ה-ס-פ-ק-ו-ל-צ-י-ו-ת!!!

ה-ס-פ-ק-ו-ל-צ-י-ו-ת!!!

והנה זה מתחיל...זה כבר בעיצומו.....ומעוד שבוע או בעוד כמה ימים יתחילו ה ס פ ק ו ל צ י ו ת!!!! תמיייייייד אחרי שחרור השיר הישראלי לאוויר יהיו את אלו שיגידו שזה השיר עם הסיכויים הכייייייי גבוהים לזכות , ואם לא נזכה אז ל-פ-ח-ו-ת נגיע לחמישיה .... זה ממש מצחיק לשמוע את כל הספקולציות האלו....מה גם שאחרי ככלות הכל הן משוללות כל בסיס :דוגמא??? טל סונדק. אין ספק שהשיר היה חלש יחסית ואני לפחות הייתי ראלי ואמרתי יותר ממקום עשירי ב-ח-י-ם לא. אז להמר ולדבר זה סבבה ולגיטימי אבל להגיד ב-ט-ו-חחחחחח יגיע ראשון זה ממש ספקולציה ואכזבה . זוכרים כמה פעמים שמעתם: טל סונדק=ווינר.בטווווווח.בלינד. מבקרים....עיתונאים..... תהיו ראלים..וכמה שיותר אובייקטיבים....

ביג דיל

New member
לייק, הלו?!?

מי אמר שסונדק הוא ווינר? תן לי שם אחד... על אף אחד לא אמרו ווינר מלבד דנה אינטרנשיונל (ופינג פונג כמובן, אבל נראה שלי שהתכוונו ווינרים מהסוף. די צדקו...)

קשקוש בלבוש!

לייק הלו? מי אמר שלטל סונדק יש סיכוי?!?!?!?!? תכיר לי את האיש הפיקציונלי הזה. לשרית ב-א-מ-ת יש סיכוי.

איליה.

New member
באמת לא אמרו שטל יזכה, אבל

בכל הדירוגים בארץ ובחו"ל נתנו לישראל מקום בעשיריה.

אייל_18

New member
דירוגי מעריצים

מעריצים גם מיקמו את "שמח" במקום התשיעי, נכון לערב האירוויזיון.

Asaf S

New member
נכון..

כי השיר לא רע , והם לא מבינים על מה הוא מדובר , המוזיקה טובה אבל ההופעה הרסה את הכל , גם בהופעה צריכים להתחשב

adaro

New member
הסיכוי השנה גדול

באופן אובייקטיבי לחלוטין, אחרי שמיעת השיר, הסיכוי שלנו השנה הוא ענק. כנראה שלא לזכייה, כי בשביל זה צריך שילוב של מספר גורמים נוספים מלבד השיר עצמו, אבל אין ספק שהשיר הוא בחמישיה ואולי בשלישיה הראשונה. זה באמת אחד השירים הטובים שישראל שלחה לתחרות ועם מבצעת מצויינת.

איתמר2002

New member
יש בעיה אחת...

עם כל מה שאתם אומרים-אתם מעריצי אירוויזיון. מי שמצביע באירוויזיון הם ברובם סתם צופים ממוצעים שבדרך כלל גם לא שמעו את כל השירים אלא רק ראו את חמשת השירים הראשונים/אחרונים ובשביל הקטע החליטו גם להצביע. אתם (וגם אני) מיעוט קטן מאוד בקרב מצביעי האירוויזיון. והראיה: הזכיה של אסטוניה ב-2001,הזכיה של דנמרק ב-2000 וכו´ וכו´. לכן הכותרת של כל השרשור הזה היא הכי נכונה-ספקולציות! אבל-זה מה שהכי כיף באירוויזיון-כל כך לא צפוי למרות כל ההתעסקות והפרשנות.אנחנו צריכים כאן מישהו כמו אהוד יערי שאמר לפני יומיים על עראפת,ואני מצטט (לא נגעתי כמו שאומרים שמעון ולימור):"עראפת התקשר אתמול לפרס אבל הקנקן הוא ריק,בלי חלב". מה????&^%$#@

איליה.

