ה-שירים?

ה-שירים?

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?].

אני עייפה. ../images/Emo122.gif

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה- "צוכה בוחקת", "השיר ששרת לה", "זה טוב" אבל הלחן שלו מעצבן אותי, אז אני לא שומעת אותו הרבה. 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן- אני אחשוב על זה
. 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים- "החברים הישנים שלי", "ואולי", "כמה שאני אוהב". 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה- "משהו אמיתי", "משהו אמיתי" ו"משהו אמיתי".
3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?] כברי, קיוג'ה, הופעת הבכורה. כי בשלושתן היה מושלם.
ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?] קיוג'ה בגלל הסוף, פסטיבל בשקל בעכו בגלל הקהל ואמנם לא הופעה, אבל החתימות על זלא"ד בקניון בכפ"ס..

Naych

New member
ביצפר זה קקי ../images/Emo3.gif

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה- ביום שמש יפה, החברים הישנים שלי, אחד
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן- יותר טוב כלום, ביום שמש יפה, בוא
3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים- על קו המים, לאונרדו, איש יקר
3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה- משהו אמיתי, ג'קט, שירים
3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?]- קיוג'ה, תל-מונד, פסנתר ראשונה ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]- הופעת ה-100, כפ"ס, פסנתר שנייה

skipo1

New member
לחן..

אין לי כוח להכל אבל אין ספק ב"להבין את המים" זה שיר דומה מאוד ל"ביום שמש יפה" מבחינת לחן

chaaai

New member
כותרת

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה: לאונרדו, כבשים, מתחמם. 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן: מזתומרת תואמים בלחן? פשוט אני אוהב ת'לחן. בובה אחת, פלרמו, מרי לנצח. 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, איש יקר, צוכה בוחקת, אשה לויתן. 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, מתחמם, TMIL, משו אמיתי. 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], הבכורה, כי זה הבכורה. בקיבוץ בארי. ניצנים 2004- שילוב מנצח עם אביב. ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. ההופעה במועדון התאטרון בתחילת הסיביב הנוכחי. הופעת החורף בצוותא. כי זה מייבש לשבת. מדיטק חולון.

LinKerBel

New member
אחחח...סוף שבוע../images/Emo99.gif

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, ביום שמש יפה, כבשים, החברים הישנים שלי 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, מתחמם, מרי לנצח, FIGHT 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, אפחד משנינו, אדוני, מתחמם. 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה,FIGHT, מלטף ומשקר, משהו אמיתי 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], ניצנים 2005, ווליום ת"א 2005, כפ"ס חורף, אשדוד ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. יומ"צ הוד השרון, ליגת האלופות בננה ביץ', ווליום ת"א 2006

הלו פיפול../images/Emo122.gif

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה: צוכה ובוחקת, ואולי, השיר ששרת לה. 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן: תמיד אהבה, מרי, אישה לוויתן. 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים: צוכה ובוחקת, לא כ"כ אבל יותר מידי הרבה, יותר טוב כלום. 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה: תמיד אהבה, השיר ששרת לה, יום טוב. 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], עוד לא הייתי בהופעות אבל מיי מיוזיק לייבב
ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?].

האגוש

New member
../images/Emo192.gif

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, "לאונרדו", "אגדות" ו"זה טוב". 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, "מרי לנצח", "לאונרדו", "כמה שאני אוהב". 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, "צוכה בוחקת", "ביום שמש יפה", "איש יקר". 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, "בובה אחת", "אגדות" , "כמה שאני אוהב" [ו"משהו אמיתי", נו
] 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], כברי, תל מונד, ופגסוס
, כי פשוט היה הכי מושלם בעולם, והאנשים עושים את ההופעה. ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. הופעת ה-100 [על הנייר-הופעה מעולה! אבל..לא הייתי גרופית מספיק, ונמאס לי קצת מההופעות..] , פסנתר הראשונה [לא ראינו כלום
אבל עדיין היה טוב], ווליום ת"א הראשון..כי עוד לא הכרתי אף אחד וזה
למרות שההופעה עצמה הייתה טובה ונהניתי.

vered151

New member
כואב לי הראש =\

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, מה זה לירקה!? 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, אחד, ואולי, יום טוב 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, איש יקר, כשאתה לבד, אף אחד משנינו 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, שירים, כמה שאני אוהב, ואולי 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], רוק עצמאות כי זאת היחידה שהייתי בה...היה מעולה!!! ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. אני, חברה טובה, עוד מליון אנשים, עברי לידר ===> לא יכול להיות רעעעעע!!!

heaven is here

New member
יאללה

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה- זה טוב,כמה שאני אוהב,זה לא אותו דבר
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן,- יותר טוב כלום,זה טוב,כשהכל יעבור
3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים- כשהכל יעבור,איש יקר,צוכה בוחקת
3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה- זה טוב,האנשים החדשים,בוא האלקטרוני
3הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?],- הופעת פסנתר בעזריאלי, ניצנים שנה שעברה וההופעה הראשונה (שלי) במועדון התיאטרון
ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]- נס ציונה

../images/Emo79.gifאני../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif.

