הסבר קצר ליניב
הסיבה שהייתה שמועה כזאת היא מכיוון שלפני שנתיים "שמח" נחשף ביומן. הסיבה שהייתה שמועה שהשיר ייחשף במהיום למחר היא העובדה שכמה מבאי הפורום טענו שאי שם בשנת 98´, "דיווה" נחשף בתוכנית הזאת ולא במלכת היופי בערוץ 2, כמו שחשבנו עד עכשיו (לא שאני מאמין שזה נכון). ובנוגע ליומן - אני מאמין, וזה דיי הגיוני, שגם אז כש"שמח" נחשף, היו אירועים חבלניים, תאונות דרכים, פרשנויות פוליטיות וכו´ - שרק אחריהם דחסו את חשיפת השיר. אבל אתה בטח שמת לב בביקור הקצרצר שלך בארץ, שכאן אנחנו לא יודעים מה זה "נורמלי". כי זה לא נורמלי שיש פיגוע בבוקר ובערב משדרים את "פיספוסים", וזה לא נורמלי שבאמצע דיווח על פיגוע יוצאים למקבץ פירסומות למיץ תפוזים ולמסטיקים... ואתה יודע מה? אולי זה גם בכלל לא נורמלי שאירוויזיון 1999 התקיים בישראל, רק כשבוע אחרי שנפלו מטחי קטיושות במדינה הזאת. או שזה כן, כי ככה ממשיכים בשיגרה. בקיצור, הפואנטה שלי היא שלא הייתה שום מניעה בלחשוף את השיר אתמול. ועוד משהו. למיטב ידעתי, העובדים החליטו לשבות בהתחלה לגמרי, אבל אח"כ הם החליטו שהשביתה לא תכלול את שידור מהדורות החדשות בשל המצב הביטחוני. מכיוון שהשביתה לא תסתיים עד יום שני בשעה 21:30, ומכיוון שהערוץ הראשון עדיין רוצה להיות הראשון שיחשוף את השיר - הם היו צריכים לשדר אותו אתמול. אייל (שמחכה לחשיפת השיר ביום רביעי)