ה-פורום

Hell is beige

New member
ה-פורום

אני חמשוש... אני מוזר ואני הולך להשתקע פה טוב טוב... אני מזהיר אתכם מראש שאני מדבר הרבבבהה... אבל אתם תצתרכו לחיות עם זה... אז דבר ראשון - מתופף מר``ג? יש פה? אוקיי... אהה כן... להרכב רוק אקוסטי... ולשאלה הראשונה שלי... מישהו פה שמע על Ugly kid joe? יש לי כבר את הדיסק אוסף.. השאלה היא אם שווה לי גם לקנות איזה דיסק או שהאוסף די מסכם את הכל... יש תשובה?

** רוזבד

New member
תראה

UKJ הם להקה טובה ויש להם שירים מעולים לפי דעתי האוסף שלהם מסכם הכל השיר הכי יפה שלהם לדעתי הוא Cats in the craddle

z.StarDust

New member
חמשוש יקר:

תראה, נחמד לשמוע אותם(U.K.J),באמת... אבל -לדעתי(ורק לדעתי) הם לא כ``כ שווים את ההשקעה שמעבר לכך... כי תכל`ס-כמה שיש להם יציאות-הם סכ``ה איזה כמה ביצ`ים מאמריקה- שאמא ואבא הביאו להם כסף לקנות גיטרה ותופים, למדו איזה כמה אקורדים והחליטו להקים להקה...חלק מהשירים שלהם נשמעים טוב-ואלו בעצם הלהיטים הגדולים שלהם-שבגללם הגיעו למה שהגיעו... אבל עדיין-אני אישית רואה אותם בתור מה שהם באמת-ואם תשים לב-התכנים שלהם..המממ..לא משהו. השירים שלהם זה מסוג הלהיטים האלה שנחמד מדי-פעם לישמוע-כי זה, בוא נגיד ``קליט``\``קליל``-אבל בשמונים שקל האלו-הייתי קונה כבר משהו אחר.

Hell is beige

New member
זה לא בשבילי...

יש לי חבר שחולה עליהם ויש ךו יומולדת עוד מעט.. ולדעתי הם להקה טובה אבל די חוזרים על עצמם... והתכנים, חפיף.. אם אני כבר במצב רוח לשמוע את הסימפל-רוק הזה (שזה לא קורה יותר מידי) אז לא נורא...

למעלה