ה"תכנית שלי"

מצב
הנושא נעול.

נטאשה

New member
תודה איוש ותודה לכולכם ../images/Emo140.gif

יקירתי... מחזיקה
מעכשיו...
עד ההחזרה
עד הבטא
ול-9 חודשים תקינים ובריאים
...
המון המון
תודה איוש ותודה לכולכם

העדכון הבא יהיה בתחילת המחזור ולקיחת התרופות... מקווה שאני לא משעממת אתכם
אבל למי אספר אם לא לכם? שתהיה לכולנו שבת נפלאה.

ayoosh

New member
מה משעממת../images/Emo35.gif לא להשמיט שום פרט../images/Emo70.gif

תודה איוש ותודה לכולכם

העדכון הבא יהיה בתחילת המחזור ולקיחת התרופות... מקווה שאני לא משעממת אתכם
אבל למי אספר אם לא לכם? שתהיה לכולנו שבת נפלאה.
מה משעממת
לא להשמיט שום פרט

נטאשה

New member
האם לצפות לתופעות לוואי מהאסטופם?

ה"תכנית שלי"

היום הייתי אצל הרופא שלי והכנו תכנית פעולה... ביום הראשון של המחזור (בעוד כמה ימים) אני מתחילה לקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום. במשך הימים הבאים מהמחזור, בדיקות דם לרמת ההורמונים ובדיקת אולטראסאונד לעובי הרירית. ברגע שהכל יהיה תקין נקבע תאריך להפשרת 3 העוברים שמחכים לי במדיקל. כך שבערך בעוד שבועיים/שלושה מהיום: החזרה!!!! לאחר ההחזרה אמשיך עם אותם כדורים ובתוספת אקח גם אנדומטרין 100 מ"ג לתמיכה. איזה כייף שלא אצטרך להזריק, נשמע לי קלי קלות... מתרגשת ושמחה שסוף סוף משהו קורה באמת.
לא מכירה את זה בכלל ורוצה לדעת מה הולך להיות? האם יש תופעות לוואי ואם כן אילו?

סביון1

New member
נטאשה, התופעות של האסטרופם דומות

לא מכירה את זה בכלל ורוצה לדעת מה הולך להיות? האם יש תופעות לוואי ואם כן אילו?
לאלה של הפרוגינובה וזה אומר שצפויים לך:
עצבים לרוב
(תכניסי את הסובבים אותך כבר עכשיו לכוננות ספיגה)
נדודי שינה ועייפות לרוב
דיכאון ובכי בלתי נשלט וחסר סיבה תכלית וטעם
ו.. תינוק קטן ומתוק בעוד תשעה חודשים וקצת
כמובן, יתכן גם שכל תופעות הלואי תפסחנה עלייך ויתכן שתדוחי לנו על תופעות חדשות ובלתי מוכרות לנו, כל אחת והתגובות שלה. שבת שלום, סביון

נטאשה

New member
תופעת הלוואי הרביעית מוצאת חן בעיני

לאלה של הפרוגינובה וזה אומר שצפויים לך:
עצבים לרוב
(תכניסי את הסובבים אותך כבר עכשיו לכוננות ספיגה)
נדודי שינה ועייפות לרוב
דיכאון ובכי בלתי נשלט וחסר סיבה תכלית וטעם
ו.. תינוק קטן ומתוק בעוד תשעה חודשים וקצת
כמובן, יתכן גם שכל תופעות הלואי תפסחנה עלייך ויתכן שתדוחי לנו על תופעות חדשות ובלתי מוכרות לנו, כל אחת והתגובות שלה. שבת שלום, סביון
האם התופעות האלה שונות או גרועות יותר מכל שאר המריעין בישין שלקחתי עד כה? כמו דקפפטיל, סטרוטייד, גונל אף מנוגון כוריגון ועוד ועוד....

סביון1

New member
לא יודעת

האם התופעות האלה שונות או גרועות יותר מכל שאר המריעין בישין שלקחתי עד כה? כמו דקפפטיל, סטרוטייד, גונל אף מנוגון כוריגון ועוד ועוד....
לא יודעת
אותי הפרוגינובה עשתה עצבנית כמו הגונלים למיניהם, אולי קצת יותר. אבל הנדודי שינה - על זה יש לפרוגינובה בלעדיות, אצלי לפחות.

עוד תופעת לוואי...

לא יודעת
אותי הפרוגינובה עשתה עצבנית כמו הגונלים למיניהם, אולי קצת יותר. אבל הנדודי שינה - על זה יש לפרוגינובה בלעדיות, אצלי לפחות.
עוד תופעת לוואי...
כאבי ראש - וחוש ריח מוגבר - מי שעישן בק"מ הקרוב אלי מאוד הפריע לי. בימים כתיקונם אני לא "מתה" על ריח הסגריות אבל אני לא חושבת איך ל"חסל" את המטרד (יותר מהר מסיגריות- בחורה הורמונלית- החיסול המיידי....
) בכל אופן, זה סוג של לונה פארק מבפנים-....

