ה צ י ל ו

ה צ י ל ו

לאחר שלוש שנות נישואים לא קלות ושתי ילדים מקסימים אני מרגישה שהנישואים שלי יצאו מכלל שליטה אני ובעלי כבר לא מתקשרים ואין ביננו כל הבנה או כבוד. אני מרגישה שהוא לא מעריך אותי ואת ההתמודדות היומיומית שלי עם הילדים והבית. אני זקוקה לחיזוקים ואין מי שיתן אותם כל הזמן הוא רק מעיר לי ומקלל וממהר להתרגז מכלום. אני לא רוצה למהר לרבנות ומחפשת דרך לגשר ביננו. בבקשה תעזרו לי.

../images/Emo42.gifה צ י ל ו

לאחר שלוש שנות נישואים לא קלות ושתי ילדים מקסימים אני מרגישה שהנישואים שלי יצאו מכלל שליטה אני ובעלי כבר לא מתקשרים ואין ביננו כל הבנה או כבוד. אני מרגישה שהוא לא מעריך אותי ואת ההתמודדות היומיומית שלי עם הילדים והבית. אני זקוקה לחיזוקים ואין מי שיתן אותם כל הזמן הוא רק מעיר לי ומקלל וממהר להתרגז מכלום. אני לא רוצה למהר לרבנות ומחפשת דרך לגשר ביננו. בבקשה תעזרו לי.

adam33

New member
גורמים משתנים..

לבעלך בעצם נוח שאת דואגת לכל.. מה רע לו? את מבשלת את מטפל את דואגת והא מגיע לאכול ולשתות ואוליי גם מדיי פעם לעשות לילדים מוצי קוצי הוא בכלל מודע לכל מה שעובר לך בפנים בבטן? הוא נמצא בקרקע או שהוא נמצא במקום אחר..אוליי מסעדה? שהוא מגיע ורק מחלק הוראות כן.. את צריכה לענות לו..לשוחח איתו ולומר לו שככה אין לו מקום לחיים איתך כי ההבדל בינך לבין מישהי שחיה לבד אינו רחוק וזה שהוא עובד ומביא כסף זה לא עושה אותו יותר טוב מביטוח לאומי ושאת אוהבת אותו ושאת רוצה להרגיש את הנוכחות שלו במשפחה בצורה חיובית ושיש לך המון אורך רוח בלבד שיתן ויעניק מאהבתו אלייך ואם גם זה חסר.. את מרגישה את הריק ואת האכזבה מהחיים איתו... ושיחשוב על זה..

טלי 41

New member
אתם נשואים

רק 3 שנים וכבר לא טוב? הוא כנראה לא האיש עבורך. את אוהבת אותו? רוצה אותו? דברי איתו על ייעוץ נישואין, כי הדרך מפה היא רק לכיוון אחד, לפי מה שאת מתארת. ואדם - כתבת יפה מאד

maof

New member
לילושיתה היקרה

חישבי לרגע על מצב שנוצר....... וויכוחים יכולים להיות בני שני בני זוג זה דבר נורמלי לחלוטין הרי אתם לא תאומים וחושבים אותו הדבר אבל אני אומר דבר אחר גם בזמן כעס וויכוח לפי דעתי הכבוד צריך להישמר וטוהר הדיבור ברגע שזה ניפגע למעשה כל הערכה ניפגעת...... חישבי על זה !!!!!!! מעוף

לילושיתה../images/Emo24.gif../images/Emo91.gif

בסד שלום ללילושיתה, לדעתי נסו יעוץ משפחתי לא תמיד צריך לפרק את החבילה , לפעמים צריך להביט עליה מלמעלה ,אם על כול ריב או ויקוח היה צריך ללכת לרבנו אז מזמן היתי גרה ליד הדלת של הרבי, בכול נישאין יש מריבות אין אחד שלא רב עם בין זוגו רק אם הוא מלאך, וצריך הרבה סבלנות ושיחות לתך הנפש ,לכי איתו לחוף ים או מקום שקט חורשה לבד ,נסי שם להסביר או לקבל הסבר להתנהגות שלו ,אולי יש לא מה לומר והוא לא יודע איך ,נסי חמודה לא קל לחיות לבד חשבי גם על הבנות אבל אם את רואה כי אין פתרון אז מצטערת ניסיתי לעזור בהצלחה בינתאים חיבוק קטן ממני עליזה

"והעיקר, והעיקר, לא לפחד,....

כלל..." אתם נשואים בסה"כ 3 שנים, ילדים קטנים, משפחה חדשה, הרבה שינויים בזמן כל כך קצר, והלחץ עלייך הוא בטוח כמו הלחץ עליו. אז זה בדיוק הזמן להסתכל לאמת בעיניים בלי לפחד, ועדיף בעזרת עזרה מצד שלישי שיוכל להראות לך את הדרך הנכונה. מוקדם מדי להרים ידיים, אבל בדיוק הזמן לבדוק מה קורה.

seeyou

New member
מה הסיבה שאין הבנה וכבוד?../images/Emo108.gif

מה הסיבה ש"הוא רק מעיר לי ומקלל וממהר להתרגז מכלום.." אולי יש לו לחצים בעבודה? מה מצבכם הכלכלי? האם את עובדת?...הכוונה חוץ מניהול הבית? אם את זקוקה לחיזוקים אין מה למהר לרבנות...זאת דעתי! הדבר רק יחריף את המצב!

למעלה