ה- 100 עונה 7

reasonforall

Active member
אין סיכוי שקלארק היא המפתח, ומאדי פחדנית מידי בשביל להיות משהו חשוב, וקשה לי לחשוב שדמויות מהעבר יופיעו (סוריייי).

האם חשבתם שאולי שיידי הוא המפתח? קודם כל יש לו את כל הידע של המפקדים הקודמים ושל בקה כמובן, אז גם את הקוד צריך להיות לו.

השם של שיידי הוא 'מלאכי', ויש לי תחושה שזה לא מקרי.
על פי האמונה מלאכי היה הנביא האחרון, שבא להכין את העם ליום הדין.
גם לפי הברית החדשה מלאכי האחרון שניבא על בואו של ישו ועל הגאולה.

אולי קצת נסחפתי, אבל הייתי חייב לשתף.

didalf

Well-known member
אולי אם המבחן יצליח האנושות "תינצל", אך אם יכשל האנושות תיחרב? בואו, זה לא שיש מה להציל.
תכלס:-D גם במציאות|שפם|
ברגע האחרון דיוזה 💔 מונעת מהטיפה ליפול, והיא פגעת ממנה, ומהר מאוד הופכת לקריסטל אבן 😭
;-(

רק עוד שישה פרקים 😱
עוד שניים!!!!!!!! יש לך עד חמישי להגיע אלינו!

אין סיכוי שקלארק היא המפתח, ומאדי פחדנית מידי בשביל להיות משהו חשוב, וקשה לי לחשוב שדמויות מהעבר יופיעו (סוריייי).

האם חשבתם שאולי שיידי הוא המפתח? קודם כל יש לו את כל הידע של המפקדים הקודמים ושל בקה כמובן, אז גם את הקוד צריך להיות לו.
בשלב זה נראה לי ברור שהפליים היא המפתח לא? הם חושבים שקלארק היא המפתח כי הבינג' שלהם על הזכרונות של אוקטביה נעצר בקלארק בעיר האורות והם חושבים שזה עדיין אצלה.

וואלה? מעניין.

Lhuna3

Well-known member

אולי קצת נסחפתי, אבל הייתי חייב לשתף.
מעניין בהחלט!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מסתבר שכל מי ששרד (על הקרקע) את האפוקליפסה הראשונה שייכים לכת, שבראשה עומד מגלומן מטורף (כמו כל כת בעצם לא?).
השפה, המנהגים ואפילו שמות השבטים (טריקרו) לקוחים מתוך חייו האישיים של המגלומן ומתוך הכת.
אין פה שום דבר מקרי. 12 השבטים שהדה עומד בראש, זה בטח צוותים או חלוקה פנימית בתוך הכת.

הבת של המנהיג יצאה עם קבוצה מהבונקר - האנשים שעתידים להיות הגראונדרס ובהמשך להתפצל לשבטים, אך עדיין לסגוד למנהיג (קאלי).
כל האנשים האלו אבל עזבו את הכת כשהם יצאו. הם בעצם בחרו שלא ללכת בעקבות קאדוגן.
הם לא סוגדים למנהיג כמו ראש הכת, הם מאמינים שמי שיש לו את הפליים יכול להנהיג הכי טוב.

עכשיו אתה מבין את ענין הפמוטים? :-P:
גם אני חיכיתי לזה שתגיע לפרק 9 ותבין את עניין הפמוטים.

אינדרה באפיסת כוחות ומאדי תוקפת את שיידי בעין (הייתה לי הרגשה שתתפרץ), אך אינדרה אומרת שיעזוב אותה והיא תכרע ברך.
כל כך קיוויתי שזה ייגמר כאן ומאדי תציל את המצב. אכזבה.
אכזבה של כולנו

תיאוריה מעניינת לגבי the key

ואתה כל כך קרוב אלינו.
תגיע כבר

reasonforall

Active member
כל האנשים האלו אבל עזבו את הכת כשהם יצאו. הם בעצם בחרו שלא ללכת בעקבות קאדוגן.
הם לא סוגדים למנהיג כמו ראש הכת, הם מאמינים שמי שיש לו את הפליים יכול להנהיג הכי טוב.

גם אני חיכיתי לזה שתגיע לפרק 9 ותבין את עניין הפמוטים.

