ה-פ-ת-ע-ה

ביסססלי

New member
ה-פ-ת-ע-ה

הד החגיגות נשמע לו למרחוק ואני כרגיל נקרעתי לי מצחוק.. הפוהמת את גופה חושפת, וטיה מצטרפת הדיווה התגעגעה (כן כן בטח), והלוטנ מהחור מייד תצא לבטח. שרול הבוגד לא הרגיש בחסרוני אבל הכי התגעגעתי למוהיקני (טוב גם לכותש). הדר מקווה שהשנה לפברואר שלושים יש, הוא לא יודע למה בדיוק הוא חושש. שוב עשו מפגש של "אור ואהבה" , ובין הפתאטים יש מריבה... אחחחחחחחח כמה אתם מזכירים לי שיש לי חיים מצויינים.. מי אמר ביסססלי ולא קיבל?! זדיינו!

נימשון

New member
אוי כמה התגעגעתי אליך...

ביסססלי

New member
הוט ליפס

מה קרה מותק? דרשו ממך תשלום עבור השימוש במותג? בין כל הזקנות חסר לי בעיקר החזה המפואר שלך. הקוביות של אנג'ל לא פיצו. תביאי!

ביסססלי

New member
זדייני!

היית במפגש? או שמא ריכלו עליך? אני רוצה פרטים.... (זו בטח אותה אחת שמדליפה מהקומונה)

מר מתוק

New member
המורה, שוב לא הכנתי שעורי בית...../images/Emo4.gif

את רוצה להפליק לי עכשיו או עכשיו...? 'תגעגעתי יא שופעת

luckycharm

New member
ממש מפתיע

ואם כבר הקדשת זמן, תני אולי תקציר יותר מפורט מהימים האחרונים למי שלא הספיק

ביסססלי

New member
היה לי הרבה..

הכחוש החצוף חסם לי תתחת.. הוא באמת חושב שאני אזיין לו ת'צורה בסוף.. הוא רק לא יודע איך. הבעיה היא שאני רק קוראת כותרות ומסתכלת בתמונות (כשאני לא מגיבה וגם אז לא תמיד יש קשר) אותו חרא. עם דגש על החרא.לא הפסדת כלום.

מוהיקני

New member
עאלקקקקק 'תגעגעת אלי

אז למה ???????????? למה קיבלתי מכתב מעורך דין למה ????? למה יש עלי צו עיכוב יציאה מהארץ למה ???? למה עיכלו לי את האוהל למה ???????? חלאה.

מוהיקני

New member
שוב טעית

גמלים זה לא התחום שלי. אולי התכוונת לסולטן. התחלת להתבלבל בין כל השונאים שלך. נסי שנית.

ביסססלי

New member
מי שונא אותי?

1,2 ניסיון.. הכיבשה? 3,4 ניסיון, החתול? אגב.. איפה דירטידיק? או ששוב טעיתי ואתה לא המדור לחיפוש קרובים? אגב שמעתי שסוף סוף קירקפו מישהי ונחש מה? זה לא היית אתה!!!

®Hada

New member
לכי חפשי נפט בנגב...

או בקיצור - זדייני קניתי לך סטרפ-און חדש את יכולה לזרוק את שלך

למעלה