ה"פורום" באר שבע 23/1/06!!!

../images/Emo92.gifלשי

תוכל לשלוח גם לי בבקשה בבקשה המייל שלי הוא [email protected] תודה

chen88

New member
אתה יכול לשלוח לי את זה לאימייל??

[email protected] או שתיצור איתי קשר באייסי...אני אשלח לך את מספר האייסי במסר אישי......

shai12123

New member
מישהו צילם בוידאו??? הקליט באיכות

סבירה אולי???? אנשים בבקשה אני מכוווווווווווווור חייב לראות ב ב ק ש ה

ו ר ד ב

New member
ה"פורום" באר שבע 23/1/06!!!

כל ההודעות הקשורות לאתמול נא לשרשר לפה..

ו ר ד ב

New member
"רציתי ללכת לשם...

לשמוע שוב צלילים מוכרים לפגוש באותם מבטים אוהבים שנשארו בי עם הזמן רציתי ללכת לשם כי בבוקר מתעוררים אחרת לשלווה שנרקמה כל הלילה וכמו תמיד עם אור ראשון" לא התעוררתי אחרת זה בטוח, אותה הרגשה מדהימה מאתמול עדיין זורמת בגוף שלי...
היה מדהים, עמיר היה מקסים בצורה בלתי רגילה - מלאך!
והאמת היא - שז העשה לי חשק לעוד הופעה
תודה לכל מי שבא לעזור ולתרום לילדה המקסימה הזאת, שה' ישלח לה רק בריאות!
חבל שזאת הייתה הופעה בנסיבות שכאלו, אבל זה רק ממחיש לנו איזה נשמה גדולה וצדיקה יש לעמיר
אני נורא נהנתי, אני בטוחה שגם כל מי שהיה שם... תודה לגולפית, לאתי, למירב, גרציה, על שיחה עמוקה ומצחיקה בדרכים
"תגבירו אנחנו בב"ש" מירבי תודה רבה על הטרמפ
תודה לכל מי שאירח לי חברה לפני ההופעה ולאחר מכן, אוהבים אותכם
"זו מתנה שאין לה סוף, כי מהלב זה לא יחלוף. זאת אהבה, זאת אלוהות, לעולם זה לא ימות."

golf123

New member
מצטרפת לתודות../images/Emo13.gif

ומירבי, שיחקת אותה, בשוד הבא, אני לוקחת אותך בחשבון

ezraz

New member
"לעוד מישהו כאן יש כסף?"

ראשית, איחולי החלמה לילדה הקטנה ושליחת חזק ואמץ להורים. לא לקנא בהם על מה שהם עוברים. ועכשיו לעמיר, איזו הופעה, איזה תענוג. הדואטים עם גידי גוב 'שלל שרב' ו'מי תרצי' הם חצי חלום שהתגשם (החלום הוא לשמוע את עמיר לבד שר את 'מי תרצי'), 'הכל עד לכאן', 'את אינך', 'ניצחת איתי הכל', 'כל נשימה', 'סימנים', 'כשאת עצובה', 'שלכת' וכמובן 'מורה לחיים'!!! ביצועים מושלמים. גם ההרכב על הבמה היה כמעט מושלם והכמעט הוא בגלל היעדרותו של סניה קרויטור הגדול. אתמול הייתה לחברי הפורום שעה של אור. עמיר ירד מהבמה בדיוק שעה מהרגע שעלה אליה. (נמדד לפי שיחת הטלפון ששידרה את ההופעה לאחת מחברותינו כאן...) עכשיו נאחל המון שעות של אור למשפחת בן אולד. מה עוד אפשר לבקש יותר מהופעה של עמיר ועוד לדעת שהכל למטרה נעלה. מי ייתן ונזכה לעוד הרבה שעות של אור מהסוג הזה בקרוב. לסיום, תודה לך עופר אהרוני על הנסיעה ולך לעמירם על החברותה בדרך.

maia r

New member
ורד מה את שותקת?.............

ספרי מיד איך היה...
ד"א תודה על השיר וואי באמת מדהים!!! אבל עדיין אין כמו עמיר

gala21

New member
צדיק צדיק צדיק !!

אחרי הצהרות ברורות וברורות פחות , הופיע אתמול המוזיקאי המוכשר (מבחינתי-בעולם..)למען מטרה נעלה . איסוף תרומות לאגם . לא ידעתי עד כמה התגעגעתי. כשאסף , שמוליק , דרור ,ויקטור -התגעגענו-וייצמן, נדב והבסיסט לבית אלבז ישבו על הבמה נהיה לי חם . היה צפוף לאללה בפורום אבל לאף אחד זה לא הזיז. כמה שיותר אנשים -יותר טוב לכולם.. וכבר גידי גוב מזמין את עמיר ל"מי תירצי" .. איך שהקהל אוהב אותו . . לקח לי זמן עד שהפנמתי שהנה, הוא פה . האיש המוכשר הזה שיודע לכתוב ( את השורות הכי נכונות), לנגן , להלחין את המנגינות הכי יפות ולהביא את השיר ישר אל תוך בקבוק על השולחן שלנו... היה הורס.. ( "כל נשימה " עם אבי ..איזו שלמות!) מקווה שגם הוא גילה שהוא התגעגע אלינו. וכמו שאומרים במרוקאית: ולסיום.. מאחלת בריאות לילדה הקטנה אגם, בריאות לכולם כאן ולכל עם ישראל.. ואימרו אמן.

maia r

New member
מה?.............. ../images/Emo7.gif

הוא שר גם עם אבי וגידי גוב? אוף.............

ליעוד

New member
היה גדול!!!

כבר יותר משנתיים שלא ראיתי את עמיר בהופעה.. ורק ה" יודע כמה התגעגעתי.. רק האנרגיה שלו על הבמה כבר עושה חצי עבודה! שלא נדבר על איזה שילוב יפה עם גידי גוב.. יא סאלאם שלל שרב! ואבי! שלא יצא פראייר בהופעה.. בקיצור.. היה מדהים!!!! וכל הכבוד לכם אנשי הפורום.. גיליתי אותכם רק שבוע שעבר ואני חייב לציין שאתם גדולים מהחיים!

אלעד124

New member
טוב תקשיבו ככה

יש לי את הקובץ יצא לא באיכות הכי יפה אבל בשביל המעריצים הגדולים זה אפילו יותר מדי :) *היום אני לוקח את זה לעריכה לנסות ולשפר את האיכות ואז אני יעלה את זה לרשת.

למעלה