ה-100 עונה 4

מילי08

Well-known member
אבי עושה מה שעשו במאונט וות'ר, רק שעכשיו זה לגיטימי :confused:
הניסוי בקורבן נכשל, והוא מתפגר מקרינה. אמורי מנסה לגרום נזק למכשיר כי היא יודעת שהיא הבאה בתור.
לוקחים אותה בכוח ומרדימים אותה, כך גם את לונה. ברגע האחרון קלארק מזריקה לעצמה, ואבי הורסת את המתקן כי היא משוכנעת שקלארק תמות.
ג'ספר ממשיך לנסות לחיות את הרגע, וגורר אחריו את בלאמי והאחרים בארקדיה.
האובססיה החדשה של ג'אהא מובילה אותם לדלת של הבונקר האמיתי לכאורה, ומונטי מצליח לפתוח את הדלת.
נראה שבבונקר יש לא רק חליפות, אלא גם מערכת סינון אוויר, ויתכן וזה יהיה הפתרון לקרינה המתקרבת.
שיואו, אבי היתה מעצבנת כל כך בעונה הזו. וכן, הם נתנו לעצמם לגיטימציה לדברים שלאחרים אסור. אבל נראה לי שככה זה במלחמה. כל צד מצדיק את עצמו בהתאם למצב ולמקום שלו.

מילי08

Well-known member
שוב בגידות, שוב הפרת בריתות, שוב מלחמה. זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב.

"זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב." - מסכימה לגמרי.. יש פה הרבה אלמנטים שחוזרים על עצמם, זה קצת מעייף.
בדיוק! אני ממש מסכימה. אבל נראה לי שהסתבכתם עם דילן, שהיא מסוכנת כמעט כמו אוקטביה.

יאוו מי נתן לדיקטטור כמוך אפשרות לערוך אחרים|פנים|:-D
לפחות לא מחקת אותי לגמרי|שפם|
ניייייייייייייייייייייייייייייק, אני על הרצפה! יא מסוכן שכמוך. צריך להתחיל להיזהר פה |שפם|

מתה לקנות לה מסרק.
חבל, יכולנו לעשות מגבית בפורום

Shiri from the block

Active member

בדיוק! אני ממש מסכימה. אבל נראה לי שהסתבכתם עם דילן, שהיא מסוכנת כמעט כמו אוקטביה.
היא לגמרי מסוכנת כמו אוקטביה, אבל עם חמלה כמו של לקסה למי שזה מגיע |מאוהב|
#התחנפותאףפעםלאמזיקה

חבל, יכולנו לעשות מגבית בפורום
לגמרי :-D

reasonforall

Active member
איזו טבלה מושקעת!!!

חבל שאי אפשר להוסיף סקר.
אבל בואו נעשה שימוש באחת מהפונקציות הכי לא שימושיות פה:

**הבהרה - הדירוג הזה תקף לעונה 4
(בסוף כל עונה מיקומים ודמויות משתנים)

ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרהלא אחסיר שינה אם ימותו/מתוסתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפותמוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות
פייק:sick::sick::sick:פ'ין |פנים|מונטי|יפנית||זעם|אבי
ג'אהעעה:poop:🤦‍♀️ג'ספר |פנים| |פנים|אמורי|טרול|קיין
שרלוט:-[ 🤬🤮בלאמי |פנים| |פנים| |פנים|המלכה ניה|ערפד|הארפר
אמא של מונטי8-{🤮גאיה |פנים| |פנים|וואלס|ערפד|בריאן
איליאן8-{8-{8-{ברין |פנים|מאיה|שריף|וויק
ד"ר מנגלה 🤦‍♀️ 🤦‍♀️טיטוס:-[מונרו|חבול|בייליס
קייג' 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ריילי8-*אוטן|חיזר|אמרסון
לונה 💩🦁|ליצן|דיאנה:-Dדילאנו |כאפיה|סינקלייר

לונה - אוהב אותה, מעביר אותה לעמודה האחרונה
אמרסון - מעיף אותו לעמודה הראשונה
ג'ספר - מתלבט איפה הייתי שם אותו. הוא היה פייבוריט 😥
בלאמי - בהתחלה לא סבלתי אותו, אחר כך התחלת לאהוב אותו, אחרי זה שוב שנאתי אותו, עכשיו אני בסדר איתו :LOL: לא חושב שיש לו מקום בטבלה
מונטי - מחבב אותו. הייתי מסיר אותו מהטבלה
אבי - לגמרי במקום. אוותר עליה בשמחה

2 דמויות שלא מופיעות -
אקו - מיד לעמודה הראשונה :mad:
קלארק - עד עכשיו היא הייתה דיי אותו דבר מבחינתי. עכשיו הייתי ממקם אותה בעמודה השניה (או רביעית)

ועוד דבר...
הייתי מוסיף לעמודה הראשונה אולי - "אמן תמותו שוב" :LOL:

מילי08

Well-known member
#התחנפותאףפעםלאמזיקה
:-D. חשוב!

