני צריכה לצדד בקלארק כי אני אוהבת אותה, אז זה בדיוק מה שאני עושה. להגן על הילדה שלך לפני החבר הטוב שלך זו הבחירה הנכונה ואני לגמרי עומדת לצידה.
אבל אם זה מנחם אותך באיזשהו אופן, צהלות השמחה הגדולות ביותר שלי מהפרק היו בעקבות החזרה של ג'וזי (אמרתי לכם שיש רק תשובה נכונה אחת לשאלה שלי וכולכם פקפקתם בי|שפם|), #פרינסס_מקאניק ו- #מרבן.
זה שבלאמי מת היה פחות צהלת ניצחון ויותר סוג של אנחת רווחה שלא צריך לחשוש שהוא יבגוד בהם שוב ברגע האחרון.

למרות שמחוץ לסדרה כשזה מגיע לפאנדום אז אני לגמרי #טים_קלקסה כי מעריצות בלארק (כמובן לא כולן) הן דוחות וחסרות התחשבות שדרכו והתעללו במעריצות קלקסה במשך שנים עם כל מיני תגובות של "היא רק דמות טלוויזיונית, גט אובר איט" "אכפת לכן רק מלקסה, כי אם הייתן מעריצות קלקסה הייתן ממשיכות לצפות בשביל קלארק" או "הסדרה היא לא רק על דמות אחת. דמויות מתות, תעברו הלאה", "לכו תתאבדו, לאף אחד לא אכפת מהכאב שלכן" וכאלה. כמובן שיש גם מעריצות קלקסה נוראיות ואני ממש לא מצדדת בהן, אבל ילדות מסכנות בנות 14-16 שבתוך הארון שהרגישו שעולמן חרב עליהן כי דמות גאה שהן יכלו to look up to נהרגה במוות מיותר, ונכנסו לכזה דיכאון שהן רצו לפגוע בעצמן ואז מעריצות של הפאנדום השני לועגות להן בגלל זה, זה רדוד ומכוער וקארמה איז אה ביץ' ואני כאן כדי לסעוד מהאובדן שלהן כרגע. כי בניגוד למה שאת חושבת, אני זבל.

וואו זה היה האינליין ספויילר הארוך בהיסטוריה של הפורומים!
אז האמת היא שקלארק שהייתה הדמות האהובה עליי, ולא רק בסדרה, אלא אחת מהדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר אבר, התחילה את ההתדרדרות שלה איפשהו בעונה 5, והיא ממש התעצמה בעונה 7. אני לא שונאת אותה, ממש לא. אבל קלארק הבאדאסית שממש אהבתי הפכה להיות מן גרסה חיוורת של עצמה.
- אני דווקא לגמרי מסכימה איתך על זה. אז כנראה ההבדל הוא רק שאם אני כבר אוהבת דמות ברמה כזאת, אז אני אמשיך לאהוב אותה גם כשהיא "מתדרדרת" ככה.

דווקא בקטע שהיא יורה בבלאמי, קיבלתי גילפמס קטן מוונהדה שכל כך אהבתי. זו שעושה החלטות קשות ובלתי אפשריות לטובת הכלל. החלטות כאלו שכולם יודעים שצריכים להיעשות, אבל אף אחד לא מעז לעשות אותם כי המחיר גבוה מידי.
- בעיני לא היה פה ממש גלימפס כזה, כי מה שעמד פה לנגד עיניה זה פחות טובת הכלל ויותר, אם לא רק, להציל את מאדי, כמו שהיה מאז תחילת ההתדרדרות של הדמות בעונה 5.
שזה קטע שאם אני חושבת על התמה העיקרית של הסדרה הוא מתאים (אין לי כוח לפרט כרגע) אבל זה מה שהפך את הדמות שלה לקצת מעצבנת.

