ה-100 7X13

Shiri from the block

Active member
4. מאדי - יואו, איזו צנונית. הילד החדש דפק לניקי מפתח ברגים בראש והוא מחכה לחיוך שלך. תחייכי לעזאזל!! חיוכון, אפילו חצי חיוך. חי.
הפכה להיות הדבר הכי מיותר העונה |חבול|

5. הירח המשוגע בא להם בדיוק בזמן. איזה מזל היה שכמעט כולם נמצאים בסנקטום, בדיוק בזמן הזה.
|כן|:-D

6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות.
עדיין לא גבר מבחינתי🙄

אני מניחה שנשמעו הרבה צהלות שמחה (ברחבי העולם/ בחדר של דילן)
בדוקקק חחח

אבל קלארק התמהמה מידי. כל הקשקשת איתו ושלו כשהיא היתה יכולה לירות בו מוקדם יותר, לקחת את המחברת ולהספיק להגיע לגשר. בסוף היא הספיקה רק שניים מתוך השלושה, ואת הדבר הכי חשוב היא השאירה מאחור כדי ששיידי יעלעל בו |פנים|
בגלל זה אני מבינה את מעריצי בלסמי. זה מוות מיותר לחלוטין וממש לא דרך לסיים מסע של דמות ראשית שהייתה מהפרק הראשון.
אם היא הייתה משיגה את הספר אז הייתי זורמת עם ההחלטה שלה, אבל זה באמת מבאס.

11. הסצינה של קלארק בוכה בגשר היתה לא טובה. זה היה נראה כמו סצינה מאיזה סרט אייטיז ממש גרוע.
זה קרע אותי מצחוק :-D:-D:-D
לא הבנתי מאיפה לעזאזל הסצינה הזאת הגיעה 😂
אולי בזמן שהיא הייתה בלופ הזה היא חזרה אחורה בזמן לכמה שניות לשנות ה-90 בשביל לבכות ככה :-D

Shiri from the block

Active member
היא לא שרפה עיר שלמה?:-D בכל מקרה לא ממש ראיתי כדי שתהיה לי דעה בנושא. (כאילו את זה ספציפית כן ראיתי, ראיתי די הרבה מהעונה האחרונה בכל פעם שאחותי ראתה|תוהה|)
שרפה שרפה כפרעליה|מאוהב|
סתם. כאילו, מסכנים כולם. באמת שהייתי בהלם ממה שהיא עשתה וכעסתי עליה ממש לכמה דקות,
אבל וואלה היו דברים שהובילו אותה למצב הזה, ונכון שהיא לא הייתה צריכה להוציא את כל העצבים שלה ממשפחת לאניסטר היקרה על כל תושבי העיר, אבל מה שהלאניסטר'ס עשו לה בסוף היה ממש מגעיל ומכעיס:-[ אז יכולה להבין מה הוביל את דאנריז לעשות מה שהיא עשתה ואת הכוונות העתידיות שלה.

#טיםדאנריז|כתר|

Shiri from the block

Active member

:-D:-D:-D

טוב כיוון שלא באמת אכפת לי אני איתך ב#טיםדאינרניז:-D

מילי08

Well-known member
זה באמת היה מגניב. אבל גם עם חיילי דני דין ובעיקר עם הזה ששיפד אותו באוויר
לגמרי. הסצינה שהוא היה תלוי באוויר היתה מעולה
כלומר חוץ מהצעדים שבהם היא מחליטה לא להרוג אותו שוב בלי שום סיבה הגיונית.
אני דווקא לא רואה בזה משהו רע שלה. אני חושבת שאינדרה תמיד דאגה לשמור על אמות המוסר שלה כדי לא להפוך לסתם רוצחת.

