ה-ק-פ-צ-ה!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
ה-ק-פ-צ-ה!../images/Emo87.gif

חבר'ה זה לא צחוק.. אנחנו חייבים לעשות את זה! עברו עידנים מאז שבית"ר העמידה הפגנה כמו שצריך, אנחנו צריכים להתחיל ולפעול למען מטרות התנועה ולמען קידומנו, ואם נצא בהפגנה גדולה עם דגלי בית"ר הפגנה כנגד הכוחות האנטי ציונים המפגינים היום בעד ביטול הלחימה, נזכה גם לקידום ע"י פרסום התנועה לעוד בני נוער בארץ וגם נוכל לממש את האקטיביזם הכ"כ חסר בשנים האחרונות. מה שאני רוצה זה קודם כל אמדנים, אם נניח אנחנו מוציאים את זה לפועל כמה אנשים בעצם יגיעו סה"כ, בהערכות גסות, בתקווה שמישהו מההנהגה (אורן או רפאל) יקרא את ההודעה הזאת אני גם מאמין שניתן לקבל את האישור המשטרתי לכך ואני גם אפעל במישורים אחרים על מנת להביא עוד פעילי ימין ותומכי בית"ר למיניהם להפגנה. אז מה את אומרים? אני לדעתי יכול להוציא מבית שמש 15-25 חבר'ה.. מה קורה במעו"זים אחרים?

../images/Emo45.gif

משקד בטח יצאו כל הנוער הבוגר.. ניראה לי משהו כמו 10 אנשים מינימום. אה.. ואני בעד מן הסתם

איתיet

New member
לא עכשיו, זה עדיין לא הזמן!!!

עכשיו כולנו נסתום את הפה ונתעצבן בשקט. הפגנות בזמן מלחמה משרתות את האויב, שמעוניין לזרוע דמורליזציה בציבור הישראלי. צא ולמד מסגן (מיל') מוטי אשכנזי, שמיד עם תום מלחמת יום-כיפור, יצא לגן הורדים מול כנסת ישראל לבדו עם שלטים בהם קרא לגולדה מאיר ולמשה דיין להתפטר. אני אספר לך כי מילואימניקים שחזרו מהחזית שמעו עליו, והצטרפו אליו באהלים, עד ששלושה חודשים לאחר מכן, התפטרו גולדה ודיין וגגרו את נפילתה של ממשלת ישראל שנבחרה רק חצי שנה לפני כן. זו הייתה הקרקע הטרייה להקמת הליכוד ולמהפך 1977. http://www.youngknesset.org.il/.sub11/more2.html

who is this

New member
מה שאתה מדבר עליו אלה ההפגנות של

השמאל שיוצרות דהמורלזציה.. אנחנו באים בעד המבצע/מלחמה/איך שבא לכם לקרוא לזה.. אנחנו בעד הציבור הישראלי והחלטות הצבא והמדינה.. מי שיוצר שוב פעם את הנתק הם השמאל שחייב להפריע בכל מהלך תקין של המדינה

איתיet

New member
לא הזמן להפגנות תמיכה גם כן

חיילי צה"ל יעריכו יותר אם נשלח להם חבילות, נבקר חיילים פצועים בבתי החולים ונביא מזון למוצבים.

MS6

New member
אני לא מתכוון לסתם הפגנת תמיכה..

אני מתכוון להפגנת תמיכה מול ההפגנה של שונאי ישראל... רק הפעם משהו מאורגן ומסודר. מספיק 120-150 אנשים.

who is this

New member
זה רעיון מצוין..

אבל צריך ישבואו חבר'ה רציניים ובוגרים על מנת שלא יהיו בעיות..

נשמע לי אחלה

פחחחחחחחח אבל עם מישו מהישוב שלי ירצה לבוא אני יהיה בשוק של החיים! (זה כמובן יהיה סבבה)

ערבה את לא חושבת שאת מגזימה?

תביני יש דבר אחד שזה נקרא להצחיק ולזרוק שורות"קוטלות" נגד אנשים ואפילו על עצמך (למשל כמו שאני עושה על עצמי וכאלה!), אבל במובן שגם הם יצחקו גם מזה ולא ייעלבו! פה בפורום את פתאום תופסת מעצמך וסליחה באמת שאני אומרת לך את זה פה, את מדברת עלינו -החברים שלך מהיישוב אלו שתמיד היינו לצידך ושמרנו עלייך והגנו עלייך עם כל הריבים הילדותיים שלך כאילו אנחנו ותסלחי לי על המילה... זבל!!! זה לא לעניין ואני אומרת לך את זה בפורום כי כבר אמרתי לך את זה בנעים אחת על אחת.... פשוט תפסיקי טוב? כי אם זה יימשך ככה עכשיו אני זו שנמצאת פה בספק אהה סליחה ב"שוק", עם אנחנו החבר'ה מהיישוב נמשיך להיות לצידך שאת תצטרכי מאיתנו משהו!!! ועם את כל כך בשוק מזה... אז יודעת מה? לפני שקראתי תהודעה שלך גם אני החלטתי שאני רוצה לבוא! תתחילי להיות חברה............או יותר נכון תחזרי.... כי פעם היית אחת כזו........................

Philipil

New member
העלתי זאת מול אלדד

כבר שלחתי מכתב על הנושא לח"כ אריה אלדד, טרם קיבלתי תשובה עותק של המכתב פירסמתי גם בקומונת מח"ל http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=15609&msgid=13228308

למעלה