זה לא שהיא ירתה בו בטעות, או שהוא נהרג ע"י האויב שלהם. היא אומנם הייתה שבורה מההחלטה, אבל זו הייתה ההחלטה הנכונה בעיניה (וגם בעיני).
- מכאן והלאה את מנמקת למה זה כן היה אופייני ונכון לדמות של קלארק לעשות את הבחירה הזאת - אבל בכלל לא היה על זה שום ויכוח 🤷‍♀️ אני דיברתי רק על המשמעות הרגשית של זה בשבילה, שהיא נוראית וקשה, לא משנה כמה זה היה מוצדק והגיוני.

אם את חושבת שאני צריכה לצדד בקלארק כי אני אוהבת אותה, אז זה בדיוק מה שאני עושה. להגן על הילדה שלך לפני החבר הטוב שלך זו הבחירה הנכונה ואני לגמרי עומדת לצידה.
- אני דיברתי על אמפתיה, אין לזה קשר לבחירה נכונה או לא נכונה. המשוואה היא:
היא שבורה + אני אוהבת אותה = אני עצובה גם.
לא משנה מה הביא לזה בכלל. אני גם חושבת שהבחירה בגדול היתה נכונה. ועדיין עצם זה שהיא נאלצה לעשות את הבחירה הזאת זה עצוב נורא (בשבילה, וגם בשביל הסיפור, נקרא לזה ככה).

וזאת כאמור לא הנקודה, אבל אעיר בקטנה:
כלומר, זה אפילו לא בקטע של "אני מאמין בכל ליבי שמה שאני עושה זה נכון ואם יש casualties זה מחיר קטן לשלם עבור המטרה הגדולה/סופית" זה ליטרלי לעשות שטות בשם אמונה כזו או אחרת שלו ואז להבין שהוא טעה.
- לדעתי הוא לגמרי כן היה בקטע של מאמין בכל ליבו שהוא עושה את הדבר הנכון וכולי.
זה גם ליטרלי לעשות שטות בשם אמונה וכולי.
זה פשוט לא דברים סותרים.

אבל אם זה מנחם אותך באיזשהו אופן, צהלות השמחה הגדולות ביותר שלי מהפרק היו בעקבות החזרה של ג'וזי (אמרתי לכם שיש רק תשובה נכונה אחת לשאלה שלי וכולכם פקפקתם בי|שפם|), #פרינסס_מקאניק ו- #מרבן.
זה שבלאמי מת היה פחות צהלת ניצחון ויותר סוג של אנחת רווחה שלא צריך לחשוש שהוא יבגוד בהם שוב ברגע האחרון.

- אני לא צריכה נחמה על צהלותייך, אני בסדר :) אבל זה כן יותר הגיוני לי כשאת אומרת את זה ככה, ולכן שמחה שהסברת.

לגבי כל הפסקה האחרונה, אני לא בקטע של פאנדומים כאלה, זה מוגזם לי. אני גם לא טים קלקסה ולא טים בלארק, אני בכלל לא רוצה במיוחד לראות את קלארק עם בת/בן זוג, למרות שגם לא התנגדתי לזה, אני בעיקר אהבתי (מאוד) את החברות שלהם שנבעה משותפות גורל והיה בה משהו מרגש (בשבילי).
אבל אני לא אובססיבית לכלום שם (למרות שהייתי שמחה להיות, כי זה הרבה יותר כיף לצפות במשהו שיש כלפיו כאלו רגשות חזקים. אבל אפילו אז לא הייתי נכנסת למקומות כאלו בקטע של שנאה.)

didalf

Well-known member
וואו זה היה האינליין ספויילר הארוך בהיסטוריה של הפורומים!
אז האמת היא שקלארק שהייתה הדמות האהובה עליי, ולא רק בסדרה, אלא אחת מהדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר אבר, התחילה את ההתדרדרות שלה איפשהו בעונה 5, והיא ממש התעצמה בעונה 7. אני לא שונאת אותה, ממש לא. אבל קלארק הבאדאסית שממש אהבתי הפכה להיות מן גרסה חיוורת של עצמה.
- אני דווקא לגמרי מסכימה איתך על זה. אז כנראה ההבדל הוא רק שאם אני כבר אוהבת דמות ברמה כזאת, אז אני אמשיך לאהוב אותה גם כשהיא "מתדרדרת" ככה.

