ה-פינה!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

איך עבר השבוע? מצוין ב"ה... מה היה טוב? השבת הזאת, הטיול (בעיקר היום האחרון.. :)) מה היה רע? שהמורה שלי גילתה את תוכניותי הזדוניות, ולקחה אותי לשיחה... בילוי השבוע? טיול שנתי? אכזבות השבוע? לא היה אחלקרח!! התחדשות השבוע? גופייה שחורה, שמלה לבנה, ומכנסיים חומים. מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? אמממ.. אוווו... נזר נראה לי.. הצילה אותי ממוות כמעט... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?) מסתבר.. ויש גם ריקודגלים בבאר שבע, והמבחן שלי בירושלים... ויש לי עוד חלק קטנטן... בגלל שאני יחסית חדשה ולא מכירה כאן אנשים כל כך אז כל אחד שעונה שיכתוב ת'שם שלו .. מאיפה הוא.. ואת הגיל.. הדר, מבאר שבע, 15 :)

אז ככה....

איך עבר השבוע? ב"ה מצויין!!
מה היה טוב? לא היו הרבה מתכונות...וקיבלתי 95 באישות!! מה היה רע? תוצאות המתכונת בכימיה...(בעעעע...) בילוי השבוע? מלווה מלכה מחוץ לביתו של אלד רגב...(לא בילוי..אבל היה תותחי...) אכזבות השבוע? המתכונת בכימיה.... התחדשות השבוע? מישהו מהסניף הסתפר לקצוץ קצוץ אחרי איזה 4 שנים של תלתלים.... מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? המורה שלי!!1 אני חולה עליה!!
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?) יום ראשון
מתכונת במתמטיקה יום שלישי
מתכונת חוזרת בכימי'ה..(בעז"ה) יום רביעי
יום ירושלים-כמובן בירושלים!! יום חמישי
בגרות באישות ובדינים.. שישי שבת
לומדים לתנ"ך!!! שבוע טוב לכולם!!! שנזכה לחגוג שנה הבאה (עדיף השנה כמובן..יש עוד כמה ימים...) את יום ירושלים בבית המקדש!!!

שבוע מצויין! ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? היה שבוע טובבב!!!!!
מה היה טוב? הייתה חתונה, עליתי על טעות של המורה ללשון (דבר נדיר מאוד..) וזה העלה לי נקודות זכות אצלה.
מה היה רע? ירד גשם עם בוץ בחתונה.
בילוי השבוע? חתונה!
אכזבות השבוע? מישהי.. לא משנה מה קרה.. התחדשות השבוע? חידשתי בגד לחתונה.
מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? אחי המדהים!
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? ביום שני-טקס ליום ירושלים של חניכות שלי. יום שלישי-ריקודגלים מחוזי בגבעת עדה. יום רביעי-ירווושלים!!! (+מקבלים ת.ז.
) יום חמישי-חופש! אה, וקחו בחשבון שבאחד מהימים האלה אני עשוייה לשנות סטאטוס..

סמיילי8

New member
007

[לא היה לי מה לכתוב בכותרת.. חח] איך עבר השבוע? ממ פסדר מה היה טוב? אחותי חזרה מחו"ל.. מה היה רע? כל מיני סטף.. בילוי השבוע? סרט אצל חברה שלי עם כל השבט..היה חביב אכזבות השבוע? הרבה.. אני מתאכזבת הרבה.. התחדשות השבוע? אחות שלי הביאה לי פול דברים מחו"ל.. מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? את? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?) בעז"ה.. תגידו, שווה ללכת או לא? יש 2 אופציות: א] לנסוע עם הבי"ס ולהיתקע איתם, ואז כמו שאני מכירה ת'עצמי אני אלך לאיבוד ואז האוטובוס יברח... 2] לא לנסוע בכלל ולראות טלווזיה כל היום.. אסנת, 14 עוד מעט, מזיכרון ..

תסעי!!!

יום ירושלים בירושלים זה הכי מדהים שיש! שנה שעברה הייתי בפעם הראשונה בירושלים ביום ירושלים והיה פשוט מדהים! אל תפספסי את זה.

lori14

New member
אני עונה ../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? ממממ.. רגילל.. ב"ה מה היה טוב? השלמתי עם מישו שהייתי במין כאסח איתו :) מה היה רע? ממממ.. שלא דיברנו כל השבוע ואז בשבת נקרא לזה ככה..: השלמנו חחח בילוי השבוע? אממ.. לא זוכרת חח אכזבות השבוע? מיצ"ב בביולוגיהה.. התחדשות השבוע? המדריכה שלי עוזבת את ההדרכה :'( מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? המדריכה שלי! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? יום ראשון>> ללמוד למיצ"ב באנגלית מחר.. =/ יום שני>> לעשות את המיצ"ב ולחזור הביתה לנוח =] יום שלישי>> ללמוד למיצ"ב במת' (בעע) יום רביעי>> יש מצב קטנטן לירושלים.. ואם לא אז להמשיך ללמוד יום חמישי>> מיצ"ב במת' (וואי כמה מיצבי"ם..) שישבת>> ללכת לסניףף השאווההה שלנו! =] ממ... קוראים לי לורט.. כן שם מוזר אני יודעת XD בת-ים רמת הנשיא,שבט הרא"ה.. שבוע טוב והמשך יומטורףףףף!! =]

ליחנוש 1

New member
עונה..

ליחן לוי 14 מעלות.. איך עבר השבוע?אחלה
מה היה טוב?הכול חח מה היה רע?כלום..
בילוי השבוע?בני עקיבא..
אכזבות השבוע?לא היה.. התחדשות השבוע?גם לא היה חח מי הוא/היא צדיק/ת השבוע?חברה שלי מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?)בטח נוסעיםם!!

למעלה