ה ס ק ר ה ק ו ב ע 1
! ! ! ! !

ה ס ק ר ה ק ו ב ע 1../images/Emo35.gif ! ! ! ! !

אוקייי אנשים טובים..... הגיע הזמן לקצת עניין פה בפורום... נתחיל בסקר די בנאלי אך מעניייין.... מי הבודקים הכי שוווים???? ומי הבודקות הכי שווות???? יאללה שיהיה קצת מענייין פה

שב בשקט no-fear

כפי שאתה יכול לראות הזהרתי מראש שהסקר הולך להיות בנאלי..... לא מתאים לך אל תרשום כלום ורד מהעץ..... אתה מרשה לעצמך לקטלג אנשים בכינוייים בזמן שאתה בוחר לעצמך כינוי של ילדון ערס מהשכונה.... אז יאללה כנס לאיביזה האדומה תדליק ת'מוזיקה על פול ווליום וסע מפה....

moranda

New member
חחחחחח אחלה סקר..

וזה שהן לסביות.. אומר שהן לא שוות? \: הכי שווה בשדה לדעתי זו באמת לובה..! בעיקר אחרי שנמרח לה האודם קצת... סקסי!

חס וחלילה!!!!

שלא ישתמע מדבריי שיש לי דבר מה נגד לסביות.... the more the merrier אבל לפעמים חלקן יכולות להיות בוטצ'יות... (למתשאלים... butch)

קזמבה

New member
טוב נו מישהו צריך להיות הראשון...

האמת שיש לי רשימה של טופ 10 ( בנות כמובן) אבל אני לא יודע אם זה לעניין לפרסם כאן שמות... ניסו לעשות כבר רשימה כזאת בעבר וזה לא כל כך הצליח זהר גפן נראה לי לקח מקום ראשון או משהו כזה

אני חושב שרשימה מסוג זה רק תחמיא

כך שאני לא רואה כל פסול בלציין שמות...נהפוכו.... אם מישהו חושב שיש בזה פסול בבקשה שיאיר את עיניי... כי אולי אני טועה... בכל אופן גם אני גיבשתי רשימה... של בנות כמובן... אז שוב בכדי להבהיר.... הסקר בא לשבח בודקים ובודקות... ולא לרדת על חתיכות מסוג לובה... שבטח בימיה סובבה מס' ראשים...מסיבה זו או אחרת..

moranda

New member
חח אויש תנוחו,זה היה בצחוק!

ומה עם שמות? סקר או לא סקר? :) ובוצ'ות? כה, זה לא הכי סקסי בעולם..

למעלה