ה פ ת ע ה

randy1982

New member

ריאתי עכשיו את כל האודישן ולא רק את השיר

מי שרוצה - שווה בהחלט להכנס לאתר של ״רשת״ לראות את האודישן של דניאל בפרק המלא של התכנית.

אני חושבת שמעבר לזה שהוא ילד מוכשר ומרגש ויפיפה יש בו עוצמה שעשויה לתת כוח וגאוות יחידה להרבה נערים ונערות אוטיסטים. ובכלל זה שהנושא עולה לכותרות בתכנית שמין הסתם הולכת להיות תכנית נצפת מאוד זה דבר מרגש וחשוב מאוד למודעות לנושא, שכן סוף סוף רואים שמישהו שהוא אוטיסט הוא יכול להיות גם מקסים ושנון וכובש ומוכשר ויפה תואר ולא רק ״ איש הגשם״ שרב האנשים הולכים עם הדימוי הזה.
אני מאחלת לכם המון בהצלחה ואני מקווה שדניאל בכסם האישי המדהים שלו יצליח לשנות משהו בתוך הנשמה של חברה נורמטיבית וישבור כמה דעות קדמות לגבי אכלוסיית האוטיסטים.

ישר כוח.

מיק67

New member
ושכחת להגיד שגם את באקס פקטור!

עומדת לך ליד בר רפאלי בנונשלנטיות...
הנער נהדר, מוזיקלי להפליא ושר כמלאך. היה משהו אדיר בקונטרסט שבין השואו של אקס פקטור והאותנטיות של דניאל,
אני חוששת שהם לא באמת הבינו שהוא הציג אותם במערומיהם עם התשובות הפשוטות והאמיתיות שלו.
קראתי מיד למתבגרת שלי וראיתי שהיא מאוד מזדהה. כשהוא אמר שקשה יותר להיות אוטיסט בגיל ההתבגרות היא אמרה "נכון"
את ודניאל עושים שירות שקשה לתאר עבור כולנו. תודה מקרב לב!
וכמובן שהדברים ימשיכו לפי רצונו באקס פקטור. אם זה יהיה רלבנטי אז האסמסים שלנו מובטחים...

rm12346

New member
הוא היה מהמם ומדהים

הייתי בחדר שינה הרדמתי את הקטנה וברגע פתאום שמעתי מהסלון קול הורס!
אני אמרתי שאני לא רואה יותר את התוכניות עם התחרויות שירה האלה כי כבר נמאס אבל ברגע ששמעתי הקול שלו רצתי לסלון ותכף
התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה. הוא פשוט ממיס הילד הזה.
שיהיה לכם בהצלחה והלוואי וייקח את המקום הראשון, בהחלט מגיע לו

taltal8877

New member
ראיתי ובכיתי כמה פעמים כבר!!!

מדהים, מרגש, ואותנתי כל כך.
ודבר ששימח אותי מאוד היה המשפט "אני אוטיסט גאה", וכל השיחה בעקבותיו... אין על עמליה המדהימה בהגברת המודעות וב"שינוי התדמית" של האוטיזם בעיניי העולם...

לא ראיתי את התכנית

מישהו יכול בבקשה לצרף
קישור לקטע שבו דניאל מדבר על היותו אוטיסט.
(אני לא יודעת איך עושים זאת).

וכמובן הכי חשוב - הוא שר מ ק ס י ם

dina199

New member
תודה רבה

הוא כבר כוכב
.
אני לא אוהבת את התוכניות האלה, אבל כנראה בימינו זו הבמה היחידה כדי שיראו וישמעו בן אדם עם כישרון

TikvaBonneh

New member
קוראים לו "המפנה הגדול"

הוא מתחיל כך: 'לפני המפנה עברו כל חיי בסימן האלמוניות האפורה'.
הוא מספר איך ביום שלישי אחד, יום מקרי ולא מתוכנן, ניגש אליו נער עם מיקרופון ושאל:
'מה דעתך אדוני, על המצב?'.
'יהיה טוב' עניתי לו.
אחר כך הלכתי הביתה ושכחתי את כל העניין.'
וזה ממשיך כאשר ה'ראיון' מוקרן בטלוויזיה וזר פרחים מגיע מיושב ראש הכנסת האומר במכתבו:
'התרשמתי מאוד מהופעתך החפשית והשופעת אמונה. יישר כחך!' ומבקש את חתימתו.
מאותו רגע חייו משתנים.
אנשים מזהים אותו ברחוב, את ההוא מהטלוויזיה.
אשתו אומרת: 'אפרים'...'אתה דומה מן הצד לשלמה ארצי..'.
והוא?
הוא גובה בכמה סנטימטרים ומדפיס כרטיס ביקור:
אפרים קישון
ראו אותו בטלוויזיה
"יהיה טוב" כ"ה בחשון תשל"ח

randy1982

New member
עכשיו ראיתי.

מקסים!

גם חבר שלי אהב מאוד ואמר שיש לו קול ממש ממש יפה.

למעלה