מבחינתי כדמות הוא עדיין פרווה כזה, חסרה לו כריזמה
את מתכוונת לבחור שגרם לחיי אל-מוות לחברים שלו, חי עם זה יותר ממאה שנה ואז החליט למרוד נגדם.
לבחור שהצטרף לדיסייפלים לשלושה חודשים ואז החליף צד ברגע שקלארקרו הגיעו דרך השער.
אין לו עמוד שדרה.
והוא בכלל לא טרח לשאול מה עם הילדים שלו (ידעתי שלא אכפת לו)
עדיין לא גבר מבחינתי🙄
שיהיה ברור - אני לא מהמעריצים של גבריאל, גם לא כשהוא אוכל.
הוא הוצג כחסר עמוד שדרה במשך שתי העונות (אף פעם גם לא הסבירו לנו איך הוא מצליח להיות גם חייל פשוט וגם "גבריאל" הייחודי בעונה 6. כלומר איך החיילים/ ילדים שלו ידעו עם מי לדבר כשהם הגיעו לאוהל שלו. אולי אני עושה בלאגן כי אני כבר לא זוכרת, אבל זה הפריע לי בעונה 6) ובדיוק כמו שניק כתב הוא מאוד לא החלטי ועלה לי על העצבים. לכן התכוונתי שהוא התחיל לגדל עמ"ש. זה לא אומר שיש לו.. אבל סחתיין עליו שלא נכנע לקדוגן או להזיית ג'וזי.

לי דווקא יש בעיה עם זה שהיא לא הרגה את רייבן בסוף. כלומר כמובן שאני שמח שהיא לא הרגה את רייבן, אבל זה מרגיש לא מתאים לניקי לתת לרייבן להתבשל באשמה שלה. כל מה שראינו מניקי עד כה לא תומך בזה.
נכון. זו דמות שכתובה בצורה לא טובה. כבר יצרתם דמות משנית בעלת חשיבות מסוימת - תשקיעו עוד קצת בפיתוח האישיות שלה.
אבל להגן עליהם ממי?
שאלה טובה... אולי בעצם עכשיו מי שנשאר שם יוכל לחיות בשקט בלי פריימים (כל פעם שאני קוראת את המילה בעברית, אני הוגה אותה בראש כ frai-mim |פנים|), בלי מיינדדריבים ובלי שבטים.
עדיין יש את שני הבנים שמאדי צריכה לבחור בינהם.
הפכה להיות הדבר הכי מיותר העונה |חבול|
חבל שלא שכחו אותה איתם בסנקטום. חסרת הבעות.

בגלל זה אני מבינה את מעריצי בלסמי. זה מוות מיותר לחלוטין וממש לא דרך לסיים מסע של דמות ראשית שהייתה מהפרק הראשון.
אם היא הייתה משיגה את הספר אז הייתי זורמת עם ההחלטה שלה, אבל זה באמת מבאס.
|כן| |כן|
זה קרע אותי מצחוק :-D:-D:-D
לא הבנתי מאיפה לעזאזל הסצינה הזאת הגיעה 😂
אולי בזמן שהיא הייתה בלופ הזה היא חזרה אחורה בזמן לכמה שניות לשנות ה-90 בשביל לבכות ככה
אשכרה :-D

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
שתדעו לכם, איבחנתי את עצמי עם חמשת שלבי האבל המוכרים:

1. הכחשה - התגובה הראשונה שלי - "הוא עדיין חי אין מצב הם לא יהרגו דמות ראשית ככה בלי קלוז'ר!!!!!!!" , וגם - ״אנשים בסדרה הזאת שרדו כל מיני דברים בלתי אפשריים״ - וזה למה אפילו לא בכיתי בצפיה בפרק באמת לא האמנתי באותו רגע.
2. כעס - "איךךך אבל הם הורגים אותו ככה????? כ"כ עלוב??? כשכל מי שהוא אוהב עדיין שונא אותו???""";-(:-[
3. מיקוח - "אבל קלארק יכלה לעשות ככה וככה!!" וגם - "כבר הכנתי את עצמי לזה שהוא ימות העונה אבל לא ככה"!
4. דכאון - מדכא אותי לראות תמונות וסרטונים מעונות קודמות כשאני נזכרת איך זה נגמר:-( וגם קצת פחות נלהבת להמשיך לפרקים הבאים. ולהכנס לדיון הזה. ומצד שני זה כל מה שאני רוצה לעשות.
5. השלמה - אוקי 4 שלבי אבל. עוד לא הגעתי לשם. נראה איך הם יתייחסו לזה בפרקים הבאים;-(

*אני עדיין עומדת אחרי כל אחת מהטענות שלי בסעיפים 2-3 כן? זה שהתייחסתי לזה כחלק משלבי האבל לא אומר שהן לא נכונות ולא מתסכלות אותי.

