ה=פ=ר=ק ה=י=ו=מ=י

EllaDaRkAnGeL

New member
ה=פ=ר=ק ה=י=ו=מ=י

היום שלו חיכינוווווו!!! נשיקה שואיסיתתתת :))) תרזה המסכנה..מה שגוון תעשה להההההה :)) האנק..מסכן..יצטרך להרוג את שרידןןן :(..=) אחלהההההה פרק

הדמות המועדפת עלי עכשיו היא

גוון, אין עליה, היא פשוט שחקנית פצצה!!! *כפיים* עכשיו שהיא לא בלונדה מטומטמת רואים איזו שחקנית היא... ו
חכו עד שהיא תנפץ את כל החדר של תרזה, יהיה גאוני!!!

crazystav

New member
../images/Emo12.gif evil evil evil!!!!! אני אוהבת

את תרזה דווקא! איו גוון! תמותי!!! או פשוט לכי להאנק!!!

dark warrior

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את תורמת לאווירת ה-eViL בפורום שנעלמה עקב 5000 מצטרפים חדשים אוהבי שואיס! דרך אגב- אני כל כך שרוט שבאתר mercy48 ראיתי את כל קטעי ה-טאביטימי!

לאאאאאאאאאאאא

שתרזה תכסח את גוון
אוי אני שונאת את גוון היא כזאת מעצבנת
אבל אין מה להגיד היא משחקת מצוין

I n n u e n d o

New member
גוון לא תעשה לה כלום

מה אתם מפתחים ציפיות היא לא תפגע בה אפילו,אית'ן יבוא להציל את תרזה

crazystav

New member
זה די ברור.. חח לא היו כל כך מהר

"הורגים" את תרזה! חוץ מזה אית'ן הגיבור יבוא וייל את המצב כמו תמידדד!! וגוון לא משחקת עד כדי כך טוב.... אתם מגזימים חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר חופש! אין יותר בצפר

למעלה