אכזבה של כולנו

תיאוריה מעניינת לגבי the key

ואתה כל כך קרוב אלינו.
תגיע כבר
הפמוטים! :ROFLMAO:

reasonforall

Active member
בלאמי חי ולמעשה נשאב לתוך עולם אחר, אך הוא לא נשאב לבד. עכשיו הם חייבים לשתף פעולה כדי להגיע לפסגת ההר שם נמצאת אבן האנומליה.
רק כמה חבל שהשותף למסע הוא פנאטי, אבל זה מה יש 🤷‍♂️
המסע בארץ-לעולם-לא מתחיל, והפנאטי (שהתקשתי להבין את שמו) חוזר על המנטרות של הכת ומטיף אותן לבלאמי.
ברגעים קשים מנסים להיאחז במה שיש, ובלאמי מתחיל להיאחז במנטרות של הכת, ואז מתגלה אליו המלאך וויליאם, אבל תקראו לו ביל. גם את אמא שלו הוא הוזה. מיד אחר כך הסופה מסתיימת ואפשר להמשיך במסע.
הם מגיעים לאבן האנומליה ומפעילים אותה, רק כמה חבל שכוח הכבידה הוריד את הגשר למטה ועכשיו צריך לקפוץ ראש אל הלא נודע.
שניהם קופצים, ומופיעים בדיוק באותו מקום ממנו נעלמו.
ביל מופיע בפניהם ובלאמי משתחווה בפניו, ולוקח אותו לראות את חבריו שלא מאמינים שהוא חי(!).
קלארק לוחשת לו שהמפתח הוא הלהבה שאותה הרסו, ובלאמי מגלה זאת לבפאלו ביל.

ביל כנראה עבר את המסע, ולכן "המסלול" היה כתוב וידוע מראש. השותף למסע נראה שידע יותר מידי (לא פעם ראשונה שלו).
האם ביל תכנן לשלוח את בלאמי והשני למסע הזה מלחתחילה? כל זאת כדי שבלאמי יעבור את ה- "הארה" שעבר?
הכל נראה יותר מידי מתוזמן כדי שזה יהיה מקרי..

ואגב, לאן מעלמה גאיה? בלעה אותה האדמה? :-D
רגע לפני שקלארק והשאר נפרדו ממנה היא הותקפה, ונדמה לי או שגם הרסו את האבן? האם זה אומר שלא ניתן לחזור לסנקטום? מעניין

didalf

Well-known member
המסע בארץ-לעולם-לא מתחיל
:-D

והפנאטי (שהתקשתי להבין את שמו)
דוסט

חוזר על המנטרות של הכת ומטיף אותן לבלאמי.
יאוו איזה אכילת ראש פור אול מאן קיינד הזה|בוקס|

בפאלו ביל.
:-D:-D

reasonforall

Active member
שיידי מחסל את כל ילדי גבריאל כי לא כרעו ברך. האסירים מאליג'יוס מחליטים לשתף פעולה.
אינדרה מביאה שורדת מילדי גבריאל למרפי ואמורי (בדרך כלל רייבן היא זו שמפריעה להם :-D), והאסירה עוקבת אחריה ונתפסת על ידם.
שיידי מגיעה בעקבות האסירה ולוקח את מרפי למשחק שחמט מהסרטים. משעמם לו מסכן.
כולם עכשיו נושאים עיניים למרפי, שהפך לסוג של גיבור 👏. מדהים כמה עברנו עם הדמות הזו.

בלאמי הכנוע אומר שניתן לשחזר את הפליים, וביל אומר שאם יצליחו והקוד עדיין שם אז חבריו ינצלו.
הם לוקחים את קלארק ומנסים לקרוא את המידע מהמוח שלה, והיא מתנדבת לקחת אותם ללהבה בתמורה לשחרור חבריה.
ביל פותח את השער ושולח את כולם חוץ מקלארק ורייבן אל הלא נודע.

ואז בסנקטום, במהלך משחק השחמט השער נפתח, וקלארק, רייבן והשאר מגיעים.

ו...
- למה ביל לא שולח את כולם לאיפה שבלאמי היה? שכולם פשוט יעברו את מה שעבר, ויהפכו להיות מאמינים..
- עוד פרק בלי גאיה (לא שזה משנה). אבל לפחות ציינו את קיומה :-D
- לא אוהב את גבריאל. לא מבין את הדמות הזו ומה המניעים שלה. מישהו כן? זה לא כמו דמויות אחרות ששנאנו, שידענו בדיוק מיהן ומה הן רוצות. כאן אני לא יודע אפילו באיזה צד הוא.

