ה ת נ צ ל ו ת על מעשה שובבות -המלצה על טליה

שחר טל1

New member
ה ת נ צ ל ו ת על מעשה שובבות -המלצה על טליה

מנהלות פורום וקוראים בפורום שלום רב הנושא: התנצלות על מעשה שובבות של נער שכן ברצוני להבהיר: ההמלצה (על טליה סברציק) פורסמה בטעות,במצב שלא היתה לי שליטה על המחשב, ובטח לא על ידי. אינני זקוקה לפרסומת שכזו שכן ישנם עשרות ילדים ומכתביי המלצה המעידים על הצלחותיי, חבל שנמצאו מתלהמים מבין אנשי הפורום שמיהרו לחרוץ גורל ללא מתן אפשרות להסבר,שכן בעולם המיחשוב יש אפשרות שיעשו דברים בשמי וללא אישורי ע"י נער פריק מחשבים, ברצוני לציין שפרסום המודעה הזו גורם לי נזק על לא עוול בכפי הטיפול מול הנער בתהליך תודה על ההקשבה טליה

אני כן מקבלת את ההתנצלות...

ואני כן לוקחת בחשבון שאולי זה לא נכון ואני טועה... אך אני בוחרת שלא לשפוט, וכן, בחרתי להאמין לטליה... ולך טליה, אני שמעתי עליך דברים טובים כמנחה... אז אם כתב את זה מישהו בשמך, רק תגידי לו שיש אנשים שמסכימים איתו, רק תגידי לו שהוא צדק...חחחחח עמליה

שחר טל1

New member
תודה לך עמליה, ולכל אלה שטילפנו לתמוך בי

המעשה "שובבות"השאיר אותי מזועזעת ומופתעת ,כפי שציינתי הנער השכן "השתעשע" עשה מעשה שאסור לעשות,והנושא כבר בטיפול,

חייבת לציין

שהנער הזה כותב אופן בוגר ומדוייק למדי, אשר מבין את הצרכים שבשילוב באופן מופלא. אולי כדאי שגם הוא יעבוד כמנחה שילוב. אני כ"כ משתדלת לדון לכף זכות, וזה לא פשוט. הלוואי ואני טועה.

תגידי לי,

את חושבת שההורים לילדים כאן הם לגמרי מטומטמים? זה מה שאת חושבת על "קהל היעד" שלך?! ה"התנצלות" שלך היא עלבון לאנטיליגנציה! אני מזועזעת עמוקות מכל השירשור הקודם, ועוד יותר מההתנצלות המגוחכת הזאת.

yulilior

New member
מצטערת לא קונה את זה

נראה לי שאת חופרת לעצמך בור אפילו עמוק יותר מקודם.

גור42

New member
שתי התיאוריות לא סבירות בעיניי

מצד אחד, הסיפור על "הילד של שכן" נשמע לי הזוי לחלוטין. לא קונה אותו לרגע. מצד שני, אני מתקשה להבין למה שחר טל1 תבחר "לפרסם" את עצמה בצורה נכלולית שכזאת, בפורום שכבר מכיר אותה ורבים מחבריו הרעיפו עליה שבחים בעבר. ואני עוד יותר מתקשה להאמין שהיא היתה שוכחת להחליף ניק לפני מעשה כזה. ובכלל, איך אפשר לשכוח להחליף ניק? כמה מטומטם אפשר להיות? זה פשוט לא מסתדר לי. לא מסתדר לי בכלל. בקיצור, נראה לי ש: 1. שחר טל1 בהחלט מסתירה משהו 2. הסיפור לא פשוט כמו שאתם חושבים ובסיכומו של דבר, גם אני בוחר לדון את האדם לכף זכות. אני לא יודע עם שחר טל1 כתבה את ההודעה ההיא בעצמה או שזה היה מישהו אחר (ובהחלט ייתכן שזה היה מישהו אחר מבני המשפחה, למשל) אבל אני יודע דבר אחד: אם זה היא, אז זה בוודאי היה בנסיבות מאוד חריגות וקיצוניות. ומכיוון שאני לא יודע מהן הנסיבות הללו, אני לא מתכוון לשפוט אותה. אגב, שחר טל1 תעשה לעצמה טובה ענקית אם היא תתגבר על המבוכה ותספר לנו בידיוק מה קרה. אבל זה דורש סוג של אומץ שאין להרבה אנשים (אם כבר מדברים על להפעיל את ה-ToM למקרה הזה)

Navva

New member
החלטתי לא למחוק את ההודעה המקורית

רשית המחיקה שלה היתה מוחקת כל הודעות מתחתיה, שהתכתבו עם פותחת השרשור הראשית. שנית, יש לזכור שכל אחד אחראי לשם המשתמש שלו, ולא לתת לאחרים להשתמש בו. כמו כן הודעה זו מבליטה את ההודעה המקורית.

למעלה