ה-ס-פ-ק-ו-ל-צ-י-ו-ת!!!

אוף, גם אני רוצה לשמוע

אולי שמישהו בטובו יקליט קטע קצר ויתן גם לפשוטי העם לשמוע ?

אייל_18

New member
לא, הם מעדיפים לא לעלות אותו לרשת

אלא להיות חכמים ושחצנים ולהגיד "שמענו אותו והוא אחלה/זבל אז חכו שתשמעו אותו".

אייל_18

New member
וזה הכי חשוב

שדווקא האירוויזיון, שיר האירוויזיון, שזה אולי הדבר היחיד שגורם לאנשים לזפזפ "11" בשלט - דווקא השיר הזה ישודר בערוץ המתחרה !

ek2002

New member
במלכת היופי:

כל הטקס ילווה בשירי האירוויזיון,ובמהלכו גם יפורסם השיר הישראלי של השנה

Yaniv-DC

New member
מה עניין שמיטה להר סיני?

ואם לחרוז - מה בין מחט ותחת? אכן הייתה שביתה, שהחלה בשעה 21:00, מייד לאחר שידור היומן. בכל מקרה, השיר מראש לא היה אמור להחשף ביומן, זו סתם שמועה שהתרוצצה אך ורק כאן בפורום. ותחשבו... איפה בדיוק היו מכניסים את שרית על נגניה ומלוויה? על ברכיו החסונות של אמנון אברמוביץ´? אחרי איזה אייטם היה השיר משובץ? אחרי הפיגוע עם הפצועים, או זה עם ההרוגים?

אפשר לעשות מסך מפוצל:../images/Emo104.gif

בחלק מהמסך שרית חדד תשיר ובחלק השני יראו את אמנון אברמוביץ מפרשן את השיר כמו פרנק נף כזה........ אגב!!!!!אכן שבוע הבא שרית חדד תופיע ב"רק בישראל" ותסמכו עליהם שהם יעשו לה כבוד ובטח חיקוי של מיקי גבע והמון שמייח. (הדבר היחידי בטלוויזיה בערך שעדיין גורם לי באמת צחוק)

adaro

New member
זו לא שמועה

זו לא היתה שמועה. אבי גאוטה בכבודו ובעצמו אמר לי שייתכן שזה ישודר שם.

אייל_18

New member
הסבר קצר ליניב

הסיבה שהייתה שמועה כזאת היא מכיוון שלפני שנתיים "שמח" נחשף ביומן. הסיבה שהייתה שמועה שהשיר ייחשף במהיום למחר היא העובדה שכמה מבאי הפורום טענו שאי שם בשנת 98´, "דיווה" נחשף בתוכנית הזאת ולא במלכת היופי בערוץ 2, כמו שחשבנו עד עכשיו (לא שאני מאמין שזה נכון). ובנוגע ליומן - אני מאמין, וזה דיי הגיוני, שגם אז כש"שמח" נחשף, היו אירועים חבלניים, תאונות דרכים, פרשנויות פוליטיות וכו´ - שרק אחריהם דחסו את חשיפת השיר. אבל אתה בטח שמת לב בביקור הקצרצר שלך בארץ, שכאן אנחנו לא יודעים מה זה "נורמלי". כי זה לא נורמלי שיש פיגוע בבוקר ובערב משדרים את "פיספוסים", וזה לא נורמלי שבאמצע דיווח על פיגוע יוצאים למקבץ פירסומות למיץ תפוזים ולמסטיקים... ואתה יודע מה? אולי זה גם בכלל לא נורמלי שאירוויזיון 1999 התקיים בישראל, רק כשבוע אחרי שנפלו מטחי קטיושות במדינה הזאת. או שזה כן, כי ככה ממשיכים בשיגרה. בקיצור, הפואנטה שלי היא שלא הייתה שום מניעה בלחשוף את השיר אתמול. ועוד משהו. למיטב ידעתי, העובדים החליטו לשבות בהתחלה לגמרי, אבל אח"כ הם החליטו שהשביתה לא תכלול את שידור מהדורות החדשות בשל המצב הביטחוני. מכיוון שהשביתה לא תסתיים עד יום שני בשעה 21:30, ומכיוון שהערוץ הראשון עדיין רוצה להיות הראשון שיחשוף את השיר - הם היו צריכים לשדר אותו אתמול. אייל (שמחכה לחשיפת השיר ביום רביעי)

Asaf S

New member
לדעתי...

הם כן ישדרו אותו יום שני והם ינסו להגיע להסכמה . כי היה כתוב בעיתון שלשרית חדד יש לוח זמנים צפוף מאד והיא לא תוכל להגיע ביום שני (11.3.02) ואז כאילו , היא בסוף כן יכלה לבוא , היא עשתה מאמץ . אז לא רנאה לי שהם יתרתרו אותה סתם ... מקווה !!

Asaf S

New member
אני לא חושב

לא נראה לי.. אם היא פינתה להם זמן נראה לי שהם ייקחו את זה ברצינות , גם הראו שוב את הפרומו של התכנית . ואני מקווה מאד שהם ישדרו את זה , כי אני בגלל זה מפסיד טיול שנתי .

איליה.

New member
איזה משוגע.

גם אני משוגע על אירוויזיון, אבל יש אנשים שסדרי העדיפויות שלהם נראים לכל הפחות תמוהים. את השיר של שרית חמיד תספיק לשמוע, וטיול שנתי יש רק פעם בשנה!

איתמר2002

New member
רק כדי לתקן-

השיר דיווה נחשף בתוכנית של אמנון לוי שהיתה אז בליל שישי בערוץ 1. כל אחד מאורחי התכנית התבקש להכניס למעטפה סגורה את ההימור שלו.ההימורים שלהם נחשפו לאחר האירוויזיון. נעמי שמר לא אהבה את השיר אבל זאב רווח ניחש שהיא זוכה מקום ראשון.אולי כדאי לשלוח אותו לאירוויזיון? או יותר טוב-עכשיו שיואב גינאי יהיה בטאלין זאב רווח יוכל להגיש את התוצאות של ישראל! והוא יוכל לעשות את זה בצרפתית! רק צריך לדאוג שהוא לא יחייך יותר מדי...

למעלה