ה ת פ ש ר ו ת

ה ת פ ש ר ו ת

אתם מכירים את טענות המקורבים והמשפחה בדבר בררנות או התמקדות כלשוני, ואז מגיע מבול המילים כמו תתפשר תתגמש תרד מהעץ שעליו טיפסת, מה לעשות ואני לא רואה אפשרות שכזו? על מה לוותר, על חיצוניות שמה לעשות ואלוקים בראני כיצור אסתטי ורגיש ליופי? על דעת ותבונה כמובן שאין מה לדבר, במידות ערכים ויר``ש לא נוגעים בכלל, רקע משפחתי תורני וסביר זה תנאי הכרחי להתאמה נורמטיבית ובעלת הרמוניה, כך שלדעתי לבד מדרישה כספית מהצד השני שבו ניתן להתגמש אין עוד נתון שיעמוד במבחן ההתפשרות, וגם בנושא הכספי ניתן לוותר עד גבול מסויים, אלו היו 500 תוים על התפשרות.

אז הנה עוד 100

תתחיל להפנים,שאתה צריך לוותר על הגשמת חלומות ופנטזיות,בשביל חיים שלמים יפים!!

kiss 18

New member
עם כל הכבוד שיש ויש כבוד, אני על...

מראה חיצונית, לא מוכנה להתפשר בכלל (על דברים קטנים אפשר להסתדר...)! אני לא מחפשת מלך היופי, אבל דברים מינימליים שאפשר לדרוש, עליהם אני לא מוכנה לוותר... יש דברים שפשוט דוחים אותי, ואני יודעת שאני לא אהייה מסוגלת לעמוד בזה... אולי זה קשור למזל שלי, ואלי זה קשור לזה אני עוסקת (גם) בתחום היופי... תיקרא לי איך שאתה רוצה...

אמממ.....

לא ביקשו ממך להתחתן עם מכוער!!! ומן הסתם שאחד שדוחה אותך את לא תיקחי אותו!!! אבל ישנם דברים חשובים יותר מחיצוניות!!

kiss 18

New member
כמו שאמרתי, אני לא מחפשת מלך היופי...

אבל יש דברים שהם ממש דוחים אותי, ואני יודעת שאני לא אוכל לחיות עם זה, בנ"א כזה נימצא לפי מה שכתבת "אחד שדוחה אותך את לא תיקחי אותו"...

אדרבה! אם את עוסקת (גם) בתחום היופי

את יכולה לקחת אחד לא יפה ולהפוך אותו ליפה כמו שאת עושה בעבודתך עם בנות.

kiss 18

New member
בתחום היופי שקשור לנשים..../images/Emo68.gif אלא אם כן...

אולי בערבים כשיהיה משעמם...

kiss 18

New member
את האמת אני אגיד לך איתי לא משעמם.. אבל

קורה איזה ערב שאין מה לעשות.. אז פה אני באה!!

אני58

New member
לא צריך להתפשר!!

צריך למצוא את כל הדברים שאתה מחפש... זה קיים... אם תגדיר לעצמך בדיוק מה אתה רוצה- תצליח למצוא. לא נפגשת עם בחורות יפות, חכמות ויר"ש? רק מה- הן אמרו משפט אחד לא חכם/היתה להן נקודת חן מעצבנת על האף/לא ברכו בכוונה מספיק- עדיין זה לא אומר שמי שיתחתן איתן "יתפשר"- פשוט הוא מבין שהן מצויינות, רק יש משהו מסויים לא מושלם... אם תגדיר לעצמך ב-ד-י-ו-ק מה אתה רוצה (1,2,3,4...) ולא "אני רוצה מישהי מושלמת"- תצליח למצוא בלי התפשרות, אלא עם קבלה של הצד השני.

אני חושבת ש....

חיצוניות זה הדבר שהכי קל ופשוט להתפשר עליו!!! למרות שמאוד חשוב לי איך הצד השני יראה.. ותמיד רציתי בעל שיראה טוב, יתלבש טוב, אבל לצערי זה בא על חשבון דברים אחרים! אז היום.. כבר הגעתי למסקנה, שעדיף להתפשר על חיצוניות, מאשר להתפשר על מידות טובות וערכים!! ובדר``כ אחד בא על חשבון השני...

kiss 18

New member
בסדר, אז לך לא חשוב מראה חיצוני, ואת על זה

מוכנה להתפשר. ואני לא חושבת שאין בחורים שגם ניראים טוב, וגם יש להם ערכים, זה לא חייב לבוא זה או זה... מה אני יעשה שיש דברים שפשוטים דוחים אותי, ויגעיל אותי לגעת בו...ועל זה אני לא מתפשרת!! אני לא נתפסת על דברים קטנים ושטותיים, שאיתם אני יכולה לחיות, אלא דברים שמעוררים בי חלחלה!

זה כן חשוב לי... אבל..

אני לא אפסול בחור עם מידות טובות, בגלל המראה החיצוני שלו!! ולא, אני לא מדברת על מקרים חריגים... שבהחלט יש ממה להיגעל! ואני ממש לא רוצה אליל יופי! מסתפקת בבחור חמוד, שאפשר להסתכל עליו!

זה לא צריך להיות חריג בשביל להרגיש דחיה

וחוסר קשר פנימי! זה קורה מהר מאוד וגם אם אין לבנ'א צלקות מדקירות בכל הפנים או שהאף שלו ממלא את כל הפרצוף.. זה יכול להיות אפילו הליכה מוזרה או דיבור חסר ש' ועוד מליון ואחת דוגמאות שאולי הם קטניות אבל בקשר הן נהיות גדולות!

למעלה