איזו טבלה מושקעת!!!

בלאמי - בהתחלה לא סבלתי אותו, אחר כך התחלת לאהוב אותו, אחרי זה שוב שנאתי אותו, עכשיו אני בסדר איתו :LOL: לא חושב שיש לו מקום בטבלה

2 דמויות שלא מופיעות -
קלארק - עד עכשיו היא הייתה דיי אותו דבר מבחינתי. עכשיו הייתי ממקם אותה בעמודה השניה (או רביעית)

ועוד דבר...
די מדויק למה שאני חשבתי!
(חוץ מלונה, שלא תמיד הבנתי אותה)
ואמרסון שאני לא זוכרת מי זה...

בלאמי - לגמרי מעורר קשת של רגשות משני הקצוות.
ג'ספר - כן.. התחיל חמוד נורא ומתישהו נהיה מעיק

didalf

Well-known member
ואמרסון שאני לא זוכרת מי זה...
אמרסון - החייל של מאונט ות'ר שעושה צרות.
בעונה 2 הם חטפו אותו למחנה וקלארק שיחררה אותו חזרה עם פחות אויר בחליפה ממה שדרוש בתור אזהרה לאנשי ההר. כהוא הגיע בהר טיפלו בו בדם של סקייקרו אז הוא עמיד בקרינה ולא מת כשקלארק הרגה את ההר.
בעונה 3 מסתבר שהוא ערק לאזגדה ונתן להם קוד כדי להשמיד את ההר וכך נהרגו מלא סקייקרו שהיו שם.
אחכ קלארק מקבלת אותו "מתנה" מאזגדה וצריכה להחליט מה לעשות בו ומחליטה לתת לו לחיות ולסבול כי זה צבוע שהיא מבקשת מלקסה לא להרוג את האנשים שלה על מה שהם עשו אבל הורגת אותו.
אבל זאת הייתה טעות כי אז בהמשך העונה הוא מגיע לארקדיה וחוטף את כל החבורה ושם אותם בתא לחץ שבו הוא חונק אותם עד שקלארק תכנע. עכשיו סופסו, היא הורגת אותו עם הלהבה (כי כשמחברים למישהו בלי נייטבלאד את הלהבה הוא מת).

נערך לאחרונה ב:

Shiri from the block

Active member
איזו טבלה מושקעת!!!

2 דמויות שלא מופיעות -

ועוד דבר...

אקו ממש התחבבה עלי :-]

ג'ספר היה חמוד, חבל שהוא נתן לדיכאון שלו לדרדר אותו ככה.
אבל בת'כלס הוא לא ממש הועיל לשום דבר...
מונטי מתוקי

Shiri from the block

Active member
אמרסון - החייל של מאונט ות'ר שעושה צרות.
בעונה 2 הם חטפו אותו למחנה וקלארק שיחררה אותו חזרה עם פחות אויר בחליפה ממה שדרוש בתור אזהרה לאנשי ההר. כהוא הגיע בהר טיפלו בו בדם של סקייקרו אז הוא עמיד בקרינה ולא מת כשקלארק הרגה את ההר.
בעונה 3 מסתבר שהוא ערק לאזגדה ונתן להם קוד כדי להשמיד את ההר וכך נהרגו מלא סקייקרו שהיו שם.
אחכ קלארק מקבלת אותו "מתנה" מאזגדה וצריכה להחליט מה לעשות בו ומחליטה לתת לו לחיות ולסבול כי זה צבוע שהיא מבקשת מלקסה לא להרוג את האנשים שלה על מה שהם עשו אבל הורגת אותו.
אבל זאת הייתה טעות כי אז בהמשך העונה הוא מגיע לארקדיה וחוטף את כל החבורה ושם אותם בתא לחץ שבו הוא חונק אותם עד שקלארק תכנע. עכשיו סופסו, היא הורגת אותו עם הלהבה (כי כשמחברים למישהו בלי נייטבלאד את הלהבה הוא מת).
הללויה לרגע שזה קרה סוף סוף!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין שום קשר. היא הייתה אמורה להישאר בתפקיד אורח בסדרה. לא היו אמורים להרוג אותה.
אבל איזה מישהו עם ריגשי נחיתות נעלב שהיא יותר פופלארית ממנו:cautious:
לחלוטין לא ברור מאיפה הבאת את זה.
...כלומר אני יכול לחלוטין לנחש - תיאוריות של קלקסיות מטורפות בטאמבלר וכדומה. לא שהבלארקיות המטורפות יותר טובות, אבל לא צריך להקשיב לזה או לזה
3. בירן= הבלונדה המציקה שדרשה מקיין להצליף באבי.
4. דילאנו = החסר עין ששלח את פ'ין לטבוח בכפר של לינקולן כשעבד עליו שקלארק ושות' נמצאים שם.
5. בייליס = הגראונדר שאמורי הקריבה וגרמה למוות שלו במעבדה של בקה.
יש לך ביותר דמויות שאף אחד לא זכר עוד בסוף הפרק שבו הן היו?
את גם מדרגת את הבת זוג של קיין שראו רק בפרק הראשון של הסדרה?