דווקא בקטע שהיא יורה בבלאמי, קיבלתי גילפמס קטן מוונהדה שכל כך אהבתי. זו שעושה החלטות קשות ובלתי אפשריות לטובת הכלל. החלטות כאלו שכולם יודעים שצריכים להיעשות, אבל אף אחד לא מעז לעשות אותם כי המחיר גבוה מידי.
- בעיני לא היה פה ממש גלימפס כזה, כי מה שעמד פה לנגד עיניה זה פחות טובת הכלל ויותר, אם לא רק, להציל את מאדי, כמו שהיה מאז תחילת ההתדרדרות של הדמות בעונה 5.
שזה קטע שאם אני חושבת על התמה העיקרית של הסדרה הוא מתאים (אין לי כוח לפרט כרגע) אבל זה מה שהפך את הדמות שלה לקצת מעצבנת.

זה לא שהיא ירתה בו בטעות, או שהוא נהרג ע"י האויב שלהם. היא אומנם הייתה שבורה מההחלטה, אבל זו הייתה ההחלטה הנכונה בעיניה (וגם בעיני).
- מכאן והלאה את מנמקת למה זה כן היה אופייני ונכון לדמות של קלארק לעשות את הבחירה הזאת - אבל בכלל לא היה על זה שום ויכוח 🤷‍♀️ אני דיברתי רק על המשמעות הרגשית של זה בשבילה, שהיא נוראית וקשה, לא משנה כמה זה היה מוצדק והגיוני.

- אני דיברתי על אמפתיה, אין לזה קשר לבחירה נכונה או לא נכונה. המשוואה היא:
לא משנה מה הביא לזה בכלל. אני גם חושבת שהבחירה בגדול היתה נכונה. ועדיין עצם זה שהיא נאלצה לעשות את הבחירה הזאת זה עצוב נורא (בשבילה, וגם בשביל הסיפור, נקרא לזה ככה).

וזאת כאמור לא הנקודה, אבל אעיר בקטנה:
כלומר, זה אפילו לא בקטע של "אני מאמין בכל ליבי שמה שאני עושה זה נכון ואם יש casualties זה מחיר קטן לשלם עבור המטרה הגדולה/סופית" זה ליטרלי לעשות שטות בשם אמונה כזו או אחרת שלו ואז להבין שהוא טעה.
זה פשוט לא דברים סותרים.

- אני לא צריכה נחמה על צהלותייך, אני בסדר :) אבל זה כן יותר הגיוני לי כשאת אומרת את זה ככה, ולכן שמחה שהסברת.

לגבי כל הפסקה האחרונה, אני לא בקטע של פאנדומים כאלה, זה מוגזם לי. אני גם לא טים קלקסה ולא טים בלארק, אני בכלל לא רוצה במיוחד לראות את קלארק עם בת/בן זוג, למרות שגם לא התנגדתי לזה, אני בעיקר אהבתי (מאוד) את החברות שלהם שנבעה משותפות גורל והיה בה משהו מרגש (בשבילי).
אבל אני לא אובססיבית לכלום שם (למרות שהייתי שמחה להיות, כי זה הרבה יותר כיף לצפות במשהו שיש כלפיו כאלו רגשות חזקים. אבל אפילו אז לא הייתי נכנסת למקומות כאלו בקטע של שנאה.)
כבר אמרתי שאת האדם האהוב עליי בפורום?|מאוהב|

didalf

Well-known member
מרבן ישמחו לבב אנוש
מתה עליהם:-D|מאוהב|

אמורי נסיכה|מאוהב|

אהבתי מאוד את כל התמונות וכל זה. אני לא מצטרף לצהלה כמוהם, אבל בסופו של יום אני בצד של קלקסה ולא בלארק.
בסופו של יום אלא אם אתה פוסטמה בטוויטר אין באמת צדדים כאלה.

לקח לי רגע להבין למה סנופלקסים זה לא מילה.
אני שונאת את דילן כרגע אבל השיבוש שלה "סנופלקסים" ממש חמוד בעיני:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אמרתי כבר שאני עדין אוהבת אותה. לא הפסקתי לאהוב אותה. זה פשוט שיש דמויות אחרות שלא התדרדרו (בעיני) אז אני אוהבת אותן יותר עכשיו.

