ה-פ-ג-נ-ה

babygrl

New member
יאפ.. הוא יצא לשנת שבתון לנהל את ער

וץ 22, הוא אמר לי שהוא הולך לעשות הרבה שינויים.. לא האמנתי לו כל כך.. אחרי שראיתי תשם שלו בעיתון הייתי בהלם.. כאילו זה מוזר כזה.. היום הוא היה בבצפר שלי אבל הוא היה עסוק כי זה פתיחת שנה"ל אז לא היה לו זמן אבל מתי שאני אראה אותו אני אנסה לשכנע אותו להשאיר תערוץ..

babygrl

New member
הוא בכלל לא מגעיל.. תשמעי אני די מס

כימה איתו חלקית.. לפי דעתי צריך להעביר תשעת שידור אחרי 10.. ילדים קטנים לא צריכים לראות בערוץ 10 תתחת של עופר שכטר בטלויזיה..

זה רק תחתתתתת

רואים דברים הרבה הרבה הרבההההה יותר גרועים בכל ערוצי הסרטים ובטלנובלות שהם כל הזמן שוכבים....אנשים מה זה מגזימים

אנלא חושבת שזה יעזור..../images/Emo110.gif

גם ככה ילדים יראו את זה ב10.. אז מזה משנה בכלל.. הם סתם מנפחים דברים.. אפשר לחשוב שהילדים אפ'פם לא ראו תחת..

וגם מה זה

למה ילדים בגיל שלנו מפגינים נגד תוכנית נוער שמביאה להם שירים וצחוקייה ומראיינת ברוח של הנוער ולא כמו "חמש וחצי" או חדשות?! זה משהו שבראש שלנו ואנשים רוצים להוריד את זה רק בגלל תחת?! אם הם מפחדים שהילדים יראו אז שיחסמו להם את ערוץ 10. אבל אז גם שיחסמו את ערוץ MTV וגם את ויוה וגם את כל ערוצי הסרטים... ואולי גם את ערוץ 22 כי יש שם פרסומות של חיתול וOH MY GOD רואים תחת של תינוק! ואולי עדיף שישימו כיסוי ראש על העיניים של הילדים כי עם המכנסיים הנמוכים של היום, כל הזמן רואים תחת...

חחח...../images/Emo6.gif

תחת של תינוק...חחח...
מזעזע ממש
תינוק בלי בושה...

למעלה