ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!-!-!

לימונדה

New member
ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!-!-!

הצלחתי!!!!!!!! ביצעתי היום לפני חצי שעה וילד בהצלחה! הגעתי לקטע של הרעידות והחום והצבעים אבל בגלל שזה צהריים ואחותי דיברה בקולי קולות בפלאפון עם ספיקר לא הצלחתי להכינס לחלום- אבל הצלחתי וילד!!!!!! אני כל כך מאושרת זה אומר שאני כן מסוגלת לבצע וילד!!!!!!!! וווווווויההההייייייייי!!!!!!!! אני מאמינה אנשים שבקרוב מאוד כבר תשמעו על החלומות הצלולים שלי... ואם לא אכפת לכם אני אשתף אתכם קצת במה שהיה... הלכתי לישון צהריים הערתי את עצמי אחרי שעה ואז חזרתי לישון .. התמקדתי בקולות התקתוק של השעון שליד המיטה שלי והרגשתי איך שאני פחות או יותר מתחילה להכינס לזה... ואז משום מה אני זוכרת שבדמיון שלי הופיע מן קערה כזו שכתוב עליה: ever והיא הפיצה חום כזה (שזה היה החום שהרגשתי בגוף) ואז התחלתי לרעוד!!! אשכרה לרעוד כל הגוף השיניים ידיים רגליים אה ולפני זה בקטע של החום והאור שיצא מהקערה הרגשתי את הדפיקות לב שלי מתגברות ומן הרגשה כזו שעוברת מדי פעם באזניים כמו מן צמרמורת ואז זה התחיל!!!! וכבר כמעט שנכנסתי לחלום אבל אחותי המפגרת עם הפלאפון... טוב בכל אופן זה מה שהיה! אני כל כל שמחה!!!!! ביייי אוהבת: לימונדה מתוקה במיוחד!!!!!

דנה^^

New member
יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו תגידי לי אחרי כל הנסיונות שלך.. בצהרים זה יותר קל? הבעייה אצלי שניסיתי פעם לישון בצהרים מתי שחזרתי הביתה, הייתי כל כך עייפה אבל שכבתי איזה חצי שעה במיטה ולא נרדמתי.. זה ממש חרא :(( אני יכולה לישון רק בבוקר :((

לימונדה

New member
בצהריים זה הרבה יותר קל

כי לא צריך לישון שש שעות .... ואני באופן אישי נרדמת מהר בצהריים כך שלי זה בכלל קל... הבעיה היחידה הוא הרעש שכמו שאת יודעת דפק לי את הכל... :( אבל לא נורא לפחות הצלחתי!!! :) אוהבת: לימו!

wee man

New member
דבר ראשון

אני מאוד מאוד שמח בשבילך שהצלחת, ושאת כבר לא "לימונדה חמוצה" כמו שכתבת!!! כמו שאולי ראית הצלחתי צלול ראשון ואני מלא מוטיבציה כרגע, אז נתת לי השראה לנסות ווילד כי ניסיתי ממש מעט פעמים ולא היה לי מוטיבציה להצליח, עכשיו אחרי שכתבת שגם את מתחילה להצליח אני גם ינסה לישון צוהריים (למרות שאני לא רגיל לישון ככה... בקיצור, נתת לי עוד מוטיבציה להצליח שלכם, עדיין מאושר מהצלול ינון

לימונדה

New member
:)

anny time my dear!!! יינוני אתה מותק של ילד! שמחתי לעודד אותך ואני מקווה שתצליח.. דרך אגב- מזל טוב על החלום הצלול פשוט לא היה לי כח להגיב... סולח? אוהבת: לימו!

wee man

New member
בטח שאני סולח!!! את

לא חייבת להגיב אם אין לך כוח, לא ניסיתי את השיטה היום כי ישנתי איזה 10 שעות בלילה אז לא בדיוק יכלתי להרדם בצהריים, העיקר שאת והחלום עודדתם אותי מאוד, אז שוב תודה לך לימו המתוקה!!!! שלך תמיד ינון

wee man

New member
את יודעת לימו, חשבתי על משהו,

לפני מלא זמן היה לך רעיון לעשות שרשור זהות, הרבה אנשים עשו (כמוני למשל) אבל את, שזה הרעיון שלך, לא השתתפת בשרשור זהות... אולי תתני קצת פרטים על עצמך+איי סי קיו אם יש תודה מראש שלך ינון

לימונדה

New member
אוקיי

אני הללי בת 14 כתה ט´ גרה אי שם בעמק יזרעאל, כמו שאמרתי אני וגיא המנהל של הפורום גרים באותו יישוב... אני אוהבת לשיר לישון לצייר לכתוב שירים וסיפורים לדבר בטלפון לעשות שופינג לבלות להיוןת עם חברות אני רווקה (זה רלוונטי?) אני בת מזל עקרב נולדתי ב-7.11.87 אני בת למשפחה בת 5 ילדים (כולל אני) שני הורים אוהבים שני כלבים ארבעה חתולים ומממ איי סי קיו אם אתה רוצה אני ארשום לך בהודעות הפרטיות יאללה ביי- אוהבת: לימו!

למעלה