ה – צ – י – ל – ו

ה – צ – י – ל – ו ../images/Emo5.gif

הצרה של המאה העשרים – סַפָרים. אילו מרט את שערי ולא הותיר לי קרחות – דיינו. אילו הותיר לי קרחות ולא שימן את מכשירו– דיינו. אילו שימן את מכונתו ולא הותיר לי גריז בשיערי – דיינו. אילו הותיר לי גריז בשיערי ולא סחט את ארנקי – דיינו. אילו סחט את ארנקי ולא ביקש טיפ מע"מ תל"ג שמ"מ ומוחמ"ד – דיינו. אילו רוקן את כיסי ולא לעג לגורלי – דיינו. אילו לעג לגורלי ולא השתמש בג´ל שמנוני – דיינו. אילו השתמש בג´ל שמנוני ללא זיעת גמלים – דיינו. אילו זכר את פרצופי ושכח את רצוני – דיינו. אילו שכח את רצוני ולא סיפר לי את קורותיו – דיינו. אילו סיפר לי את קורותיו ללא צרות ילדיו וכל חמולתו – דיינו. אילו קשקש והותיר לי את זכות השתיקה – דיינו. אילו פטפט בפאתוס ללא נתזי רוק מרשימים – דיינו. אילו שאל את מוצאי ללא מקום מגורי – דיינו. אילו ניסה לשדכני לאחותו ללא אזכור גילה המתקדם – דיינו. אילו חתך את גרוני ללא התבדחויות על הגיליוטינה – דיינו. ועל אחת כמה וכמה שמרט את שערי, שימן את גולגולתי, סחט את ארנקי, לעג לגורלי, בלבל את שכלי, פידח את נשמתי, קרע את עורי, והוציאני בשן ועין ללא תשלום פיצויים מינימליים. הצילוני נא מעונשו שלזה

חוששתני שלא הבנתי על מה השרשור

ולמה כעסו ולמה לא כעסו, אבל מכתב הפיטורין/התפטרות המשעשע הצליח לשכנע אותי שלא לקבל את התפטרותך. אכן מכתב אמיתי ונוגע ללב (מאיפה אתה משיג את הדברים האלה?).

למעלה