ה ת ב ו ד ד ו ת . . .

ה ת ב ו ד ד ו ת . . .

קראתי קצת ארכיון שלכם... חברים ..בואו לאומן ..תנו פרוטה לצדקה.. תקראו תיקון הכללי.. צאו מהדימיונות והויכוחים פה.. כולנו עם ישראל יהודים יקרים.. מבקש ממכם לא לריב ולהפסיק עם ההתנצחויות...(AviHayun \ morenolocoloco ) אבי,אתה נשמע לי בחור שלומד ויודע על מה אני מדבר..נשמה יקרה אל תיגרר למקומות האלו... נ נח נחמ נחמן מאומן...

חי נאור

New member
תשמע

זה לא פורום של נחמן מאומן זה פורום של זמר בישראל .....לכן לא לחפור על נושאים שאינם קשורים לפה.....

חייב להסכים עם חי

חאלס עם כל הדת הזאת. יאללה מה זה נראה לכם פה? זה שעמיר דתי זה לא אמור שאמור להיפתח פה פורום של דת/פרשת השבוע וכל היוצא מזה. ואתה בכלל באת לנו עם בקשות לתרומה ונחמן מאומן עזוב אותנו בחייאת רבאק..

חי נאור

New member
לחזור

בתשובה זה לא נקרא להתבגר....ואין לך מה לכעוס...פשוט תאכלס כבר ממצים פה יותר מדי את כל עניין הדת...לא כולם פה חובשי כיפה...והפורום הזה התחיל להיות בעל אופי דתי מאז שעמיר התחזק .....ככה שעניין הדת די שולטת פה...ולקרוא למאמנים לבוא לאומן זה בטח לא המקום והאמת כבר די מתחיל להימאס מכל זה...בא לך לדבר על עמיר ועל המוזיקה שלו בכייף.....שים את הדת בצד.......

נהדר..

ככה אפשר לדבר.. בנועם ובשפה ברורה. זו בדיוק הנקודה שלי .. לא הכל צריך להיות בכעס..(ולמה ככה..ולמה אחרת..) אני בטח שלא כועס..חלילה. ואתה יודע מה?-גם לא מנסה להחזיר אותך בתשובה כשאני בעצמי מנסה לחזור. אז פשוט כל אחד יתבטא כאבת נשפו. אם דתי ואם חילוני. מה גם שלא ציפיתי כלל לתגובות .. שאו ברכה,כל באי האתר.

חי נאור

New member
ותאכלס רבנו

אין שום כעס....על כלום.....פשוט די מדכא להיכנס לפורום של זמר שאתה אוהב...ולנסות להתעדכן בדברים חדשים לגביו או סתם לראות מה שלום החברים הישנים פה...ופתאום מדברים איתך על פרשת השבוע או תרומות לנחמן מאומן.....כאילו תבין אותי ....זה פשוט לא הפורום הנכון , נראה לי שאני כבר התבלבלתי לפעמים שאני נכנס לכאן....וכשאני רואה את הכותרת פורום עמיר ואבי בניון אני מבין שאתם אלה שהתבלבלתם.....ואין שום שנאה חולה על הדת ...אבל לא צריך להכניס אותה לכל מקום....תהיו עניינים...

"ואהבת לרעך כמוך"

אומרים שציווי הזה שקול לתורה כולה. אם כולם דתיים וחילונים היו נוהגים כך.....היה מצבו של העם הזה בכלל ושל הפורום הזה בפרט הרבה יותר טוב.

ו ר ד ב

New member
חי, איך בדיוק לכלכלתי את הפורום?

ולחשוב שלפני יומיים אתה! זה שהחרמת את עמיר (סרטונים - החזרת דיסקים לאמא שלו וכיוצ"ב) מעז להביע דעה על לכלוך הפורום... לא נכנס לזה - זו רק דוגמה על מהו לכלוך הפורום בכל מקרה, ההודעות שנכתבו בשרשור הזה הם אלו שמתקבלות באהבה, בשונה מהודעות off אחרות (שטויות) - נושאי הפורום (עמיר ואבי) יעדיפו לראות הודעות דת ופרשת שבוע, מאשר הודעות שטות (ואת זה ניתן לראות באתר שם קיימת האופציה לקריאת פרשת השבוע), ואם כבר נכנסת לשרשור יוגב, רוב ההודעות שנכתבות על יידיך הם שכאלו (חיים פרטיים, התייעצות שלא קשורה לפורום הזה) בקיצור - דברים שממש לא מעניינים (את כולם) ולא וברומו של עולם - אם זכרוני אינו מטעני אף אחד מחברי הפורום לא העיר לך על כך, ההפך הוא הנכון, קיבלת את התגובות שרצית לשמוע... בין אם זה שטות או הודעה רצינית לסיום - הפורום באתר נפתח בשונה מהפורום הזה, שם לא מדברים שטויות, ומן הסתם רמת ההודעות שנכתבות עולה... מצטערת, כיוון שאני לא מתכננת לפתוח כאן שרשור סוחף תגובות, כל הודעה שלא קשורה לשרשור הנ"ל תמחק למי שיש איזושהיא טענה מוזמן לפנות אליי במסרים שבת שלום ורד

חי נאור

New member
בואי לא ניגרר...

