ה צ ל ח ו ת !

ה צ ל ח ו ת !

לא תמיד אנו שמים לב להצלחות שלנו. נסו לפרגן לעצמכם ולזהות הצלחות שהצלחתם אתמול או היום
וכתבו אותן כמובן

הצלחה מהיום

קמתי מקדם ובמקום לגלוש באינטרנט בלי מטרה מוגדרת
החלטתי על תאריכים של סדנאות חדשות.

הצלחת קונג פו ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ביום ראשון בשיעור בעבודת קרב סימנתי בעיטת סיבוב לראש של הפרטנר, פשוט הנפתי את הרגל וליטפתי את הצוואר שלו
פעם ראשונה בלימודים.
אני אהנה מכך זו חוויה מדהימה
.

הצלחתי היום לעשות ../images/Emo19.gif

זאת תנוחה ביוגה שעובדת על הכתפיים והחזה שהגוף שלי מאוד לא אוהב ועד היום לא הצלחתי להרגיש נוח איתה, כל הזמן חשבתי שאני לא יודעת לעשות את התנוחה בצורה נכונה ובגלל שהרגשתי מעוותת לגמרי תוך כדי התנוחה... היום לאחר שיחה עם המדריכה שלי ותשומת לב הצלחתי לעשות לעשות אותה וגם להרגיש נוח, הבנתי שעוות זה חלק מההרגשה כי הגוף שלי רגיל לכתפיים נפולות קדימה, התנוחה מביאה את הגוף לעשות ההיפך להרחיב וליישר את הכתפיים. צעד קטן וכיף גדול

איזה יופי "מתבוננת" ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

כיף להצליח דברים!!! ובביחוד דברים שהרגשנו לא טובים בהם. מכירה את ההרגשה

הצלחתי לעשות עמידת ידיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ווווהוהוהוהוהו איזה שאקל אני
עשיתי עמידת ידיים על הקיר לראשונה אי פעם בחיים שלי
. לפני זה שילבתי עבודת דמיון על כך שדמיינתי כל שלב במה שאני עושה, והרפיית אמונות שקריות. לא עמידת ידיים כמו שעשיתי עד עכשיו שטיפסתי לאט לאט עם הרגליים, אלא ממש מהמקום התרוממתי והנחתי את הרגליים על הקיר. מלך שאקל עולם ווהוהוהוהוהו
.

דגנית

New member
הצלחתי להבין עוד משהו בדרך..

להכניס עוד חלקיק פאזל מפאזל החיים למקומו המתאים

הצלחה

לאחר פגישת אימון עם מתאמנת טעונה מאד בחומרים קשים בחייה מסתגרת לסביבה ומתקשה לפתוח דלת לזר כמותי לצורך העניין הצלחתי לסובב את הגלגל ולסיים את פגישת האימון שלנו בחיבוק חזק שקיבלתי ממנה והרגשה טובה שהיא פתחה בפני את הצינור שיוביל להצלחת האימון.

למעלה