טעות קטנה
תכלסאולי אם המבחן יצליח האנושות "תינצל", אך אם יכשל האנושות תיחרב? בואו, זה לא שיש מה להציל.
ברגע האחרון דיוזהמונעת מהטיפה ליפול, והיא פגעת ממנה, ומהר מאוד הופכת לקריסטל אבן
![]()
עוד שניים!!!!!!!! יש לך עד חמישי להגיע אלינו!רק עוד שישה פרקים![]()
בשלב זה נראה לי ברור שהפליים היא המפתח לא? הם חושבים שקלארק היא המפתח כי הבינג' שלהם על הזכרונות של אוקטביה נעצר בקלארק בעיר האורות והם חושבים שזה עדיין אצלה.אין סיכוי שקלארק היא המפתח, ומאדי פחדנית מידי בשביל להיות משהו חשוב, וקשה לי לחשוב שדמויות מהעבר יופיעו (סוריייי).
האם חשבתם שאולי שיידי הוא המפתח? קודם כל יש לו את כל הידע של המפקדים הקודמים ושל בקה כמובן, אז גם את הקוד צריך להיות לו.
וואלה? מעניין.השם של שיידי הוא 'מלאכי', ויש לי תחושה שזה לא מקרי.
על פי האמונה מלאכי היה הנביא האחרון, שבא להכין את העם ליום הדין.
גם לפי הברית החדשה מלאכי האחרון שניבא על בואו של ישו ועל הגאולה.
מעניין בהחלט!השם של שיידי הוא 'מלאכי', ויש לי תחושה שזה לא מקרי.
על פי האמונה מלאכי היה הנביא האחרון, שבא להכין את העם ליום הדין.
גם לפי הברית החדשה מלאכי האחרון שניבא על בואו של ישו ועל הגאולה.
אולי קצת נסחפתי, אבל הייתי חייב לשתף.
כל האנשים האלו אבל עזבו את הכת כשהם יצאו. הם בעצם בחרו שלא ללכת בעקבות קאדוגן.אז מסתבר שכל מי ששרד (על הקרקע) את האפוקליפסה הראשונה שייכים לכת, שבראשה עומד מגלומן מטורף (כמו כל כת בעצם לא?).
השפה, המנהגים ואפילו שמות השבטים (טריקרו) לקוחים מתוך חייו האישיים של המגלומן ומתוך הכת.
אין פה שום דבר מקרי. 12 השבטים שהדה עומד בראש, זה בטח צוותים או חלוקה פנימית בתוך הכת.
הבת של המנהיג יצאה עם קבוצה מהבונקר - האנשים שעתידים להיות הגראונדרס ובהמשך להתפצל לשבטים, אך עדיין לסגוד למנהיג (קאלי).
גם אני חיכיתי לזה שתגיע לפרק 9 ותבין את עניין הפמוטים.עכשיו אתה מבין את ענין הפמוטים?![]()
אכזבה של כולנואינדרה באפיסת כוחות ומאדי תוקפת את שיידי בעין (הייתה לי הרגשה שתתפרץ), אך אינדרה אומרת שיעזוב אותה והיא תכרע ברך.
כל כך קיוויתי שזה ייגמר כאן ומאדי תציל את המצב. אכזבה.
הפמוטים!כל האנשים האלו אבל עזבו את הכת כשהם יצאו. הם בעצם בחרו שלא ללכת בעקבות קאדוגן.
הם לא סוגדים למנהיג כמו ראש הכת, הם מאמינים שמי שיש לו את הפליים יכול להנהיג הכי טוב.
גם אני חיכיתי לזה שתגיע לפרק 9 ותבין את עניין הפמוטים.
אכזבה של כולנו
תיאוריה מעניינת לגבי the key
ואתה כל כך קרוב אלינו.
תגיע כבר
המסע בארץ-לעולם-לא מתחיל
דוסטוהפנאטי (שהתקשתי להבין את שמו)
יאוו איזה אכילת ראש פור אול מאן קיינד הזהחוזר על המנטרות של הכת ומטיף אותן לבלאמי.
בפאלו ביל.
כולם עכשיו נושאים עיניים למרפי, שהפך לסוג של גיבור. מדהים כמה עברנו עם הדמות הזו.
אני מסכימה איתך שיש בעיה עם הדמות שלו.לא אוהב את גבריאל. לא מבין את הדמות הזו ומה המניעים שלה. מישהו כן? זה לא כמו דמויות אחרות ששנאנו, שידענו בדיוק מיהן ומה הן רוצות. כאן אני לא יודע אפילו באיזה צד הוא.
כמעט, יש לך גם את 14לא מאמין שהגעתי אליכם..
השנים האלההאיחוד בין רייבן למרפי היה משעשע, וחבל שלא הראו אותם יותר.
רייבן הייתה עצובה/מעורערת בכניסה לכור לא כי אף אחד לא קיבל את פניה אלא בגלל הזכרונות מזה שהיא הרגה את האסירים ההם לא מזמן, לא?קצת כאב לי על רייבן שכשהגיעה לכור היא חיפשה מי שיקבל את פניה. מזל שאמורי הנסיכה היתה שם.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!המחברת נשארת מאחור (מה הקטע?!)
לא מגיעה לדמות הזו סוף כזה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.