ה צ י ל ו !

its moi

New member
ה צ י ל ו !

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה. אני עובד עם תוכנה של XP שלא עובדת על VISTA וגם לא ידאגו להתאים אותה, אז ניסיתי להתקין XP על הפרטישן השני שהיה ריק. ההתקנה של XP נתקעה באמצע כי (הדיסק שרוט) , ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הVISTA. המחשב מעלה אוטומטית את XP ורוצה להמשיך את ההתקנה. גם כשאני לוחץ F8 בזמן אתחול המחשב מופיעה מערכת הפעלה 1 : הXP. (למרות שעד כמה שאני מבין לא נפגע המידע בכונן המקורי) מה עושים??

bar666xp

New member
איזה מחשב? היתה/יש מחיצת איחזור?

או יש CD RECOVERY? אם לפני שהתחלת לעשות דברים הכנת CD/DVD RECOVERY הכנס אותו בצע איחזור ויש לך הכל חזרה. לחילופין נסה לפי היצרן והדגם ולצע איחזור ממחיצה ניסטרת {אם לא הרסתה אותה}. לגבי התקנת מערכות הפעלה ביכלל מומלץ תמיד לבדוק כי יש ברשותך את הכל כדי לחזור לאחור ו/או להכין זאת לפני שמתחילים. לאחר מעשה יתכן כי לא תהיה לך כל אפשרות אחרת מאשר לגשת ליבואן/יצרן כדי לאחזר את הדיסק הקשיח למצב בו קיבלת אותו... איכסטה ותוכנות נילוות + מחיצה נסטרת אם היתה כזו וכו'.

its moi

New member
יש את שניהם

אבל על הדיסק איחזור כתוב ששימוש בו ימחק את כל המידע שעל המחשב.

bar666xp

New member
ברור כך גם מחיצת האיחזור...

אתה יכול לנסות להוציא/לצרוב/להעתיק לאמצאי איחסון חיצוני בעזרת לינוקס או DOS/FREEDOS וכדומה שיופעל מCD לפני האיחזור. אבל כמו תמיד הכנה מוקדמת חוסכת בלגן... להבא לא לשקוח גיבוי.

למעלה