נכוןןןןןןןןן אני כל הזמן מנסה להחדיר לעצמי לראש את מספר 2 :-D
זה ממש טיפול פסיכולוגי מה שאני עושה לעצמי בנוגע לבלסמי חחחח

*עריכה*
טפו על בלסמי
דילן וסהר צודקים, אני אויבת!
נראה לי שאת צריכה שמישהו ישחרר אותך ממשטר הטרור של דילן.
בכל מקרה ככל שהעונות מתקדמות הדעות של דילן נעשות יותר ויותר קיצוניות ובשלב מסוים כבר אף אחד לא יכול ליישר איתה קו.
ואת יודעת שהמשפט "דילן וסהר צודקים, אני אויבת" רשום לך בחתימה, אז את לא צריכה לכתוב אותו כל פעם.
ורגע, מי זה סהר?
אה, האם זה כוח הפיניקס?
דילן, אמרתי לך שהיינו צריכים להגיד לשיר לראות במקום. אחח הבגידה. לקסה ראויה ליותר.

ניייייייייייייייייייייייייייייק, אני על הרצפה! יא מסוכן שכמוך. צריך להתחיל להיזהר פה |שפם|
all shall love me and despair 01.gif

LeAnnDyIan

Well-known member
לחלוטין לא ברור מאיפה הבאת את זה.
...כלומר אני יכול לחלוטין לנחש - תיאוריות של קלקסיות מטורפות בטאמבלר וכדומה. לא שהבלארקיות המטורפות יותר טובות, אבל לא צריך להקשיב לזה או לזה
אני באמת לא יודעת למה נראה לכם שאני ממציאה דברים כשאתם בקלות יכולים ללכת ולגגל בעצמכם.
ואם אתם צריכים כיוון, חפשו את הפוסט של האקסית שלו על ההתעללות מצידו שעברה ותחפשו את התגובות של חברי הקאסט השונים שחלקם מתוודים (תוך כדי שהסדרה עדין פאקינג באוויר!) שהוא לא הדבר הכי סימפטי לעבוד איתו. ושהוא הפך את החוויה על הזו ללא נעימה להרבה מהם.
זה היה השחקן של ג׳האה שאמר שלקסה לא הייתה צריכה למות בתסריט המקורי. אז אני מניחה שאתה יכול לקרוא לו קלקסה מטורפת אם אתה רוצה, כי בכל זאת הוא אמר שהוא הכי שיפינג את קלקסה.
אניווי. אני לא פה בשביל לשכנע אתכם לכאן או לכאן. יש לכולכם מקלדות, עיניים ודעה אישית (חוץ מלך, שירי בלוק, את שייכת לי!😤💙) תעשו עם המידע הזה מה שאתם רוצים. אני סיימתי להגיב על האידיוט הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני באמת לא יודעת למה נראה לכם שאני ממציאה דברים כשאתם בקלות יכולים ללכת ולגגל בעצמכם.
ואם אתם צריכים כיוון, חפשו את הפוסט של האקסית שלו על ההתעללות מצידו שעברה ותחפשו את התגובות של חברי הקאסט השונים שחלקם מתוודים (תוך כדי שהסדרה עדין פאקינג באוויר!) שהוא לא הדבר הכי סימפטי לעבוד איתו. ושהוא הפך את החוויה על הזו ללא נעימה להרבה מהם.
זה היה השחקן של ג׳האה שאמר שלקסה לא הייתה צריכה למות בתסריט המקורי. אז אני מניחה שאתה יכול לקרוא לו קלקסה מטורפת אם אתה רוצה, כי בכל זאת הוא אמר שהוא הכי שיפינג את קלקסה.
אניווי. אני לא פה בשביל לשכנע אתכם לכאן או לכאן. יש לכולכם מקלדות, עיניים ודעה אישית (חוץ מלך, שירי בלוק, את שייכת לי!😤💙) תעשו עם המידע הזה מה שאתם רוצים. אני סיימתי להגיב על האידיוט הזה.
אוי, עצוב מאוד לשמוע את הדברים האלו על השחקן. לא שזה משנה לי את הדעה על הדמות.
לגבי זה שהוא גרם לכך שיהרגו את לקסה - אחרי חיפוש גוגל ארוך הצלחתי למצוא רק את זה:
ולא יודע, אני ממש ציפיתי למצוא יותר אפילו אם זה לא נכון

