====== ה ס ק ר ה י ו מ י ======

../images/Emo6.gif מני פאר ו"חתיכים" אחרים

פגשתי כל מיני, חלק פחות סלבריטי חלק יותר סלבריטי.... לא משהו רציני אבל בכל זאת הנה רשימה חלקית : כוכב הסדרה "העני והעשיר" אם רק הייתי זוכרת איך קוראים לו, נו זה החתיך הזה...........חחחחחחח פנינה רוזנבלום אילנה שושן - מיס תבל יודל´ה וכל צוות "יוצאים קבוע" מסדרת אסקימו לימון שי בזק (כנראה שעוד נשמע עליו...) זמר כושי מפורסם מארץ הבננות שגם את שמו שכחתי קרין דונסקי אייל גולן - הבן שלי שר איתו בחתונה שהיינו רלף קליין הגדול - היה מורה שלי אמל´א......... רק עכשיו אני מרגישה כמה אני "ענתיקה".....חחחחחחחח אבל הסלבריטי הכי הכי שהתחככתי איתה היא לא אחרת מאשר קרן קיימת כל אחד והכוכב שלו.....חחחחחחחח

הסלברטאי...

הייתי נערה בת 14 בערך מופע ענק בפארק בקרית אתא עולה לבמה בני אלבז שביזמנו היה אגדה אני הערצתי אותו מאוד התערבות עם חברות מי עולה לבמה ואני תוך שניות מפלסת את דרכי בין המוני הקהל צנומה וקטנה עוברת חיש בין השומרים והופ מתייצבת על הבמה ונותנת לבני אלבז נשיקה בתור ילדה...הייתי הכי מאושרת בעולם. נפגשתי גם עם ציפי שביט,,,צביקה הדר,,, מיכל ינאי,,,,מני בגר,,,יעל בר זוהר,,, טוביה צפיר,,,, ועם עופר לוי.....שחייבת לציין קול אדיר יש לו אבל מח אין לו כלל בתור ילדים גדלנו יחד בשכונה ומאז לא עמדו להכריז עליו כגאון הדור חחחחחח

אה וגם את הזכאי והרכבו לשעבר

בניזרי (חתונת קרוב) הוא יפה תואר! רוב הש"סים יפים משום מה. צביקה פיק "ופעוטתו" בחניה ליד העבודה. והרבה אחרים שרשומים כאן...אבל עבר זמנם.

מייקי......

אילנה שושן (שהיתה תלמידה שמנמונת וביישנית אך כמובן יפה מאוד) בפנימיית בן שמןהתחילה את דרכה בתחרות נערת היופי (שסחבאק גם השתתפה) שבה זכתה במקום הראשון (לאחר דיאטה רצינית ) את כל תקופת ההכנות לתחרות בילינו יחד כל הבנות, כולל התחרות עצמה שהתקיימה בהיכל הספורט בשילוב עם מופע החלקה על הקרח של להקה מאוסטריה משם היא המשיכה לתחרות מלכת היופי ומשם למיס תבל....לחתונה עם משה דיאמנט וכו...... האמת, היא יפה בטירוף.....

../images/Emo25.gif ואיך שכחתי את פבלו רוזנברג?

הוא היה בהרכב של להקת חתונות ידועה באזור, ושר בחתונה שלנו, כולל שיר הסלאו..... "הלוו" של ליונל ריצ´י. יקירתי....... כמה געגעתיייייייייייי

יוווווו איך אני שכחתי.........

סוף ההופעה של אנריקו מסיאס אני מודעה לבעלי (אז עדיין חבר שלי) שאני עולה לנשק את אנריקרו הוא תופס אותי בכוח שלא אלך (הקנאה , הקנאה......חחחחחח) אבל אני בשלי משתחררת ממנו עוברת את מסך השומרים עולה לבמה ומרביצה נשיקה ישר על השפתיים אחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
עד היום נשארו לך סימנים של..

הליפסטיק............חחחחחחח אהלן קלואדיה...איך מתאים לך לדבר עיברית...:)

טליה34

New member
לא חוכמה

בצעירותי, עבדתי בקול ישראל.... אז גם כאלה שמאחורי הקול וגם מוזמנים רבים לאולפנים, וגם כאלה שהייתי צריכה להשיג לתחקירים.... או אז למדתי מהי חוצפה ואיך לדחוף מרפקים כדי להשיג מישהו/משהו...... וגם עבדתי בכמה הפקות "מהצד" של מפיקים פרטיים כך שלא פעם התחככתי עם זה או ישבתי לקפה מישהו אחר....... שמות אתם רוצים? הרשימה ארוכה......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי פעם.....בהזדמנות...על כוס קפה....חחחחחחח

טליה34

New member
לא.

בת"א, באיזור הקרייה, אבל זה מזכיר לי שביקרתי ברוממה לצורך פגישה עם עוד "ידוען" לצורך עבודת גמר לאוניברסיטה.....

גילית.

New member
מכבי תל אביב כדורסל בטיסה למילנו

לפני כ3 שנים בטיסה למילנו גילינו שכל קבוצת מכבי תל אביב נוסעת למחנה אימונים בצפון איטליה. מיותר לציין שבני לקח חתימות מכולם דרק שארפ נדב הנפלד עודד קטש דורון שפר וכמובן שהצטלם איתם. הם היו באמת חביבים וסובלניים. אני לעומת זה האדם הכי מפורסם שיצא לי לדבר איתו היה מוחמד בסיוני שהיה שגריר מצרים בארץ, ואריק שרון במסיבת יום עצמאות של אחת ממדינות אפריקה אליה הוזמנתי בשל עבודתו של אבי. אייל גולן אחרי שיצא מארוע ממול המקום שאני הייתי בארוע. באתי לבקש חתימה והוא אמר לי" "נתתי כבר חתימות לכולם באולם" ואני עניתי בחיוך "אבל אני מהאולם השני חחחחחחחחח" והוא היה נחמד וחתם לי ולאחרים. יוסי אבוקסיס- בטיסה לאילת, 45 דקות איך אפשר שלא לנהל שיחה. ואנריקו מסיאס אחרי הופעה. שלמה גרוניך, שפגשתי אחרי הופעה ונתתי לו שיר שכתבתי. אחרי איזה שבועיים, אני במטבח עובדת, הטלפון מצלצל ולא תאמינו הוא צילצל אלי להודות לי על השיר. כל כך הופתעתי שבקושי יצאו לי מילים מהפה. קשה להיזכר כל האנשים הידועים שפגשנו במהלך חיינו, אבל אם הביאו אל פנינו חיוך ואף לרגע, הרי שהתברכנו. גילית

שחר 33

New member
שמעון פרס

היו עוד, בספורט, מעולם הבידור . כשדרן רדיו היו לא מעט... אבל אף אחד לא הרשים אותי כמוהו. מבחנתי הוא גדול מהחיים. שלכם, שחר 33

למעלה