ה-פינה!

tahel93

New member
ה-פינה!

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?) ויש לי עוד חלק קטנטן... בגלל שאני יחסית חדשה ולא מכירה כאן אנשים כל כך אז כל אחד שעונה שיכתוב ת'שם שלו .. מאיפה הוא.. ואת הגיל.. נ.ב אם למישהו יש הצעה לעוד שאלה בפינה.. מוזמן לכתוב אליי....

שיהיה אחלה שבוע

איתמר 16 ויותר פתח תקווה איך עבר השבוע? סבבה לגמרי מה היה טוב?בגרות בתקשורת (הבוחן שלי היה המורה שלי ומי שעשה פעם בגרות יבין את הקטע) מה היה רע?שאני לא בבית עכשיו בילוי השבוע? התחלתי לראות "גוסט ריידר" וזה נארה סרט טוב אכזבות השבוע? הפסקתי אותו באמצע התחדשות השבוע? אין מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? משה רבנו מה אתם מתכננים לשבוע הבא? ב"ה ריקודגלים ולהמשיך את גוסט ריידר ראשון
מתכונת באנגלית שני
מתכונת במתמטיקה 003 וב"ה פעולה שלישי
אולי גם פעולה ובערב אולי אני יסע למרכז וכל אלה... רביעי
יום ירושלים בירושלים חמישי
מתכונת בתנ"ך ארררר שונא מתכונות אחרי יום ירושלים שישי
בבית בפ"ת שבת
כנראה שאני לא יסע באמצע הלילה אז גם בבית בפ"ת

רוני13

New member
למה לכל הרוחות...

ההודעה הזאת נשלחה בשעה 12?! השעון במשב שלך או בסדר?! או שזה פאק של האתר...(הגיוני) איך עבר השבוע? -פסדר...לא משהו. מה היה טוב? -ל"ג בעומר?! מה היה רע? -לחזור מל"ג בעומר?! בילוי השבוע? -ל"ג בעומר... אכזבות השבוע? -גיליתי שיש לי מבחן בגמרא השבוע על פרק שלם! התחדשות השבוע? -כלום... מי הוא/היא צדיק/ת השבוע? -בנדוד שלי שהתחתן מזל"ט! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? (כולם נוסעים לירושלים?) -לא יודע...אני מקווה שאני אסע עם הסניף שלי. ומתוכנן לי גם היכשלות בגמרא חחח

רוני13

New member
וואי ההודעה קצת יצאה מבולגנת חחח...שכחתי...

רונאל
15 וחצי בסוף החודש... ראש העין(איפה שכל המאגניבים...
)

tahel93

New member
לא פאק ולא כלום..

רונאל.. אני חילוניה.. אבל אם מפריע לך שאני שולחת בשבת... תגיד לי.. אז אני לא יכתוב את הפינה בשבת.. למישהו כאן זה מפריע? אין לי שום רצון לעשות למישהו בכוונה...

תאמת עכשיו ששמים לב זה בשבת אז

אם לא אכפת לך עדיף שלא תשלחי הודעות בשבת, כי זה פורום ברוח הדת. ככה שעדיף בלי הודעות בשבת

tahel93

New member
אוקיי מקובל עליי...../images/Emo45.gif

אני יעביר ת'פינה ליום ראשון..

אפשר לעשות את זה במוצ"ש

רק תדאגי שההודעה הזאת לא תגרור חילול שבת שלך גם אם את מתחילה לכתוב את ההודעה ב9 בבוקר ושולחת אותה במוצ"ש זה עדין לא הכי רצוי אז כולה תשלחי את זה אחרי שעות שבת. תודה. וישר כוח על הפינה

tahel93

New member
אוקי... (לפחות זה לא אומר שאני צריכה....

לעוף מהפורום..חיחיחיחי...)

לא. את לא ממש צריכה לעוף

אין כזה דבר לעוף מהפורום, זאת מדינה חופשית. הפורום הזה הוא נחשב פורום דתי אז כדאי שלא יכתבו בו הודעות בשבת אם יש אפשרות אחרת ואם זאת בחירה של הכותב

tahel93

New member
אולי..

מישהו יבין שלא נאה לו שאני פה..כי אני חילוניה... למקות שאני חניכה של בני עקיבאא.... ומעכשיו.. בגלל שאכפת לי ובגלל שביקשת... אני לא כותבת הודעות בשבת...

תראי

הפורום הזה נקרא "פורום בני עקיבא", וכן, הוא גם עוסק (לפעמים!
) בעניינים שקשורים לבנ"ע. אבל מה? במהלך השנים שבהן הפורום הזה קיים היו בו חברים לא רק מבנ"ע, אלא גם מעזרא, ואפילו מתנועות נוער חילוניות. אני חושבת שהפורום שלנו זה פורום חברתי, שרוב החברים בו הם בבנ"ע, אבל שאר החברים הם כמה חבר'ה שראו שיש לנו פה קהילה נחמדה, ורצו להשתלב בה.
יש הרבה אנשים שהיו פעילים בעבר בפורום וכרגע הם לא פעילים.. ואם להודות על האמת-אם הם היו נעלמים הם היו מאוד חסרים פה..
ככה שאת יכולה להרגיש מאוד רצוייה פה!

אז משהו כזה יאלץ להבין אחרת

זה שאת "מאמין רדום" (הגדרה של איזה רב שאני לא ינקוב בשמו לעלבון-"חילוניה") לא הופך אותך לאיזה דבר רע. מי שלא נוח לו שיש אנשים "רדומים" פה בפורום יאלץ להבין אחרת או למצוא לעצמו דרך להסתגל (בהנחה שלעזוב את הפורום זאת לא אופציה, כמובן...)

הוספה למה שכתבתי-

אם משהו יגיד שאת לא רצויה פה בגלל שאת לא דתייה האו יצטרך לשמור את הדעה הזאת אצלו בראש כי אם הוא יביע אותה אז זה יפגע בחלק מחברי הפורום, פגיעה בחברי הפורום זה לא בדיוק מסוג הדברים ש"מחליקים" עליהם. חילונים הם גם חלק מבני עקיבא אז אין שום סיבה מקורית שתהיה דעה של "לא נאה לי שאת לא דתייה". מאותה סיבה שמשהו יחשוב כזה דבר, אז משהו אחר יכול להגיד שלא נאה לו שיש אשכנזים פה בפורום. את מבינה את ההשלכות ואת היחס לכזה אדם.

tahel93

New member
איתמר..

למה שלא תכתוב מישהו עד י'...? זה ממש מבלבל אותי.. זה כמו משהו (חפץ)..

למעלה