reasonforall

Active member
ג'אהא מנסה לנהל את העניינים ורק בלאמי אומר את מה שכולנו חושבים: מי לעזאזל נתן לך את הסמכות?! סע סע
הם כולאים את בלאמי ושמים את מרפי לשמור עליו. אבי מגיעה, וסופסוף עושה משהו מועיל - עוזרת לו לברוח ולהגיע לדלת (קלארק מפריעה בדרך ומאיימת לירות בו).
בלאמי מצליח לפתוח את הדלת, מתאחד עם אוקטביה ❤, והשבטים מתחילים להיכנס לבונקר (שאגב נראה עצום).
כעת הם צריכים לברוח 100 (סימבולי משהו...) שישרדו את הקרינה. ג'אהא כנראה קולט שהוא לא יהיה אחד מהם 🤣 יששששש! הלוואי!

ג'ספר מתכנן התאבדות המונית, ומונטי מסרב להרפות וממשיך לנסות לשכנע אותו, את הרפר ואחרים להצטרף אליו לבונקר.
מונטי נמצא עם ג'ספר ברגעיו האחרונים, מבין שתכנן התאבדות המונית, ורץ לשאר. הוא רואה את הרפר בחליפה נגד קרינה שהכין.
עכשיו כל מה שנותר להם זה להיבחר להיות חלק מה-100...

רייבן הוזה את סינקלייר כקול ההגיון, והוא "משכנע" אותה לא לוותר על החיים. היא מקפיאה עצמה כמעט למוות כשברגע האחרון היא מקבלת פולס חשמל ללב.
המטרה שלה הייתה "למחוק" את הקוד של אלי מהמוח שלה, וכנראה היא הצליחה. עכשיו היא רוצה להיצטרף לשאר ולשרוד איתם בבונקר.

האם ג'אהא יזכה לחיות עוד יום? (נקווה שלא)
מי יישאר בחוץ? חוץ מאקו כמובן :LOL:
האם מונטי, הרפר ורייבן יספיקו להגיע בזמן?
האם אוקטביה תמשיך להיות מלכה? בזה אין לי ספק :love:

נתראה בפרק הבא...

didalf

Well-known member
ג'אהא מנסה לנהל את העניינים ורק בלאמי אומר את מה שכולנו חושבים: מי לעזאזל נתן לך את הסמכות?! סע סע
:-D:-D

בלאמי מצליח לפתוח את הדלת, מתאחד עם אוקטביה ❤
|מאוהב|

והשבטים מתחילים להיכנס לבונקר (שאגב נראה עצום).
ממ כן הוא יכול להכיל 1200 איש הוא כנראה באמת עצום.

ג'ספר מתכנן התאבדות המונית, ומונטי מסרב להרפות וממשיך לנסות לשכנע אותו, את הרפר ואחרים להצטרף אליו לבונקר.
יאוו קרציות שימותו כבר מי שרוצה גם ככה אין מקום בשבילם|שפם|

מילי08

Well-known member

תהייה כללית: למה חייבת להיות סיבה לעזיבתה? הרי גם דמויות אחרות סבלו מאובדן של אהובים. אני תמיד ייחסתי את זה לאופי של הסדרה... שמנסים להערים המון קשיים על הדמויות.

ולגבי השחקן של ג'אהא - הוא באמת אמר שהוא בעד קלקסה?! גילה את האור? מנסה לכפר על פשעי העבר שלו?

Shiri from the block

Active member
נראה לי שאת צריכה שמישהו ישחרר אותך ממשטר הטרור של דילן.
בכל מקרה ככל שהעונות מתקדמות הדעות של דילן נעשות יותר ויותר קיצוניות ובשלב מסוים כבר אף אחד לא יכול ליישר איתה קו.
ואת יודעת שהמשפט "דילן וסהר צודקים, אני אויבת" רשום לך בחתימה, אז את לא צריכה לכתוב אותו כל פעם.
ורגע, מי זה סהר?
אה, האם זה כוח הפיניקס?
אני יודעת שזה כתוב לי בחתימה.
אבל הדרישה הייתה לכתוב בכל הודעה את זה ורציתי להראות רצינות ונאמנות לשבט שלי (סקייגיפים) אז כתבתי גם בכל הודעה וגם הוספתי לחתימה|חייל|

למעלה