הנה סרטון לשלב 4 שגרם לי לבכות עכשיו את כל מה שלא יצא בפרק עצמו מההלם (וההכחשה);-(

May We Meet Again|לב-ש|
כאילו, אני יודעת שאני לא אמורה לצחוק, ואני לא צוחקת על האבל שלך, אבל אני כן קצת...|מובך|

Shiri from the block

Active member
אבל סחתיין עליו שלא נכנע לקדוגן או להזיית ג'וזי.
זאת אני שם באמצע

נכון. זו דמות שכתובה בצורה לא טובה. כבר יצרתם דמות משנית בעלת חשיבות מסוימת - תשקיעו עוד קצת בפיתוח האישיות שלה.
איפה היא בעלת חשיבות? :-D
אני מבחינתי היא לא קיימת ועוד שבועיים אני לא אזכור מי זאת בכלל חח
אין טעם להשקיע בפיתוח דמות בשביל עוד 2-3 פרקים...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אף פעם גם לא הסבירו לנו איך הוא מצליח להיות גם חייל פשוט וגם "גבריאל" הייחודי בעונה 6. כלומר איך החיילים/ ילדים שלו ידעו עם מי לדבר כשהם הגיעו לאוהל שלו. אולי אני עושה בלאגן כי אני כבר לא זוכרת, אבל זה הפריע לי בעונה 6
זה מוסבר. גבריאל היה בגוף זקן כשהוא מת שנים מוקדם יותר ואז מישהו השתיל את הדרייב שלו אצל בחור מילדי גבריאל בשם קסבייר (שאיכשהו היה לו נייטבלאד, אני מניח שזה הוסבר, אבל אני לא זוכר). מהנקודה הזאת כל שאר ילדי גבריאל חשבו שהוא פשוט קסבייר כי הוא הסתיר מהם שהוא למעשה גבריאל. אני חושב שהוא סיפר להם, או נתן להם להניח, שגבריאל נכנס לתוך האנומליה, או שהוא אמר להם שגבריאל נפגש רק איתו. הם גילו שהוא למעשה בעצמו גבריאל רק בשלב מאוחר של עונה 6.

Lhuna3

Well-known member
זה מוסבר. גבריאל היה בגוף זקן כשהוא מת שנים מוקדם יותר ואז מישהו השתיל את הדרייב שלו אצל בחור מילדי גבריאל בשם קסבייר (שאיכשהו היה לו נייטבלאד, אני מניח שזה הוסבר, אבל אני לא זוכר). מהנקודה הזאת כל שאר ילדי גבריאל חשבו שהוא פשוט קסבייר כי הוא הסתיר מהם שהוא למעשה גבריאל. אני חושב שהוא סיפר להם, או נתן להם להניח, שגבריאל נכנס לתוך האנומליה, או שהוא אמר להם שגבריאל נפגש רק איתו. הם גילו שהוא למעשה בעצמו גבריאל רק בשלב מאוחר של עונה 6.
לא הוסברה הנקודה של איך היה לקסבייר נייטבלאד. כלומר הם לא ידעו בעצמם את התשובה. מסופר רק שאדוארדו* ראה את זה כ"סימן משמיים" שנולד free-born host מתוך ילדי גבריאל עצמם, ולכן סירב להסיר לגבריאל את הדרייב ובמקום זה השתיל אותו אחרי מותו בקסבייר כמו שכתבת. כשגבריאל התעורר מחדש הוא רצח את אדוארדו בהתקף זעם בגלל זה, ומהבושה התחזה מאותו יום לקסבייר.
* אדוארדו היה ילד שגבריאל גידל ואהב כמו בן, ולימד אותו את הפרוצדורה מתוך כוונה שהוא יסיר לו את הדרייב.
ואת כל זה בדקתי עכשיו מחדש כי משעמם בין פרק לפרק.

