ה ת פ ק ד ו ת

ganooov

New member
ה ת פ ק ד ו ת ../images/Emo13.gif

כןכן, הגנוב פה, קפץ לביקור, הכלב. תשמעו אנשימים, אני מנסה להרים משהו מעניין, ולצורך כך אני צריך שכל מי שכתב יותר משלוש הודעות בפורום סופרים צעירים, בכל זמן שהוא, ייתפקד כאן
. שיהיה ברור, אני יודע מי היה בפורום, אני רק רוצה לדעת מי עדיין פעיל, מי החליף ניקים וכן הלאה. אם החלפתם ניק, אנא ציינו את הניקים הקודמים שלכם
. ------ בכלל, משלומכם בובות? המממ הממ. אני מתגעגע
. אגב, אני וקרן כבר 20 חודשים ביחד, תקנאאאווו
.

thebaby

New member
../images/Emo101.gif

מזל"ט
. לא זוכר אם כתבתי יותר משלוש... פעם כתבתי שם מספר הודעות אני חושב. אני כב רלא ממש שם הרבה זמן... הייתי גם שם תקופה קצרה יחסית... זהו

מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

*מקנאה*
ממ... הייתי בשתי הזדמנויות: לפני כמעט שנה, עם הניק הנוכחי. וכשהפורום רק נולד, עם הניק - Dancing With Stars

De-Panther

New member
כתבתי שם הודעה או..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שתיים או אפילו 3 בכל הזמן הזה שהוא קיים

Gizmo15

New member
נצלןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מנצל את הפורום שלנו, זבל
נאמ. אוקיי, לא כתבתי הודעה אחת בפורום שלכם
אני יודעת על ה-20 חודשים, מזל טוב לכם

coolit

New member
כתבתי המון..

לפני שנתיים בערך...
הידעתם שיש לי יומולדת 4 שנים בפורום (למרות שאני כבר לא בפורום) עוד כמה חודשים? HuH. אממממממממממ בקיצור מזל טוב
בדיוק חשבתי עליכם.. אתמול בלילה או היום בבוקר במיטה שלי.. שאלתי את עצמי אם אתם עדיין ביחד! 20 חודשים זה שנה ושמונה חודשים.. מאגניב. זקנים.

ganooov

New member
אההה, זאת רק ההתחלה ../images/Emo6.gif

אני יודע שאת היית, ואני גם יודע משהו שהרבה אנשים לא זוכרים - היית פעם מאווווודדד, המממממ, הומופובית?

Gizmo15

New member
לוחושבת שזה משו שמישהו../images/Emo28.gif

כאן שכח
כולם זוכרים, אבל מה שאתה לא זוכר: זאת הייתה אי הבנה, וזאת כנראה לא הייתה בדיוק הומופוביה..

ganooov

New member
הופ הופ טרללה. ../images/Emo13.gif

נו, זה תמיד כיף להאשים בזה מישהו
.

coolit

New member
יענו מדברים על הדבר

עם ארז? ~למה~ לזכור את זה?
פייי אה.. אני נזכרת כמה הייתי מתוסכלת רק בגלל שאנשים מאחורי המסך חשבו שאמרתי משו מהומופוביה ולא הבינו שזה בכלל לא היה קשור ולא עלה בדעתי

coolit

New member
לא.. פעם לא הייתי

היום אני חושבת שאני קצת כן כאילו, פעם לא יכולתי להיות- הרי החיים שלי היו בתוך הפורומים, ופה עדיף להתאבד מאשר לרמוז בצורה הכי קטנה שיש לך את הבעיה הכי קטנה בעולם עם גאייז.. היום אני כבר לא מפחדת מ"מה שאנשים יחשבו".. וזהו עקרונית

הממ..

~מה שאת~ לא מושפע ממה שאת מציגה/לא מציגה. כלומר, גם אם פעם לא רמזת על עמדותייך והיום את כן, לא בהכרח התקיים שינוי בעמדות עצמן. אכן ההומופוב הממוצע נתקל בקשיים במערכת הפורומים, אבל להסתיר את מה שאת זה רע. אז קבלי
אבל בתור מישהי שמשתייכת לקהילה אני חייבת להתנות את ה
שלי בכך שאת משאירה את זה בגדר עמדה/דיעה/פוביה ולא נוקטת פעולות של פגיעה על בסיס שנאת אדם, או וואטאבר

coolit

New member
ברור ../images/Emo24.gif

ואת יודעת שאין לי בעיה אישית עם האנשים אלא בעיקר עם עניין הגאווה וההערצה ובלהבלה.. עדיף שאני לא אמשיך....
ועם לסביות בכל מקרה אין לי בעיה.

Thestral

New member
לא מכיר אתכם!:X../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

*מתרחק באטיות ובהתכחשות*

Kouryuu

New member
Saharit? ../images/Emo3.gif

Well, I wrote about two or three posts in your lovely forum. ^-^ But that's all.

למעלה