ה-ש-ר-ד-ו-ת

lolo6

New member
ה-ש-ר-ד-ו-ת../images/Emo129.gif

אוייי זה היה פרק פשוט מ-ע-ו-ל-ה
טרייי הזה מעצבן...נמאס שהוא זוכה בחסינויות ובכל פרס...בעע שונאת אותו שיעוף כבר
סירי פשוט גדולה אני מתה עליה טוב שהתוכנית שלה עבדה , אני בעדה
שיין היה ממש משוגע איך שהוא חשב שהוא מתקשר עם אנשים..חולה נפש לא עלינו.. טוב שקורטני עפה , לא אישי אבל לא היה ברירה.. כבר אמרתי פרק מ-ע-ו-ל-ה

פרק מצוין

מי ששונא את טרי שישים
!!! שמחתי שקורטני עפה. היא באמת מעצבנת,והיא גם לא כ"כ טובה במשחק.. מתי יהיה כבר את הקטע עם המכירה הפומבית?!

vand

New member
../images/Emo31.gif

מצטער הוא דווקא הפייבוריט שלי לזכייה

slide2129

New member
דעתי

סירי עושה את העונה הזאת. כל הקטעים המעניינים כוללים אותה, היא משעשעת וגם טובה מאוד. היה מעוד מצחיק לראות את אראס דוחף אותה (עוזר לה) באתגר. ולדעתי גם סירי וגם טרי הם שורדים ראויים. במיוחד סירי, שמהפרק הראשון רצו להעיף אותה והיא הצליחה לתמרן את כולם ולהמשיך.

superdead

New member
טרי מלך

מגיע לו לזכות איך הוא מנצח הכל פשוט השורד האולטימטיבי

snier1991

New member
לא הוא לא הוא לא קלט את מה שקרה

בפרק כל מה שסרי עשתה וזה לא היה כזה קשה להבין הוא אולי ישרוד בגונגל אבל לא בהישרדות או דניאל או סירי ינצחו(לטריי ושיין אין סיכוי במושבעים ואראס חלש מטרייאבל חזק ומאיים טיפש יותר מכולם והאסטרטגיה שלו זה להיות ליד סירי ככה שהוא חסר יתרונות) אבל שמתם לב שבפרקים האחרונים שיין מצמיח שכל מחבק את סירי מתיידד עם קורטני(בטוחה במושבעים) ועם אראס עם סירי אראס ודניאל ימשיכו לבגוד באנשים לשיין יש סיכוי ממשי(אבל רק אם)

זה שהוא זוכה בכל החסינויות

לא הופך אותו לשורד האולטימיבי. הוא 0 אחד גדול ביחסי אנוש ובאסטרטגיה. ואגב, הנה השרשור המקורי של הפרק בפורום של הסדרה בתפוז (התגובות הם יום לאחר שהפרק שודר בארה"ב): קישור שם גם נמצאת התגובה שלי. במילה אחת, סירי
וטרי צריך להעלם איכשהו

קובי221

New member
פשוט ואוו.

אחלה אתגרים אחלה עלילה ומתח ענק. פשוט פרק גדול.

chocolate4

New member
אז אני היחידה שחושבת שהפרק לא משהו?

לא יודעת, בשבילי הפרקים הם יותר ויותר נמרחים.. האתגרים לא כאלה משו משו..וסתם האסטרטגיה והכל לא זורם מהר. וגם לי לפחות זה נראה דיי צפוי את מי יעיפו כל שבוע ואיך האסטרטגיה תתנהל. בהתחלה גם כן חשבתי ככה, ואמרתי לעצמי שבטח עם הזמן הפרקים ישתפרו, אבל אני עדיין מחכה

lolo6

New member
אם זה לא היה מספיק בשבילך אז..

למה הצופה בסדרה? כי אלה ה-פרקים!!

chocolate4

New member
מזה למה אני צופה..

זה לא עניין של מספיק או לא..סך הכל הבעת דעה על הפרקים האחרונים יחסית לפרקים האחרונים בעונה הקודמת.

Sole Survivor

New member
פרק טוב מאוד

למרות שהעונה די מעצבנת אותי. המהלך של סירי קצת העלה את העונה אם סירי ואראס יהיו בפיינל 2 ואראס יזכה זאת תהיה עונה טובה אבל כבר נימאס שטרי זוכה בכל החסיניות. הם כבר בפייל 5 ויש לו עוד חסינות נפרדת בלי שום קשר לאתגרים. אין איזשהו חוק שאומר שהוא צריך לנצל את זה עד הפיינל 4 ואח"כ הוא לא יוכל להשתמש בה? כי אז בטוח הוא ייזכה או לפחות יגיע לפיינל 2

adi121

New member
נדמה לי שגם בפיינל פור..

הוא לא יכול להשתמש בזה מה שאומר שבפרק הבא חייבים להשתמש בפסלון חסינות מעניין...

למעלה