LeAnnDylan

Well-known member
כאילו, אני יודעת שאני לא אמורה לצחוק, ואני לא צוחקת על האבל שלך, אבל אני כן קצת...|מובך|
האמת היא שגם אני.
בגלל זה אני נמנעת מהשרשור הזה.
כל מה שבא לי לעשות זה לצהול מאושר וזה קצת מקשה עליי עם האווירת בית קברות שיצרתם פה...
ולמרות שאין לי שום ספק שהוא מת, אני די משוכנעת שהוא יחזור לפרק האחרון לאיזה סצינה אחת לפחות בה הוא יעזור (לא פיזית, כי הוא מת. אבל בטח משהו כמו שלקסה עזרה לקלארק בעיר האורות) לקלארק (אנחנו כבר סגורים על זה שהיא זו שתיקח את המבחן, נכון?) ואולי הוא לא יקבל את הקלוז'ר שאתן רוצות, אבל הוא בטח יסלח לה ויעזור לה להתרסנד או וואטאבר.

LeAnnDylan

Well-known member
ואת כל זה בדקתי עכשיו מחדש כי משעמם בין פרק לפרק.
מה שמצחיק זה שבאתי להגיב לכם את כל זה, לייק, אולמוסט מילה במילה. אבל לא כי משעמם לי בין פרק לפרק ובדקתי מחדש, אלא כי אני באמת זוכרת את כל זה ככה בשלוף.
אני צריכה למצוא לי תחביב חדש.

Lhuna3

Well-known member
האמת היא שגם אני.
כל מה שבא לי לעשות זה לצהול מאושר וזה קצת מקשה עליי עם האווירת בית קברות שיצרתם פה...
ולמרות שאין לי שום ספק שהוא מת, אני די משוכנעת שהוא יחזור לפרק האחרון לאיזה סצינה אחת לפחות בה הוא יעזור (לא פיזית, כי הוא מת. אבל בטח משהו כמו שלקסה עזרה לקלארק בעיר האורות) לקלארק (אנחנו כבר סגורים על זה שהיא זו שתיקח את המבחן, נכון?) ואולי הוא לא יקבל את הקלוז'ר שאתן רוצות, אבל הוא בטח יסלח לה ויעזור לה להתרסנד או וואטאבר.
אני אגיד לך מה קצת קשה לי להבין.
אני יודעת שפיתחת שנאה כלפי בלאמי ויכולה גם להבין למה.
אבל את קלארק את לא אוהבת? כי המערכת יחסים החברית והשותפות ביניהם היתה בעיני חלק לא קטן מהלב והנשמה של הסדרה, וגם אם את מרגישה שהגיע לו למות, העובדה שהיא זאת שנאלצה לירות בו היא נורא עצובה וקשה בשבילה - אוביקטיבית, וזה שהיא עכשיו שבורה מזה, לא יודעת, הייתי מצפה שיעשה לך לפחות קצת רגשות מעורבים.
קשה לי להבין ממש צהלת שמחה כשקורה משהו נוראי כזה לדמות - אלא אם כן אין לך כבר בכלל שום רגשות סימפתיה גם לקלארק עצמה.
אבל שיהיה ברור שאני לא באה בטענות או מצפה להצדקות, כלומר זה עניין של רגשות ולגמרי to each her own 🤷‍♀️ וזה סבבה. אין פה על מה להתווכח. סתם תוהה :)

didalf

Well-known member
האמת היא שגם אני.
לא יודעת אם את נמנעת מלחגוג פה מתוך התחשבות או כי לא כיף לך אבל אני מעריכה את זה בכל מקרה|4U|

