ה- של הפורום

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif ok נספר

אז ככה היה לנו שבוע אומנות בבצפר וצבענו ספסלים וקירות והמטרה הייתה לשפץ את בצפר אז חשבתי לעשות פרוייקט מיחזור נכין עיסת נייר ניבנה ממנה שלוש פחים גדולים של מיחזור ופח קטן של מיחזור בכול כיתה ויהיה שם ניירות ובקבוקים ואז מי שיהיה באיגוד ירוקן את הפחים הגדולים לפחי מיחזור שיש בעיר והתורנים יפנו את הפחים הקטנים של הכיתה שלהם וזה הרעיון שלי אני וחברה שלי ניהיה אחריות לזה

ל ו ל י1

New member
אולי אני.....

אני המשוררת של הפורום ועל זה כתבתי את השיר הבא.... אני המשוררת של הפורום סווו וואטט? מה אכפת לי בכלל? כל היום אני ישב כאן ואכתוב שירים עד שיתפסו לי השרירים אז אני ילך לרופא אסתכל איך הוא שותה קפה ואומר לו בקול אדיש תן לי משחה כואב לי השריר!!! אני כותבת שירים בפורום בנות!!! סווו ואאטט??? יומר הרופא בזמן שהוא שותה קפה, אתה רופא נכון? אשאל את הרופא,כן אני רופא, אז תטפל לי בשרירים,הם תפוסים וכואבים!!! סווו ואאט? מסקנה:אל תהיו מטופלים אצל רופא צפונבון ששותה כל היום קפה......

Roniii

New member
יש לך הגדרה קצת מורכבת../images/Emo8.gif

זאתי שהגיעה לא כל כך מזמן והפכה להיות אחת האושיות של הפורום

ODana

New member
רוני מוסרת ש..../images/Emo3.gif

אושיות זה כמו עמודי התווך (ככה, במילים שלה, נשבעת לך
) של משהו. נגיד סבתא וסבא שלי הם מאושיות ההתיישבות העובדת, או משהו כזה. שזה אומר שהם היו מההתחלה והם מהווים חלק חשוב מההגדרה של ההתייבות העובדת. אנא עארף?! משהו כזה, לפי רוני. או נגיד רודריגו הוא מאושיות "קחי אותי" (מישהו זוכר את האפיזודה המשונה הזאת
), למרות שהוא עף די מהר. אומרים את זה ככה - oshiyot. למשל אצלנו האושיה נאמבר ואן זאת פרודנס
שגם נמצאת כאן מהעמוד הראשון וגם ממש משפיעה על רוח הפורום.

נו, באמת...../images/Emo78.gif

מילא אין חיים, אבל גם מקוריות אין? בפורום הזה יש רק "ענת המלכה של הפורום" ו"כל השאר של הפורום". ודי.
חתימה

למעלה