----ה ת מ כ ר ו ת -----

אפרסק 28

New member
----ה ת מ כ ר ו ת -----

התמכרות התמכרתי לקולך התמכרתי גם לשמך התמכרתי כן אני מודה התמכרתי אך מה יהיה לשמוע את כולך קשה להפסיק, ולקבל את מכתביך אין להאמין שורה שורה ומילה מילה מכיר בעלפה... יודע ומכיר אותך כמו את כף ידי כך אני מקווה ההתמכרות כואבת גם לטיפה המרה וגם לניקוטין וגם לסם אבל אותך אני רוצה להסניף....אני אני מרגיש מרומם ולא כמו על איזה סם ונסיים במשפט שאמרה הסופרת הנודעת (שאני לא זוכר את שמה) ניסתי להטביע את יגוני בשתיה ....אבל הבן זונה למד לשחות צום קל לכולם

סנדי32

New member
יווווווווווו אפרסקון זה מקסים ../images/Emo23.gif

למי התמכרת אליי ?
זה מקסים אהבתי אני שמחה בשביל אותה אחת שאתה מתכוון אליה

../images/Emo23.gifלך....../images/Emo25.gif

אהבה היא דבר שברירי, ממש אורירי, שלא רואים אותו עד שהוא בא בהפתעה, ללא שום התרעה פסענו בין השתיקות כשלא רציתי אני להקשות- כשלא היה לך מה לענות.. פסענו בלחש בין המילים - עוברים זה מול זה, מתחלפים... כמו עונות פוסעים על בהונות שכחנו את כל המילים עטופים בשתיקה כמו חדרים שדלתם נטרקה... בנועם ברכות חודרות המילים, וחוברות אל הבדידות שהיתה ונעלמה.. מאותו רגע שהכרתי אותך מבעד לרדיד של ערפל סמיך- מגירות אל הלב אהבה מפרפרת מטרפת חושים ואם תענה לי נהיה ברקיע שמימי איתך ובלעדייך- חוסר שקט, דפיקות לב מואצות ריחוף ללא כנפיים בלבול רגשות חוסר יציבות אובדן ביטחון עצמי, כך אני מרגישה כשאת לצידי א-ין דבר ה-עומד ב-פני ה-רצון

להתמכר......

לדבר "הנכון"... תמיד טומן בחובו בונוס
* * ומשו על התמכרות שכתבתי
& להתמכר אל נשימתך הנושפת על אוזני חמה ומזמינה את נפשי למחול של גופות ערומים בסערה עמוקה ופראית אל תוך שלוות הנפש בגוף נינוח.... להתמכר אל נגיעותיך הפורעות סדר מחשבות בראשית אשר נדר אהבה ראשונה נכתב על טבעת וכוס יין הכתימה שמלה לבנה בין פרחי הכלניות הפזורים במשעול לא ברור.... להתמכר אל הידוע בנסתר הפועם מתוך לבך בכנות טורפת קלפים עם תמונות הבאות לתאר את שעבר בטריפת ידיים זרות אל אותו עתיד נרקם.... להתמכר אלייך.... <>

המכורה

New member
התמכרתי גם אני

התמכרתי גם אני אליך ויעידו על כך מחוגי הזמן יעיד גם ליבי המפרפר בזמן שעל הצג מופיע שמך התמכרתי גם אני אליך לקולך המלטף ונשמתי כמעט יוצאת אל כל מילה שלך התמכרתי גם אני אליך אל השיחות הארוכות והצחוק שמתגלגל רוצה אותך
שלך, אני

למעלה