אמן|הלוואי|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני אגיד לך מה קצת קשה לי להבין.
אני יודעת שפיתחת שנאה כלפי בלאמי ויכולה גם להבין למה.
אבל את קלארק את לא אוהבת? כי המערכת יחסים החברית והשותפות ביניהם היתה בעיני חלק לא קטן מהלב והנשמה של הסדרה, וגם אם את מרגישה שהגיע לו למות, העובדה שהיא זאת שנאלצה לירות בו היא נורא עצובה וקשה בשבילה - אוביקטיבית, וזה שהיא עכשיו שבורה מזה, לא יודעת, הייתי מצפה שיעשה לך לפחות קצת רגשות מעורבים.
קשה לי להבין ממש צהלת שמחה כשקורה משהו נוראי כזה לדמות - אלא אם כן אין לך כבר בכלל שום רגשות סימפתיה גם לקלארק עצמה.
אבל שיהיה ברור שאני לא באה בטענות או מצפה להצדקות, כלומר זה עניין של רגשות ולגמרי to each her own 🤷‍♀️ וזה סבבה. אין פה על מה להתווכח. סתם תוהה :)
אנסה לענות על זה/להסביר את עצמי קצת יותר
אז האמת היא שקלארק שהייתה הדמות האהובה עליי, ולא רק בסדרה, אלא אחת מהדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר אבר, התחילה את ההתדרדרות שלה איפשהו בעונה 5, והיא ממש התעצמה בעונה 7. אני לא שונאת אותה, ממש לא. אבל קלארק הבאדאסית שממש אהבתי הפכה להיות מן גרסה חיוורת של עצמה. דווקא בקטע שהיא יורה בבלאמי, קיבלתי גילפמס קטן מוונהדה שכל כך אהבתי. זו שעושה החלטות קשות ובלתי אפשריות לטובת הכלל. החלטות כאלו שכולם יודעים שצריכים להיעשות, אבל אף אחד לא מעז לעשות אותם כי המחיר גבוה מידי. אז דווקא רגשות מעורבים אין לי. ביחוד כי לא היה אכפת לי מבלאמי והבנתי את ההיגיון שלה.
זה לא שהיא ירתה בו בטעות, או שהוא נהרג ע"י האויב שלהם. היא אומנם הייתה שבורה מההחלטה, אבל זו הייתה ההחלטה הנכונה בעיניה (וגם בעיני). לבלאמי יש היסטוריה בה כל פעם שהוא עושה את הדבר שהוא מאמין שהוא הדבר הנכון, אנשים מתים ובסוף הוא מבין שהוא טעה. כלומר, זה אפילו לא בקטע של "אני מאמין בכל ליבי שמה שאני עושה זה נכון ואם יש casualties זה מחיר קטן לשלם עבור המטרה הגדולה/סופית" זה ליטרלי לעשות שטות בשם אמונה כזו או אחרת שלו ואז להבין שהוא טעה. בניגוד נגיד להר וות'ר, שמה שהם עשו לקח מחיר כבד, אבל בסופו של דבר, במבט לאחור, זו הייתה ההחלטה הנכונה לעשות.
ההחלטות שלו לרוב הן גרועות, מונעות ממניעים שגויים, ומביאות לתוצאות הרסניות. אני לא אומרת שלאחרים לא היו רגעים של בחירות רעות, כמובן שכן. אבל מבחינת קלארק, כל פעם שהוא סוטה מהדרך שלהם (וזה לא שלה, זה של כל הקבוצה שלהם שמסכימה איתה) זה מוביל לצרות. קלארק איבדה את כל האנשים הקרובים לה, אם היא הייתה בוחרת בצד של בלאמי, שברור לכולנו בשניה שתהיה לו האפשרות הוא יסגיר את מאדי לקדוגן, הייתי ממש כועסת עליה. לא כי אכפת לי ממאדי (מצידי שמישהו יהרוג גם אותה), אלא כי כל מה שהיא עושה מאז שהכניסו אותה לחיינו זה היה לטובתה. קלארק איבדה את אמא שלה, את אבא שלה, את החבר הכי טוב שלה (וולס) ואת אהבת חייה. מאדי היא ליטרלי כל עולמה כרגע. אם מישהו שצופה בסדרה מההתחלה באמת מאמין שזה לא אופייני לקלארק לבחור במאדי על פני בלאמי (אפילו בלי השטיפת מוח שעבר), או לצורך הענין בכל אחת מהדמויות האחרות שחיות כרגע, אני לא יודעת במה צפיתם.
אם את חושבת שאני צריכה לצדד בקלארק כי אני אוהבת אותה, אז זה בדיוק מה שאני עושה. להגן על הילדה שלך לפני החבר הטוב שלך זו הבחירה הנכונה ואני לגמרי עומדת לצידה.
אבל אם זה מנחם אותך באיזשהו אופן, צהלות השמחה הגדולות ביותר שלי מהפרק היו בעקבות החזרה של ג'וזי (אמרתי לכם שיש רק תשובה נכונה אחת לשאלה שלי וכולכם פקפקתם בי|שפם|), #פרינסס_מקאניק ו- #מרבן.
זה שבלאמי מת היה פחות צהלת ניצחון ויותר סוג של אנחת רווחה שלא צריך לחשוש שהוא יבגוד בהם שוב ברגע האחרון.