סביון1

New member
מענין: אני שמעתי על הקטע של חוש

עוד תופעת לוואי...
כאבי ראש - וחוש ריח מוגבר - מי שעישן בק"מ הקרוב אלי מאוד הפריע לי. בימים כתיקונם אני לא "מתה" על ריח הסגריות אבל אני לא חושבת איך ל"חסל" את המטרד (יותר מהר מסיגריות- בחורה הורמונלית- החיסול המיידי....
) בכל אופן, זה סוג של לונה פארק מבפנים-....
מענין: אני שמעתי על הקטע של חוש
הריח בכלל ורגישות לסיגריות בפרט, מהרבה נשים בהריון.

שיר5520

New member
נטאשה, בהצלחה!

ה"תכנית שלי"

היום הייתי אצל הרופא שלי והכנו תכנית פעולה... ביום הראשון של המחזור (בעוד כמה ימים) אני מתחילה לקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום. במשך הימים הבאים מהמחזור, בדיקות דם לרמת ההורמונים ובדיקת אולטראסאונד לעובי הרירית. ברגע שהכל יהיה תקין נקבע תאריך להפשרת 3 העוברים שמחכים לי במדיקל. כך שבערך בעוד שבועיים/שלושה מהיום: החזרה!!!! לאחר ההחזרה אמשיך עם אותם כדורים ובתוספת אקח גם אנדומטרין 100 מ"ג לתמיכה. איזה כייף שלא אצטרך להזריק, נשמע לי קלי קלות... מתרגשת ושמחה שסוף סוף משהו קורה באמת.
נטאשה, בהצלחה!
נשארו לי עוד קצת אצבעות להחזיק לך. כמה התרחשויות יש כאן בפורום בזמן הקרוב. איזה לחץ! מקווה ומתפללת בשבילך!

../images/Emo50.gif מכל ה- ../images/Emo23.gif

ה"תכנית שלי"

מכל ה-

נטאשה יקרה. אני מחזיקה לך אצבעות

ה"תכנית שלי"

שיעבור הכל בקלות ועם תשובות חיוביות בעוד כחודש. אני מקנאה בך שאת לא צריכה זריקות. אתמול התחלתי עם הגסטון וזה כואב. לא ההזרקה עצמה אלא אחרי ההזרקה - המקום עצמו.

סביון1

New member
רבע שעה עיסוי של המקום - בלי לקצר

שיעבור הכל בקלות ועם תשובות חיוביות בעוד כחודש. אני מקנאה בך שאת לא צריכה זריקות. אתמול התחלתי עם הגסטון וזה כואב. לא ההזרקה עצמה אלא אחרי ההזרקה - המקום עצמו.
ובכלל, תמצאי בטאגליינס את הטיפים להזרקת גסטון ותתחילי ליישם - אם את רוצה לשרוד את הדבר הזה שנקרא גסטון בשלום.

ayoosh

New member
15 דקות עיסוי- הטיפ של סביון שאומץ

ובכלל, תמצאי בטאגליינס את הטיפים להזרקת גסטון ותתחילי ליישם - אם את רוצה לשרוד את הדבר הזה שנקרא גסטון בשלום.
15 דקות עיסוי- הטיפ של סביון שאומץ
על ידינו בחום... ועשה פלאים...הכאבים והגושים היו ממש מינימליים לעומת התיאורים כאן...

כבר ניסיתי את מרבית ההמלצות

כבר ניסיתי את מרבית ההמלצות
מהטגליינס בעניין הגסטון. חיממתי באגרוף ולא במיים חמימים - זה נראה לי אותו דבר. לא ניסיתי קרח, ולא כל השמנים והמשחות המאלחשות. בטיפול ה- IVF האחרון כבר "נהניתי" מהגסטון - כך שאין זה הטיפול הראשון שלי עם ה"תענוג" הזה. ובכל זאת כל פעם "התענוג" מתחדש "ומהנה" מחדש !!! אך כפי שכבר ציינתי - הכל בסופו של דבר קטן עלינו ! העיקר שתיהיה
+
בידינו. וכל השאר לא חשוב

נטאשה

New member
קניתי עכשיו את התרופות

ה"תכנית שלי"

קניתי עכשיו את התרופות
300 שח!!!! לא הייתי מוכנה לזה...אבל מהם 300 ש"ח לעומת כל האלפי שקלים שהוצאנו עד כה.... וחוץ מזה, עכשיו הסתבר לי שלא הבנתי נכון והעוברים שלנו יגיעו רק ביום חמישי לארץ, לא נורא זה לא משנה את התכנית.

גדי מבקש

קניתי עכשיו את התרופות
300 שח!!!! לא הייתי מוכנה לזה...אבל מהם 300 ש"ח לעומת כל האלפי שקלים שהוצאנו עד כה.... וחוץ מזה, עכשיו הסתבר לי שלא הבנתי נכון והעוברים שלנו יגיעו רק ביום חמישי לארץ, לא נורא זה לא משנה את התכנית.
גדי מבקש
שהילדים שלך לא יעשנו בטיסה ליד הילדות שלנו אז הם באים ביחד בסוף איזה כייףףףףףףףף אני כבר מחכה שהם יגיעו

מצב
הנושא נעול.
למעלה