אין ספק בכלל שטובתה של מאדי עולה על כל היתר. אני פשוט אומרת שהמוות של בלאמי (או הניטרול שלו לצורך הענין) הוא גם לטובתם של האחרים במקרה הזה, כי נראה שהוא לא בחל בשום אמצעי כדי להשיג את המטרה שלו (גם בלהתעלל ברייבן)

אם אצטרך להיות עצובה כל פעם שקלארק עצובה אני אצטרך מנוי לפסיכולוג ומרפאת בוטוקס.

היו כמה אנשים, גם פה אאל״ט, שטענו שהסצינה הזאת נכתבה בצורה לא מרגשת, אולי בגלל זה לא הרגשתי שום דבר? כי נגיד בפרק לפני כשבלאמי מתחנן בפני קלארק להאמין בו ואומר לה ״אני אותו בן אדם שלא נתן לך למות״ זה כן ריגש אותי.
אז כנראה שהרגש שלי מקושר אך ורק לקלארק, כי המחשבה עליה מתה נוראית בעיני. אבל המחשבה עליו מת לא כואבת לי, גם לא המחשבה על אוקטביה (שאני מניחה שעכשיו די ברור שאני מעדיפה אותה על פני קלארק) מגלה את זה אחרי שנתנו לנו את הסצינה שלה מסבירה לקלארק שעכשיו היא מבינה אותה (כי יש לה את מאדי), אז אני יודעת שהיא תהיה עצובה לרגע ותמשיך הלאה (בניגוד נגיד למוות של לינקולן שממש שבר אותה וזה משהו שהיא לא התגברה עליו במשך 3 עונות, ולכן בעיני זה היה הרבה יותר עצוב, לי כצופה, לראות את ההשפעה של זה עליה).

זה פשוט לא דברים סותרים.
לא הבנת אותי. בוודאי שהוא מאמין בזה בכל ליבו.
אני אמרתי שיש לו היסטוריה של לעשות משהו לא נכון שהוא ממש מאמין בו ורק בדיעבד לאחר כל הנזק שנגרם, הוא מצטער על זה ומבין שטעה. אובייסלי לא בזמן שהוא עדין בתוך הטרלול שלו.

- אני לא צריכה נחמה על צהלותייך, אני בסדר
האמת היא שניסיתי יותר לנחם את עדי למרות שההודעה הייתה בתגובה אליך, כי נראה שהיא היחידה שבאמת לקחה את זה קשה.

Lhuna3

Well-known member
אם אצטרך להיות עצובה כל פעם שקלארק עצובה אני אצטרך מנוי לפסיכולוג ומרפאת בוטוקס.
חחח אוקיי!

היו כמה אנשים, גם פה אאל״ט, שטענו שהסצינה הזאת נכתבה בצורה לא מרגשת, אולי בגלל זה לא הרגשתי שום דבר?
מסכימה עם זה ומבינה, גם בעיני זה לא נכתב מספיק טוב. (אולי קשור למה שכתבת בהודעה אחרת על השכתוב... :-()

didalf

Well-known member
וואו, גם שונאת אותי וגם לא משקיעה בי בגיפים.
אני ממש נעלבת.
צפה בקובץ המצורף 3655
חחחח חיפשתי מלא (ובינתיים שמרתי לי גיפים שימושיים אחרים) ואז הקוסמטיקאית התקשרה להקדים את התור.
(ואז בסוף היא עוד ייבשה אותי אז בזמן ההמתנה המשכתי לחפש ולא מצאתי כי רציתי להביע משהו ספציפי מידי כנראה)
אניוואי
tenor (17).gif

*חחח אגב הגיף הזה, היום הבוס של אחותי עשה לה קטע מגעיל והיא התקשרה אליי לבכות אז אמרתי לה שזאבים יאכלו את האנשים שהוא אוהב מול הפרצוף שלו אבל היא לא הבינה את הרפרנס אז היא לא העריכה את האיחול הזה מספיק.

למעלה