למרות שמחוץ לסדרה כשזה מגיע לפאנדום אז אני לגמרי #טים_קלקסה כי מעריצות בלארק (כמובן לא כולן) הן דוחות וחסרות התחשבות שדרכו והתעללו במעריצות קלקסה במשך שנים עם כל מיני תגובות של "היא רק דמות טלוויזיונית, גט אובר איט" "אכפת לכן רק מלקסה, כי אם הייתן מעריצות קלקסה הייתן ממשיכות לצפות בשביל קלארק" או "הסדרה היא לא רק על דמות אחת. דמויות מתות, תעברו הלאה", "לכו תתאבדו, לאף אחד לא אכפת מהכאב שלכן" וכאלה. כמובן שיש גם מעריצות קלקסה נוראיות ואני ממש לא מצדדת בהן, אבל ילדות מסכנות בנות 14-16 שבתוך הארון שהרגישו שעולמן חרב עליהן כי דמות גאה שהן יכלו to look up to נהרגה במוות מיותר, ונכנסו לכזה דיכאון שהן רצו לפגוע בעצמן ואז מעריצות של הפאנדום השני לועגות להן בגלל זה, זה רדוד ומכוער וקארמה איז אה ביץ' ואני כאן כדי לסעוד מהאובדן שלהן כרגע. כי בניגוד למה שאת חושבת, אני זבל.

מילי08

Well-known member
לא הוסברה הנקודה של איך היה לקסבייר נייטבלאד. כלומר הם לא ידעו בעצמם את התשובה. מסופר רק שאדוארדו* ראה את זה כ"סימן משמיים" שנולד free-born host מתוך ילדי גבריאל עצמם, ולכן סירב להסיר לגבריאל את הדרייב ובמקום זה השתיל אותו אחרי מותו בקסבייר כמו שכתבת. כשגבריאל התעורר מחדש הוא רצח את אדוארדו בהתקף זעם בגלל זה, ומהבושה התחזה מאותו יום לקסבייר.
כן, את זה זכרתי. אבל עד כמה שזכור לי כל הקשר בין קסבייר לגבריאל לא הוסבר טוב ולא היה ברור למה ששאר הילדים יקבלו כעובדה את זה שקסבייר הוא זה שמדבר עם גבריאל. הרי כשהם תפסו את אוקטביה ודיוזה זצ"ל, אז אחת הנשים בקלות היתה יכולה להרוג אותו. ואז מה?

אבל אין לי באמת צורך לחפור על גבריאל.
ולחשוב שכל הדיון הזה התחיל כי נתתי קצת קרדיט לגבריאל :-D

מילי08

Well-known member
באמת? ממתי את נותנת לדברים פעוטים כאלה לעמוד בדרכך?
אני הייתי בטוחה שיהיו בשלב הזה לפחות 2 גיפים ומינימום 5 טוויטים בנושא :-D

מילי08

Well-known member
אבל קלארק הבאדאסית שממש אהבתי הפכה להיות מן גרסה חיוורת של עצמה. דווקא בקטע שהיא יורה בבלאמי, קיבלתי גילפמס קטן מוונהדה שכל כך אהבתי. זו שעושה החלטות קשות ובלתי אפשריות לטובת הכלל. החלטות כאלו שכולם יודעים שצריכים להיעשות, אבל אף אחד לא מעז לעשות אותם כי המחיר גבוה מידי
|כן|
להגן על הילדה שלך לפני החבר הטוב שלך זו הבחירה הנכונה ואני לגמרי עומדת לצידה.
מסכימה מאוד!
צהלות השמחה הגדולות ביותר שלי מהפרק היו בעקבות החזרה של ג'וזי
mehh |ישן||שטן|

LeAnnDyIan

Well-known member
באמת? ממתי את נותנת לדברים פעוטים כאלה לעמוד בדרכך?
אני הייתי בטוחה שיהיו בשלב הזה לפחות 2 גיפים ומינימום 5 טוויטים בנושא :-D
תראי, אם את מתעקשת אני יכולה לדאוג לך לכמה.
את הרי יודעת שה-camera roll שלי מלא בכאלה:-P:

LeAnnDyIan

Well-known member
RIP העברית של דילן.
(אני מתנצלת שאתם צריכים לקרוא את ההודעות העילגות שלי. אני כל כל נבוכה שאין לי אפילו כוח לערוך אותן)

למעלה