ה `` תקווה `` שלנו ...

ה `` תקווה `` שלנו ...

`` עוד לא אבדה, תקוותנו .. התקווה בת שנות אלפיים , להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון ירושלים `` אתמול הייתי במסגרת העבודה שלי בכנס באשדוד , ובינינו היה מאוד מאוד משעמם, אבל כמו שתמיד אומרים שלא לפחד כנסים כאלה גם מגיעים לסיומם מתישהו , אז גם הכנס הזה הגיע לסיומו . `` הקהל מתבקש לקום ולעמוד לשירת התקווה ...`` הייתם צריכים לראות ביד לבנים באשדוד היו שם אולי מאתיים קולגות לעבודה שלי , מצוחצחים ומדוגמים , ממש יצוגיים . כולם עומדים עם ראש לתקרה , כתפיים עומדות , ידיים מאחור מתוחות עם חזה למעלה ממש גאים . וכולם שרים, כולם גאים במשמעות שלי המילים , הרגשתי כזאת הרגשה עצומה של גאווה , הרגשה שהנה זאת המדינה שלי והיא לא כמו המדינות האחרות , הרגשה שבאמת לא אבדה התקווה , התקווה היא העתיד שלנו .. וראיתי שכולם מאמינים שיש עוד תקווה אין מה להתיאש . אנחנו עם חופשי בארץ שלנו וגם אם זה לא נראה ככה, אנחנו עם מיוחד במינו עם שלא מפחד , עם שעומד בגבורה בכל מה שמתרחש בו . הם שרו והמילים של השיר הדהדו בראשי במוחי .. `` להיות עם חופשי..`` וזה נשמע בקול חזק והיה נדמה שהם שרים את המשפט הזה בכוונה בקול , שאולי מי שלא יודע או מי שאיננו בטוח , ישמע אותם וידע שהם מתכוונים לכך לסיום אני יכולה לומר לכם שאני הייתי ממש מרוגשת מכל המעמד , וזה לא קרה לי אף פעם . במשך שנותי שרתי המון פעמים את התקווה בכל מיני ארועים , טקסים וכנסים ואף פעם לא הרגשתי כמו שהרגשתי אתמול.. אני גאה להיות אזרחית של ארץ מופלאה , אני גאה להיות שייכת לעם מופלא , אני גאה לגור במדינה שלנו אני גאה במדינת ישראל שרון

התקווה

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה עוד לא אבדה תקוותנו התקווה שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון ירושלים ואני גם אוהב את ארצי אבל מצטער על הרבה דברים שעשינו ויש הרבה דברים שאני לא מתגאה בהם וזה גם כן חלק מלהיות אזרח נאמן וגאה...

כל הכבוד

תיארת את המעמד בצורה כל כך חדה . הלוואי שגם אני אהיה בכנס כזה . אולי כבר הייתי ... ...

ואני שלא הייתי שם...

נדהמתי והתרגשתי רק מהכתיבה שלך, העברת את התחושה בצורה כל כך מדהימה. הצורה הייחודית שלך- שרון,תודה. זהו אחד המאמרים היפים שקראתי... אוהבת אותך-את מיוחדת, אלת האהבה.

למעלה