לאישי ולמריבות זה בטח לא יועיל ...אבל את צריכה להבין שהפורום ( לפי הראייה שלי בלבד ) לא נועד למען עמיר בניון אלא בשביל קהל המעריצים של עמיר .....עמיר הוא הנושא המרכזי פה וכאן אנשים בעלי עניין משותף ואהבה משותפת כמו עמיר בניון יוכלו להכיר להתעדכן ולשמור על קשר אחד עם השני...מי כמוך יודע את זה בתור אחת שמכירה את רוב הפורום כאן....מהפורום...לכן אם לעמיר יוגב ולאחרים בא לכתוב על עצמם זה כן קשור וזה ענייני כי הם חלק בלתי נפרד מן המקום הזה והם אלה שעושים את המקום הזה ושמחזיקים אותו חי.....אז לי נראה שזה מאוד ענייני שחברי הפורום לפעמים גם ישפכו על עצמם...זה רק מחזק את הקשר....ואם עמיר ואבי יעדיפו לראות פרשות שבוע בפורום שהוא לא שלהם ...הוא עליהם יש פה הבדל גדול עמיר לא כותב פה ( בעבר הוא כן כתב מדי פעם ) וגם אבי .....הפורום בעייני הוא לא שלהם אלא של אנשי הפורום שבסך הכל מחברים את הכל ביחד.....אז הם קצת רואים את זה לא נכון ( יכול להיות שאני טועה שוב זה לפי עייני בלבד ).....ואם פרשות שבוע למינהם...או תרומות למינהם נעשות דרך הפורום הזה בגלל שעמיר דתי....לדעתי זה סוג של ניצול הפורום ( וניצול מעמדו של עמיר כאדם דתי ) למטרות אלה..וזה בהחלט לא ענייני כמו שילד תמים כמו עמיר יוגב יבוא וחברים אחרים יבואו ויספרו לנו מה עבר עליהם באופן אישי וכו'....נכון לא את כולם זה מעניין בטח שטווח הגילאים פה הוא שונה בין כותב לכותב .....אבל זה קצת יותר לעניין ורוח "פורום" . לכן אם ארצה לשמוע על פרשות שבוע אלך לבית הכנסת.....אם ארצה לתרום לצדקה אסע לאומן...אם ארצה לשמוע ולהתעדכן על עמיר בניון וחברים משותפים אכנס לפורום עמיר בניון בתפוז......ככה הדברים צריכים להיראות שוב לפי עיניי בלבד.....והכל נכתב באהבה סך הכל אנחנו לא מכירים מאתמול.....

חי נאור

New member
למרות

שאני מבין את האינטרס שלך בשירשור זה לנסות ולכוון את אנשי הפורום " האיכותים" לפורום החדש וחסר הרייטינג בנבל עשור לעומת פורום זה ... שבו ישנה שליטה מלאה בחברי הפורום ובהודעות שלהם.....וכן הבנו נפתח פורום חדש לעמיר בניון באתר...אבל יקח זמן לאנשים להתנתק מהבית ולעשות מעבר למקום חדש.....אז לא לנצל שירשורים למטרות פרסום פורום נבל עשור....את יכולה להודיע מדי פעם על כך...נראה לי יותר מתאים.....

ו ר ד ב

New member
לא ניגרר ובכל זאת...

גם כאן קיימת לי שליטה מלאה על ההודעות הנכתבות/הגבלות/ מחיקות/חסימות וכיוצ"ב... בכל מקרה ההודעות שלי לא באו לפרסם שום דבר, שנרצה שהאנשים יעבירו אוטומטית לפורום "בנבל עשור" נסגור את הפורום הזה כבקשתם של נושאי הפורום (זה מה שהולך לקרות בעתיד...) אם כי אני חושבת שהאנשים שיעברו לפורום באתר "נבל עשור", יהיו מוכרחים לקיים את חוקי הפורום ולנהוג בהם בכבוד, יותר ממה שקורה כאן - ועל כך יהיה פיקוח תמידי... באשר להודעה הקודמת שלך, אתה די סוטר את עצמך, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה שכל אחד יכתוב את הרחשים הפרטיים שלו, כן וזה כולל של כולם גם את של "דיבור מרבנו". (במידה ויש ספק) ואם אתה באמת חושב שקהל הפורום מתווה את האווירה והרוח, איך אתה יכול לומר לאדם מסוים לא לכתוב בנושאי דת? שהרי בעצם זה נושאים שקשורים אליו
ורד

חי נאור

New member
חבל לשמוע על

כך שסוגרים את הפורום הזה..היה דווקא נחמד.....שיהיה בהצלחה בפורום החדש....

רפי35

New member
ורד כנסי...

עד עכשיו לא חיפשתי להגיב ונמנעתי מכך אבל נראה לי שכולם פה קצת נסחפו..

למעלה