ה"פורום" באר שבע 23/1/06!!!

עמירם04

New member
אושר....מלא אושר......./images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היה מדהים ממש אין לי מילים.... מהשערים כבר הורגשה אוירת עמיר זה היה נראה כמו הקרנה של הופעה נדירה. הקהל [שברובו הגדול דומני שהגיע בשביל עמיר] היה נרגש ולחוץ רק כדי להיכנס ולראות את הגדול מכולם.. ההופעה התחילה עם מישהו לו מוכר [טוב...ככה נהוג קצת סלטים לפני הסטייק...] תוך כדי שהאולם מתמלא בערימות של אנשים ללא דחיפות ללא מריבות מי שנכנס הודה לאל שלפחות הוא שם. באויר כבר היתה תחושה שזה הולך להיות משהוא ענק... וכשגידי גוב פרט את הפריטה הראשונה שלו בגיטרה ..רק אז הבנתי שההופעה מתחילה.. באמת זמר ענק לא נס ליחו. כמו יין שהולך ומשתבח עם הזמן.. הקול הצרוד שלו והגיטרות [החזקות מאוד.שהיו שם] .יחד עם קולו השמיימי של עמיר [אויי כמה שהוא מוסיף בשירתו לשירים הישראלים הישנים האלו] עשו לי את הגירסה הכי מופלאה ל"שלל שרב". התמוגגנתי מנחת... ואז האיש שכבר עשרה חודשים כולנו מחכים לראותו על במה יחד עם כל האנשים האהובים...כמו מלאך כולו לבוש לבן..זקן שהולך וגדל מיום ליום. וכמובן עם החיוך הכל-כך כובש ...הוא היה משוחרר כאילו זה לא עוד הופעה שהוא עומד כמו נר ולא זז.. הלך,בא,חייך,חיבק,לחש..[זה עמיר בגודל הטבעי ללא מחיצות...] והם התחילו את "מי תירצי. תוך כדי שאגות הקהל... [תשואות משום מה זה מילה חלשה לאתמול בערב] וכשגידי..[עמיר אומר גדעון ..] ירד מהבמה. החגיגה התחילה.... הכל עד לכאן... מיד אחרי זה החגיגה הגדולה עם " את אינך" כמובן עם אבי אחיו [שמשום מה אתמול היה די משוחרר ולא מופנם.[אולי באר שבע.מיטיבה עימם]..[שעובד בימים אלו על דיסק חדש]....ישר לאחר מכן.."כל נשימה".. [זויקי כל השיר הזה נזכרתי בך. מלמעלה ראו איך התפוגגת....]. ואז ההפסקה המסורתית של עמיר.. בהשאירו את אבי לבד עם "סימנים".... וכשחזר עמיר בכוחות מחודשים אחרי הפסקת ה"שתי שאכטות"..[מישהו זוכר???]. התחיל הקצב בידיים וברגליים עם "הלהיט הענק.." מורה לחיים".. רק שתדעו שמי שלא קם מהרגליים בשיר הזה זה רק בגלל שהוא לא יכל טכנית.קשה מאוד להישאר במקום עם השיר הזה.. ואז באה הבשורה הכי עצובה שאני מכיר.. ו ל ס י ו ם. . ואז עמיר נתן בשאגה.בצבא הכי חזק שבעולם... כאן הוא נעצר והקדיש את השיר לילדה הקטנטונת.והוסיף ברכה קטנה. ואז המשיך. את התקווה האמיתית... ואז כמובן אחרי הירידה והעליה המסורתית ל"הדרן". נדב ביטון הגדול מכולם התחיל את הניגון של" ניצחת איתי הכל".. ולאחר מכן שוב " הכל עד לכאן"... ולבסוף בעקבות עוד תרומה של אחד הנוכחים עמיר שב לבמה לשיר את "שלכת". מה אומר ומה אדבר חוויה כזו לא חוויתי הרבה זמן.. מי יתן ונזכה לכאלה דברים לעיתים יותר קרובות .ובנסיבות הרבה יותר שמחות... שמחתי לראות את כולכם...

