ה פ ת י ח ה ה ג ד ו ל ה ! ! ! !

A S Y L U M

New member
ה פ ת י ח ה ה ג ד ו ל ה ! ! ! !

צוות ASYLUM גאה להציג: מ ס י ב ת ה פ ת י ח ה ה ר י ש מ י ת ! ! ! ! ! סופסוף זה קורה! אחרי חודשים של עבודה, ASYLUM, המרכז לתרבות אלטרנטיבית בישראל פותח את שעריו לקהל הרחב במסיבה מטורפת שהולכת להיזכר לעוד הרבה זמן! זה קורה ב- 7.3.03, והנה רק קצת ממה שמחכה לכם שם: *3 רחבות מוזיקה! רחבה מרכזית- רוק אלטרנטיבי, ישראלי, גראנג' עם הרזידנט די.ג'יי שרמן, ורוק קלאסי, 80, ורוק'נ'רול עם די.ג'יי הראל. רחבה כבדה- בלאק, דום, ברוטל, וגריינד עם די.ג'יי הדר לוס (הנגמן) ופ'אנק מטאל, ניו-בריד, וההארדקור עם די.ג'יי פריצי. רחבה סטלנית- רגאיי, ג'אנגל, סקא עם די.ג'יי אפיק נעים ואורחים. *אלכוהול מוזל ל- 18+ * מה עוד?יש עוד המון הפתעות, אבל החלטנו לשמור את הכל בסוד. אז זה שאנחנו לא רושמים לא אומר שלא יהיה... אנחנו רק ניתן לכם את המילה שלנו. יהיה בנזונה. *המחיר הוא 50 ₪ באופן חד-פעמי (בדר"כ המחיר הוא 40), כי מדובר בהפקת ענק. מומלץ לרכוש כרטיסים מראש. להזמנת כרטיסים- תמיר 055409316. *לברורים נוספים והסעות מכל הארץ- אבירם 064322112 ASYLUM הרצל 146 ת"א (פינת קיבוץ גלויות). אנחנו כבר לא יכולים לחכות, מקווים שנראה את כולכם! צוות ASYLUM

DinoJr

New member
שאלה

כשאתם אומרים 18+ או 20+ וכו (בגילי המופלג זה לא ממש משנה) אתם באמת מתכוונים לאכוף את זה?

A S Y L U M

New member
קצת מוזר

שאתה אומר שאתה מכיר אנשים בני 15 שהולכים לשם בלי בעיה, אם עוד לא פתחנו. תחשוב על זה רגע. ואנחנו לא מוכרים אלכוהול לפחות מ- 18. בכניסה אין סלקציה ימי שישי. ימי חמישי עם אלכוהול חופשי רק, רק רק מי שמעל 18 נכנס. ובודקים כל אחד ואחת.

DrunkGoat

New member
אני לא יודע,

אם פתחתם או לא, אבל אני ראיתי Asylum על ההזמנות.

call me a dog

New member
מזתומרת!?

הייתי כבר במסיבה באסילום... היו כבר כמה מסיבות מאז שזה נפתח.. אני אפילו יודע שעל אחת מההזמנות היה כתוב נקש ההומו באותיות שסומנו בצבעים אחרים מהאותיות שעל ההזמנה...

נצל"ש

שינתי ניק מ- dinara ל- רוקריסטית

call me a dog

New member
רגע רגע רגע...

זאת שביום שישי הקרוב?? אני לא בטוח אם הייתי במשהו שעומד לקרות, אבל אני יודע שהייתי ביום שישי לפני "הפתיחה הגדולה!!"... את מבינה, היו עוד הרבה מסיבות לפני המסיבת "פתיחה" הקרבה והבאה..

DinoJr

New member
הפתיחה הגדולה?

מי שהולך, שיברר אם יש ערב לזקנים, כי אם אני לא טועה היתה הודעה לגבי זה. ותהנו!

למעלה