עוד רגע והכל נגמר 😱

Lhuna3

Well-known member
לא אוהב את גבריאל. לא מבין את הדמות הזו ומה המניעים שלה. מישהו כן? זה לא כמו דמויות אחרות ששנאנו, שידענו בדיוק מיהן ומה הן רוצות. כאן אני לא יודע אפילו באיזה צד הוא.
אני מסכימה איתך שיש בעיה עם הדמות שלו.
אני מבינה את מניעי העבר שלו, הוא הבין (מוטב מאוחר מאשר אף פעם) שהדרך של הפריימים (שהוא היה המהנדס הראשי שלה) היא מאוד לא מוסרית, הוא פרש וניסה להציל את הילדים ולהפיל את השלטון של הפריימים.
במקביל הוא נמשך לאנומליה וניסה לחקור אותה במשך כל השנים (ולא נראה שהתקדם הרבה עד שהחבר'ה שלנו הגיעו).
אחרי שהגיע לבארדו ובגד בשותפות שלו הוא הצטרף לקדוגן ולצוות המחקר של האבן, שזה בעקרון עקבי עם העובדה שזו תעלומה שריתקה אותו הרבה שנים והוא מאמין שיש לה חשיבות, והנה הוא מצא עוד אנשים שמנסים לפתור אותה ויש להם יותר מידע וטכנולוגיה.
ויחד עם זה הוא נהיה באמת לא לגמרי ברור בשלב זה מבחינת הנאמנויות שלו והמטרות שלו מבחינה אישית וממה אכפת לו חוץ מלפענח את האבן.

reasonforall

Active member
אז קלארק וביל מגיעים לסנקטום, ובדיוק אני חושב לעצמי כמה מוזר שהקרינה מהשמש האדומה לא קרתה שוב, ואז הפתעה :-D
ברגע אחד ביל משתלט על שיידי... איפה היית עד עכשיו :sneaky:
האיחוד בין רייבן למרפי היה משעשע, וחבל שלא הראו אותם יותר.
השמש האדומה מתחילה להשפיע, וגבריאל מתחיל להזות את ג'וזי (ולגרום נזק כמובן).
קלארק מתאחדת עם מאדי. קצת כאב לי על רייבן שכשהגיעה לכור היא חיפשה מי שיקבל את פניה 😥 . מזל שאמורי הנסיכה היתה שם.
אינדרה גם תחת השמש האדומה כמעט מפוקסת, ועם עזרה של שיידי חייה כנראה ניצלים.
קלארק מביאה את הפליים וגבריאל מחבר אותו לקורא כרטיסי הזכרון שלו, ומתחיל לסרוק את הפליים, אבל.. הוא משמיד את המכשיר ואת הלהבה (האם הוא מבין שמי שעומד לגרום למלחמה זה הם בעצם? או שזו סתם הזייה). בכל מקרה, דביל.
הם פותחים את השער לשאר החברים ושיידי אומר שהוא יכול לעזור (בעזרת המחברת של מאדי). קלארק מאיימת על בלאמי עם אקדח.
אם יהיה בידם הידע שהמחברת שייכת למאדי, היא תהיה בסכנה, וקלארק לא יכולה להרשות את זה. היא יורה בבלאמי, המחברת נשארת מאחור (מה הקטע?!) ועוברת בשער.

האם זה יהיה הסוף של בלאמי? מקווה שלא. לא מגיעה לדמות הזו סוף כזה :-/
לאן גאיה נעלמה? סופסוף מישהו שם לב שהיא חסרה. מסכנה 😞

לא מאמין שהגעתי אליכם..

didalf

Well-known member
לא מאמין שהגעתי אליכם..
כמעט, יש לך גם את 14:-P:

האיחוד בין רייבן למרפי היה משעשע, וחבל שלא הראו אותם יותר.
השנים האלה|לב||כתר|:-D

קצת כאב לי על רייבן שכשהגיעה לכור היא חיפשה מי שיקבל את פניה 😥 . מזל שאמורי הנסיכה היתה שם.
רייבן הייתה עצובה/מעורערת בכניסה לכור לא כי אף אחד לא קיבל את פניה אלא בגלל הזכרונות מזה שהיא הרגה את האסירים ההם לא מזמן, לא?
בכל מקרה כן אמורי נסיכה|מאוהב| גם היחידה שהתעניינה בבאמת בלבוש המוזר של בלאמי ולא רק זלזלה בו.
ובכלל הקטע הכי יפה בפרק זה כשכולם הלכו לחבק את רייבן אחרי שניקי איימה עליה|לב-ש|

המחברת נשארת מאחור (מה הקטע?!)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-[
לא מגיעה לדמות הזו סוף כזה :-/
|כן|:-(

למעלה