! ה פ ת ע ה !

UpTown~Girl

New member
! ה פ ת ע ה !../images/Emo77.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif

זוכרים אותי??? אז הייייייי! חזרתי! ויש לי שיטה חדשה! למרות שיצאתי מזמן כבר מהעסק הזה...אז הנה השיטה: אוקיי, אז לי הייתה תקופה שזכרתי כל בוקר את החלומות שלי וחשבתי על זה שנגיד חלמתי את החלום הזה, בגלל משהו מסויים שקרה אתמול ונכנס לי לתת מודע... נגיד אתמול אני וחברה שלי דיברנו על זה שאם הצבע בשיער של ניב טבעי או לא טבעי, ואז יום למחרת חלמתי שניב אומר לי שהצבע בשיער שלו טבעי... אז כאילו... אחרי כמה זמן שחשבתי על דברים בצורה כזאת, התחלתי לחלום שבאמצע החלום (!) אני חושבת על זה שזה מתאים שאני אחלום את זה...כאילו הייתי טיפה מודעת לזה שאני חולמת! אז השיטה עובדת ככה: כל חלום שזוכרים צריך לחשוב מה גרם לי לחלום אותו... ואז בשלב מסויים אתה תתחיל לפרש לעצמך את החלום תוך כדי שאתה חולם...וכל פעם שזה יקרה תדע שאתה חולם! זה עובד על העקרון של הבדיקות מציאות רק פחות משעמם ומעצבן... תיהנו! ביי ביי! עדי!

דנה^^

New member
עדידוש!

1. ברוכה הבאה לפורום :) 2. איפה היית?? בוגדת! סתאאאאאאאאאאאם ;) 3. השיטה שלך מזכירה גם פירוש של חלומות, הבעייה היא שלא תמיד אני יודעת למה אני חולמת חלום מסויים. בעיקר זה קורה עם חלומות שאני לא מופיעה בהם בכלל, או אפילו חלומות שאני בהם.. חלומות מוזרים, או אפילו לא מוזרים.. טוב.. נראה לי שהבנת את הקטע... 4. אין 4.. זהו.. טוב תחזרי לבקר צ´או צ´או ובהצלחה!

UpTown~Girl

New member
דנדוש!!!

מה קורה ילדה??? איך הלשון
? 1) תודה !
2) איפה הייתי? לא הלכתי לשומקום..פשוט הפסקתי לנוסת כי זה כבר מעצבן.. 3) אההההה!!! 4) אין 4??? דנה! אני מאוכזבת ממך!!! אני אבקר! צ´או דנה ותודה!

דנה^^

New member
:))))))))

עדי! פה הכל טוב, בינתיים.. :) מה איתך? מה שלום ניב? יש חדש? אני מנצלת את ההודעה הזו כדי להגיד שהסופרת שכתבה את "האיר פוטר" פשוט מדהימה. הספר לא מפסיק להפתיע וכל כך מומלץ לקרוא!! תגידי יש לך כבר רעיון לפורים? ולמה מעצבן? את יכולה לעשות בדיקות מציאות "רגילות" ופשוט להיות מודעת שאת עושה אותן, כבר כתבתי שממילא כל יום אנחנו עושים בדיקות מציאות בל לשים לב (מחשב, שעון, מסתכלים על הידיים, מראה וכו´) אז את פשוט יכולה לשים לב כשאת עושה אותן, וזה יכול לצאת יותר בקלות, את גם יכולה לנסות את הישטה החדשה שכתבו פה עם העיניים. דרך אגב איך התעודה? חייבת ללכת, צ´או צ´או! דנה.

UpTown~Girl

New member
התעודה שלי הייתה מזה טובה!

אנגלית (דוברי אנגלית): 99 גיאוגרפיה: 97 מתמטיקה: 95 ספורט: 90 מחשבים: 100 (!) חלו"ם (חקר לשון ומבע...): 100 (!) תקשורת: 97 תנ"ך: 96 מדעים: 95 הא הא הא!!! איזה כיף לי! וניב....עדיין חמודדדד!!! איזה מתוק הוא!

wee man

New member
פששששששש ../images/Emo45.gif

מוחא לך כפיים עם פה פעור.... מזל טוב!!!!!!!!! אוהב, ינון

דנה^^

New member
מה זו התעודה הזו??

לכי.. יא חכמה!!! סתאאאאאאאאאאאאאם גם אני בדוברים ושנה שעברה גם היה לי 90 ומשהו (רק משנה שעברה אני בדוברים כי הייתי בבית ספר דפוק) ועכשיו יש לי מורה מפגרת שבכלל לא מלמדת והיא עשתה לנו בשיטת האחוזים אז במקום נקודה אחת על גרמר היא הורידה 0 והציונים של כולם צנחו פלאים.. תביני ילדים שהם באמת דוברים שבד"כ מקבלים ציונים יותר גבוהים מאיתנו- השנה יש לחלקנו ציונים הרבה יותר גבוהים משלהם!! זה כבר ממש מוכיח שהיא לא בודקת בכלל אנגלית.. תגידי מה קרה לכל המקצועות?? לפי מה שאני זוכרת בכיתה ז´ היו לי איזה 32 מקצועות.. איפה הבנת הנקרא מולדת אזרחות היסטוריה ספרות וכל השטויות האלה? השנה סוףסוף הגעתי ל10 מקצועות (גם זה יותר מדי) ויש לך פחות ממני.. זה כל כך לא הגיוני! אווווווווף איפה את לומדת? גם אני רוצה פחות מקצועות..

UpTown~Girl

New member
בית ספר נסיוני...

זה בכלל ביוזמה של משרד החינוך, וזה בצפר איזורי ע-נ-ק וזה לא כמו כל בתי הספר המושחתים, למנהל שלנו ממש לא אכפת אם הממוצע יהיה גבוה יותר, נמוך יותר, בגלל שזה לא יעזור! זה בצפר רק לאיזור מסויים שכולם חייבים ללכת אליו, אין פה בחירה! (אלא אם כן מישהו ילדך לבצפר פרטי...) ופשוט אין! לא מכניסים מורות מפגרות! שכנה שלי רצתה ללכת ללמד בבצפר שלנו, ולא נתנו לה...הם ממש בררניים!

דנה^^

New member
רגע רגע...

אם זה בית ספר נסיוני, ואין מורות מפגרות, והם בררנים.. אז הם כן רוצים שתצליחו (בכל מקרה משרד החינוך ירצה שתצליחו..) ולמה לשכנה שלך לא נתנו? היא גרה באותו איזור לא? אז היא חייבת...

למעלה