פינגווין בהכחשה
New member
../images/Emo110.gifחשווווווווווווווווווב../images/Emo124.gif
חופש פסח מתקרב.. ואיתו נחשו מה?? כן כן.. מפגשפורום!!!!!! יאאאאייי... אוקיי, בגלל האי-היענות של השרשור הקודם, ננסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. בקשר למקום מפגש- דיברתי עם דייב והגענו למסקנה שהכי טוב זה הגן המשולש שליד עזריאלי ותחנת מרכז. לי אישית אין מושג איפה זה אבל אם זה ליד עזריאלי אני מאמינה שזה לא יהיה קשה להסתדר
חוץ מזה גן כלשהו עדיף על הקניון כי תמיד בקניון ישר מתפזרים, בכל מקרה אח"כ אפשר ללכת לעזריאלי לאכול ובלה בלה.. והינה ההנחייה שדייב נתן לאיך להגיע לגן המשולש- מרכבת מרכז - יוצאים מהיציאה של מסוף 2000 חוצים את הכביש והולכים ישר לתוך הפארק שמול התחנה (זה בעצם גן המושלש) מעזריאלי - יוצאים מהקניון לכיוון הקריה ופונים ימינה הולכים כל הזמן ישר עד שמגיעים לגן המשולש :] עניין של 5 דקות הליכה אם למישהו תהיה בעיה עם איך להגיע תדברו עם דייב?
ואם מישהו מתנגד ממש למקום שיכתוב את זה כאן
בעניין התאריך- שרשרו ע-כשיו, עוד היום את כל התאריכים שאתם לאאאאאאאאאא יכולים בהם (נראה לי יותר פשוט מלכתוב את כל התאריכים שאתם יכולים בהם..). אבל באמת, שרשרו עכשיו ואל תגידו שאתם לא יודעים עוד כי פסח מתקרב! אח"כ אני אבדוק מתי הכי נוח לכולם ואיזה פלא- יהיה לנו תאריך למפגש
לסיכום החפירה- שרשרו ממש עכשיו את כל התאריכים שאתם לאאאאאאאאאאאאאאא יכולים בהם, המקום שנקבע הוא גן המשולש (הנחיות איך להגיע כתובות למעלה..). אם מישהו מתנגד למקום שיכתוב כאן. thats it ^_^
חופש פסח מתקרב.. ואיתו נחשו מה?? כן כן.. מפגשפורום!!!!!! יאאאאייי... אוקיי, בגלל האי-היענות של השרשור הקודם, ננסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. בקשר למקום מפגש- דיברתי עם דייב והגענו למסקנה שהכי טוב זה הגן המשולש שליד עזריאלי ותחנת מרכז. לי אישית אין מושג איפה זה אבל אם זה ליד עזריאלי אני מאמינה שזה לא יהיה קשה להסתדר