ה צ י ל ו ו ו ו ו ו ו

SHIRITA13

New member
ה צ י ל ו ו ו ו ו ו ו

נסדק לי המסך של ה IPAQ 3950 בעקבות נפילה מה עושים !!! הייבואן רוצה 370$

ron20

New member
370$ ../images/Emo35.gif לא הגזימו ....

תראה,יש כמובן כמה אופציות אחרות, אבל קח בחשבון שכל אחת מהן תפגום באחריות וה3950 מכשיר חדש .... 1. מספר אתרים שמוכרים מסך להרכבה עצמית 2. יש חברה (בארץ) שמבצעת תיקונים וכתבו עליה פה בפורום, שווה לתת להם צלצול. תעשה חיפוש בפורום ותראה את כל הפרטים. אני הייתי מנסה להתמקח על המחיר, 370$ זה מחיר גבוה מאד בהתייחס לעלות החלק... תעדכן אותנו.

SHIRITA13

New member
אמנם כך עשיתי !!!!!!!!!!!!!!!!

היבואן גובה 200$ עבור משלוח להולנד --במסגרת שרות של חברה כמו HP בארץ שלא יכולה לספק שרות בארץ עקב מיגבלות היצרן לסבסד את ההובלה עבור תופעה "לא נדירה" של שבר כפיצוי על הזמן הרב שצריך לחכות לתיקון ועל זה שאין אפשרות להחזיק חלפים ולתקן בארץ אני בטוח שהיבואן יש רווח יפה \ או לפחות קצת שקיפות הצרכן חושב שיקבל שרות בארץ גם על חשבונו עם זה לא במסגרת האחריות אבל לא מצפה לשלם סכומי עתק על הובלה לחכות לפעמים חודש תיידעו אותנו !! תציעו לנו הרחבת אחריות יש תחרות חברה בשם לנטרוניקס ברחוב בצלאל ברמת גן תקנה לי את המכשיר ב 3 שעות .....מרגע המסירה לשביעות רצוני המלאה ותמורת כ 140$ ב ל ב ד אז שהיבואן יתעורר וימצא פיתרון לבעיה אני נאלץ אולי לוותר על האחריות ואני מניח שהרבה יעשו כך בלית בררה !!!!!

ron20

New member
טוב עשית ...

אם אני זוכר נכון זו באמת החברה שדיברו עליה כאן, אגב, 140$ זה מחיר טוב מאד למסך + עבודה, נקווה ימשיכו לתת רמת מחירים כזו. כדאי מאד שב Hp-Compaq ישראל יתעוררו ומהר, אמנם יש מוצר טוב (IPAQ) ,אבל שירות זה חלק בלתי נפרד מהמוצר. הרבה מאד אנשים "סוחבים" תקלות (יצרן!!!) כי הם לא רוצים להתעסק עם המשלוחים... שלא לדבר על מקרי שבר דומים לשלך ... אני בכל אופן אבדוק טוב טוב את סוגיית השרות לפני שאני אקנה את המכשיר הבא שלי, וחבל, כי אני מאד מרוצה מה IPAQ.

למעלה