"ה"שאלה

dor307

New member
"ה"שאלה

מה איתם עושים אם היתם מגלים שמישהו שאת מכירים הוא מוטציה (אני יודע שזה לא הכי הגיוני ובטח לא כמו באקסמן אבל נגיד ש...) ותענו בכנות!

*superstar*

New member
הייתי נבהלת. אין ספק.

יותר מזה אין לי מושג.. אולי הייתי ממשיכה להיות איתו בקשר אולי לא.

MORGANA13

New member
אוקיי

אם היחס היה כמו באקסמן, כנראה לא היו מרשים לי לראות אותו\ה, וכנראה גם הייתי מפחדת, אבל בחיים האמיחתיים, אממממ....נראה לי שהייתי בשוק טוטאלי.....

gloria23

New member
אממממממ

הייתי אומרת לו: "תהפוך גם אותי לכזאת"!
חחחחחח

spidey 82

New member
איך בדיוק הוא היה עושה זאת?

מוטנטיות נובעת מפגם גנטי מולד שמופיע בגיל ההתבגרות. אי אפשר להפוך לאחד כזה. (אלא אם את חברה בארגון ה-U-Men שהופיעו בהרצה של מוריסון בניו אקס-מן...)

אמ...

ניראה לי שבהתחלה ההיתי נבהל אבל אחרי זה ההיתי נירגע ונישאר חבר שלו לא משנה מה ההיתי מקנא בו וכמו שאמרו ההיתי מבקש ממנו להפוך אותי לכזה גם

B a m B a m

New member
שאלה קשה.....

כי אם יש לה/לו כוחות כמו של רוג או משהו רצחני אחר זא זה היה די מפחיד, אבל במקרה אחר כנראה שהייתי מקנאה בה/בו כי אני מתתתתתתתתתתה להיות מוטציה, אבל מהסוג כמו של הלא חיצוניות. למשל כמו מורף...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמורף מוטציה לא חיצונית???

הוא משנה צורה זה הכי חיצוני שקיים

היה בטח מעניין

אבל זה תלוי איזה מוטציה אם נגיד כמו ג'ין אז היה מגניב אבל אם משהו מפחיד כמו חיה אז זה לא מגניב אני הייתי בשמחה נהייה למוטציה אפילו משהו קטן כמו הזאתי שעוברת בקירות או נייט קרולר

Evil Beast

New member
אממ מתעלף

כי זה חלום חיי שיהיו לי כוחות או למישהו שאני מכיר.. אחרי זה אני מתחיל לדבר איך קיבלת והכל, ולא אכפת לי אםז ה חיצוני או חלא, כי זה בנאדם שאני מכיר, ואני מכיר אותו בלי ה"פגמים" אז לא אכפת לי. ואיחר כך הייתי מקדיש את חיי בחקר המוטציות ובניסיון לקבל כוחות משלי. לא סתם אני מחונן :p

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo123.gifובכן...../images/Emo68.gif

הייתי מקבלת את זה די מהר.. כי אני יודעת שיש הרבה דברים מוזרים בעולם הזה! וכמובן שהייתי מהדקת איתו את הקשרים! הופכת לחברה הכי טובה שלו או משהו כזה!

למעלה