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, אממ "בתי קפה", "יותר טוב כלום ", "השיר ששרת לה".
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, "פג'ו צבאית", שוב "יותר טוב כלום" ואממ "להבין את המים".
3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים,שוב, "בתי קפה", "כמה כוכב", ו..אממ.."תמיד אהבה".
3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, "אחד" [
]מישהו היה בהופעה שהוא שר אותו פעם
], "פג'ו צבאית", ו"מרי לנצח".
3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], הופעת 100 בסוזן דלל, הופעת פסנתר בזאפה והופעה בכוכב יאיר.
ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?].
אין כאלו
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מוחטה1

New member
ננסה...

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה כמה כוכב, על קו המים, השיר ששרת לה...נגיד
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן יוהו, משהו אמיתי, הכוס הכחולה, יותר טוב כלום. 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים ואולי, צוכה בוחקת, אגדות 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה משהו אמיתי!!!11 באמת! כשאתה לבד ולבד
3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?] חוצות היוצר. כי היא היחידה.
וכי היא הייתה נורא מפורסמת ["זה היה אמור להיות יומה המאושר של ע'..."] 3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?] ווליום 2006. כי הגעתי בדיוק, אבל בדיוק בסוף שלה. מה הרעיון לעשות הופעה כשאנשים עוד לומדים?!

alwayschen

New member
עונה :)

שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה: מה זה?
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן: ניסים(!) מרי לנצח, זה לא אותו דבר. 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים: אגדות, איש יקר, להבין את המים. 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה: תמיד אהבה (אבל בטח לא יהיה), כשהקיץ יבוא(למרות שנראה לי שעברי עבר את התקופה של לשיר את זה) איש יקר(כנ"ל) 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?]: ההופעה בתל מונד כי אני גרה שם וזאת הייתה ההופעה הראשונה שלי של עברי, רוק"צ היה מושלם, ווליום "א. ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]: אין :) ושישאר ככה.

alwayschen

New member
ליריקה:

כשהקיץ יבוא, איש יקר, זה לא אותו דבר. (ויש עוד המון)

ללאנושא

New member
המפ.

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה- בתי קפה, אגדות 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן- משהו אמיתי, הכוס הכחולה, האנשים החדשים 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים- אגדות 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה- כל שיר יהיה סבבה (זה אומר שאני לא מתכוונת ללכת לשום הופעה קרובה:) 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?]- בים המלח האחרון. למה
כי זה היה לי בחינם, זה היה עם האנשים שהכי כיף להשתולל איתם, זה היה אחרי תקופת יובש מהופעות של עברי, וגם הייתי בבלאנס :) ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. אשדוד, כי זה אשדוד. והופעת חורף בצוותא שהייתה אכזבה מטורפת. העיקר שגיליתי על הכרטיס "60 שקל+כוכבים" D:

FollowTheLIDER

New member
נשמע טוב

(כמה זמן לא כתבתי בפינה יו!
) <- אני זוכרת עדיין את הסמיילים של תפוז!
3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, --> "איש יקר", "אישה לוויתן" והכי הכי הרבה- "השיר ששרת לה".. 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, --> "מטייל אוסטרלי" - ענק מבחינת לחן.. "האנשים החדשים", "ואולי" 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, --> "יותר טוב כלום מכמעט", "לאונרדו", "כשהקיץ יבוא". 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, --> "השיר ששרת לה", "כמה שאני אוהב" "כשהקיץ יבוא" 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], --> כל ההופעות פסנתר למיניהן, אבל אם צריך אחת אז ההופעה הראשונה.. למה? כי זה מדהים מכל הבחינות. אממ.. ההופעה בטרזינה לפני איזה שנה, כי היא היתה מעולה פשוט.. ו.. ההופעה בצוותא, כי זה צוותא.. ו-3 הופעות שהכי זכורות לרעה [למה?]. --> אין לי 3, אבל יש לי אחת.. הופעת המאה. למה? הקהל, החולצות, ההופעה הקצרה, החוסר גיוון, והסיבה שבגללה לא הלכתי מאז לאף הופעה שלו.. (אני כזאת מבאסת שזה משו..). אבל היי, עכשיו אני רוצה ללכת! התגעגעתי.. (פאקינג 3 חודשים..
)

G i r l i s h

New member
עונה ../images/Emo6.gif + חדשה

3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת ליריקה, - אישה לויתן, אף אחד משנינו, כנפיים והכי הכי - ואולי (אז מה אם ביקשתם רק 3 :() (וגם מטייל אוסטרלי, נו) 3 שירים שהכי תואמים לכם מבחינת לחן, - אישה לויתן, כבשים, אגדות 3 שירים שהכי תפורים על אנשים שאתם מכירים, - מלטף ומשקר, תמיד אהבה, כנפיים 3 שירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה הקרובה, - כבשים, כנפיים, יותר טוב כלום 3 הופעות שהכי זכורות לטובה [למה?], לא הייתי באף הופעה..כי רק לאחרונה התחלתי לשמוע עברי.. ואף אחד מהחברים שלי לא שומע.. ואני לא בדיוק הבנאדם שילך לבד

למעלה