ו ר ד ב

New member
איזה סיקור!!!../images/Emo99.gif

אשרייך עמירם, אני בטוחה שגרמת להרבה אנשים להרגיש (ולו לרגע) שם...

עמירם04

New member
את מדברת על סיקורים.....

תדעי לך שאני חשבתי הבוקר לרשום ת מה שאת רשמת..." ללכת לשם" בשלמותו.. כי אלו הם התחושות שחשתי בדיוק הבוקר. אבל הקדמת אותי.. [כנראה שעוד כמה חשו ככה]..

ziviki g

New member
מה עושים על כל הרגשות עכשיו?!

בס"ד אוי , אוי . היה - מה אני אגיד? אתה נוסע יותר מ-3 שעות לכל כיוון , חווה שעה של התעלות הנפש , מציפים אותך כל האנדרנלין והחומרים המשמחים הקיימים בגוף , אתה נמצא במין בועה שרק לא תיגמר , לרגע עוצם עיניים באמצע ההופעה כדי רק לשמוע ולצרוב את זה טוב טוב בראש , רק אתה והמוסיקה והקול הזה... וה"היי" הזה משמשיך עוד קצת , ואז? קריסה. אי אפשר לחזור על זה. ואתה כ"כ רוצה להרגיש את זה שוב , ומנסה לחוות את זה שוב , אבל זה לא יחזור בעוצמות האלו עד להופעה הבאה. ונשארים עם השירים שיש , וההקלטות שיש , בצימאון לחזור לאותה ההרגשה שוב , רק פעם אחת... היה מדהים. הנסיעה (ואין בעד מה לכולן - אני נהניתי יותר) , האנשים (כל מילה תיגרע) , השיר "כל נשימה" , שיר חיי שהגיע בהפתעה ומילא לי את הנשמה , הכל. ואיך התחלתי? אוי,אוי,אוי. אשריי.

טוקבק

New member
אני ירוק מקינאה ../images/Emo9.gif

עמירם תודה - זה הכי קרוב שיכלתי להיות שם.

oshoshosh

New member
אנשים אתם מפספסים את המטרה

ללא ספק ההופעה של אמיר בן עיון וגידי גוב גרמו לסערת רגשות של כל אחד מהנוכחים אבל המטרה העיקרית שלשמה הגיעו הצופים והאמנים היא להציל את חיי הילדה אגם חיה בן אולד , עבורי ההיתרגשות הגדולה הייתה לראות את הכמות הגדולה של האנשים שנירתמו להצלת חיים של תינוקת בת 9 חודשים , הרגשת האיחוד באולם לא ניתנת לתיאור , אומנם אמיר בן עיון היה חלק עצום בהצלחת הערב (אמיר בן עיון היה שותף פעיל בכל דרך , להצלחת הערב) ולהציג את הערב כהופעה מדהימה של אמיר בן עיון באיזה שהוא מקום קצת מורידה מערך העליון של הערב,.

golf123

New member
התכוונת עמיר בניון...

אתה שוכח שאתה בפורום של עמיר, והוא, מן הסתם, נושא השיחה העיקרי בפורום. וברור שהמטרה לקחת חלק בתרומות עבור אגם, היא כבוד עבורנו, ועוד יותר ברור שמהלב ומהנשמה אנחנו מאחלים לה בריאות ואריכות ימים - אמן!!! אין שום סתירה בין הדברים, ושום דבר לא מוריד משום ערך של שום דבר.

טלטול25

New member
איזה הופדעעה חזקה..!

מזה אתם לא מדברים על ההופעה תגידו ?? אייזההה הופעהה חזקההההההה..

תחזור תחזור תחזור......

ההודעה הזאת מוקדשת לאחד והיחיד הלא הוא עמיר בניון. לא אוסיף על דבריכם חברים יקרים וטובים על כל מה שנכתב ונאמר פה כי פשוט אין מה להוסיף על מה שנכתב. אני רוצה לקרוא מעל פורום זה לך עמיר בניון היקר. אתמול נוכחת לראות במו עיניך כמה אהבה,כמה הערצה,וכמה שמחה יש בכל האנשים שהגיעו אתמול מלבד התרומה לילדה ואמן לרפואה שלמה באו כדי לראות ולשמוע אותך ורק אותך. ולכן אני פונה אליך בשמי ואם אפשר בשם כל פורום עמיר בניון בפרט וכל אוהביך בכלל. תחזור להופעות סדירות וכמה שיותר מהר יותר טוב לנו לכל אוהביך. אנו זקוקים ורוצים מאד לחזיר במה שנקרא "עטרה ליושנה" כמו בימים השמחים והטובים של כולנו עם כל האנרגיות החיוביות והשמחה הגדולה שאתה נוטע בליבנו תמיד הלוואי שתפילתי ותפילת כולנו לזה שתחזור תתגשם במהרה בימנו אמן אמן ואמן. ולכם חברים יקרים שתמשיכו להיות טובים כמו שאתם ותזכרו תמיד אבל תמיד ש..... עמיר בניון זה לא רק מוזיקה זה הקול והכל כי עמיר בניון אהבה ללא תנאי

מיטל52

New member
איך עמיר אמר:"רק בישראל אדם עם זקן

כיפה וגיטרה חשמלית"...איך שנהנתי לראות את עמיר מופיע על במה... היה יותר מדהים ממה שדמינתי שיהיה.ההתרגשות שניכנסנו... וחיכנו לרגע שהוא יעלה לבמה ואז הוא נכנס לבוש בלבן... פרפרים פרפרים בבטן ...ואז הוא פתח את פיו והחל בשירתו ...ואנחנו החלנו בצעקותינו{הבאר שבעית שבי התחילה לצאת...} וגידי גוב הביט בו בכזו הנאה...רגע לפני שגידי גוב ירד מהבמה הוא חיבק ונישק לעמיר כמו שמנשקים ילד קטן ומתוק{פעמיים}-אם מישהו צלם תראו תראו... ובשיר ,כשאת עצובה"ידענו שהינה עוד שניה הוא יעלם לנו וניסנו לשתות כמה שיותר מהקול המדהים שהוא בורך בו...אךךךךךךך אין מילים ועוד לא התחלתי לדבר על אבי בניון איזה מקסים הבחור הזה וכשהוא שר את סימנים הרגשתי שעוד שניה אני מרחפת מרוב אושר...וזהו ניגמר נפרדתי מכל האנשים המקסימים שיש בפורום הזה... ומונית הביתה...אמן ואמן שאגם חייה כשמה כן היא תחייה חיים ארוכים בריאים ומאושרים.אמן.אם עד עכשיו שיגעתי את כל הסובבים אותי עם עמיר ושיריו הם לא מודעים איך אשגע אותם עכשיו...{@:

saras11

New member
בשמי ואני בטוחה שגם בשם

כל אלו שלא יכלו ללכת להופעה תודה רבה רבה על המידע .
אחרי שקראתי את כל ההודעות בשרשור הזה אני מרגישה כאילו הייתי שם ואני מקנאה שלא יכולתי להגיע
אני חייבת לציין שמבין מכרי אף אחד לא אוהב את עמיר בניון במידה מספקת כדי להגיע להופעה שלו אולם לפני כשנה החלטתי לעשות מעשה והלכתי לבד !!!
להופעה ונהניתי מאוד זמן קצר אח"כ הוא הודיע שהוא מפסיק להופיע ואני הייתי המאושרת באדם שהחלטתי ללכת ולא הפסדתי הופעה שלו .
אז שוב תודה על התיאורים המפורטים מחכה לתמונות
ולקבצים
...

golf123

New member
איזו אהבה....

איזה מתוקים. שני מלאכים יפים תודה אבישי

avishayk

New member
ועוד

יאללה אין לי עצבים להעלות אחד אחד, ורד, צרי קשר אני יעביר לך הכל

למעלה