New member
(../images/Emo32.gif היסטרי) מזכיר לי

ציטוט מרשת ב, הכתבת לענייני פלילים של קול ישראל, לא זוכר את שמה: "השכנים נכנסו לבית ומצאו את הגבר תלוי על חבלי כביסה. מיד הם הבינו שמדובר במקרה של אלימות במשפחה והרחיקו את הילדים". זה לא שיש לי זכרון כזה טוב, פשוט רשמתי את זה אז על פתק.

מונטנה

New member
מאיפה לך?????!!!!

אני פשוט לא מבינה מאיפה הביטחון שהסיכויים שלנו גבוהים השנה,מאחר ועדיין לא השמיעו את השיר[?!]

adaro

New member
הסיכוי השנה גדול

באופן אובבביקטיבי לחלוטין ולאחר שמיעת השיר, אני חושב שיש לישראל השנה סיכוי ענק - כנראה שלא המקום הראשון מכיוון שפה נכנסות השפעות נוספות מלבד השיר עצמו, אבל השיר ימוקם גבוה מאוד, במיוחד לנוכח היבול הדל עד מחפיר של רמת השירים השנה. זה באמת אחד השירים היותר טובים ששלחנו לתחרות ועם אחת המבצעות הטובות שיש לנו בארץ.

Asaf S

New member
איזה כייף !

זה מרגש אותי איך שאתם מדברים על השיר ! סוף סוף אתם מפרגנים לשיר הישראלי אני גם יישמח אם הוא יהיה בטופ 10 , והשאיפה שלי היא שנגיע ל-90-100 נקודות הלווווווואי !!!

Yaniv-DC

New member
מה לעשות... הנועם צודק...

וגם כל מי שכתב שאנחנו מעריצי אירוויזיון, בניגוד למצביע הממוצע... לא יודע מה איתכם, אבל טופ-10 לא נשמע לי מכובד (אפשר הרי לסיים עם 40 נקודות ומקום עשירי... ממש יופי טופי מלפפון). ואם אומרים "בליינד טופ 5", והיא מסיימת שישית? אכן הכל ספקולציות, בדיוק כמו שאר ההימורים שלנו על שאר המדינות (
- פויה לטביה. פיכס, בלעעעע, לא מבין אתכם. אבל נו, שוין). חלק מאיתנו אמרו שהשיר מ-ע-ו-ל-ה, חלק אמרו ג-ר-ו-ע, וחלק אמרו שב..ס..ד..ר.. מה שבטוח, זה שלפחות חלק מאיתנו יהיו הצודקים בכל מקרה... ה"אמרנו לכם" יגיע, השאלה מאיזה חלק
אז התרווחו על הכורסה, נישמו עמוק, שימו לכם ביד במבה ופנטה לימון (לעזעזל, אין את זה פה!!!), ואת התוצאות נדע אי שם בעוד חודשיים ומחצה.

"אני יכול לנסות!!!!!"../images/Emo127.gif

אם כבר דברו פה קודם על שוקי ולימור ושמעון אז ....גם "אני יכול לנסות"!!!!! ובכלל..כל אחד "יכול לנסות" לנחש..להמר...ולעולם לא לדעת... כי לך תדע אם באותן שניות הצבעה המצב רוח של העם היה שפוף....או התאגדות הומואים ברחבי העולם השתלטו על הטלפונים ונתנו לדנה את הזכייה...או שאירלנד מתכננת שוב מתקפה חזיתית בכל שגריריה או....הישראלים הקומבינטורים ימציאו פטנט חדש... אבל בכל אופן לגבי מה שנאמר על טל סונדק: אכן היו שאמרו שהוא יזכה!!! אפילו המבקר המהולל של ידיעות עמוס אורן-אמר שהוא יפתיע מאוד מאוד ויגיע גובה לאללה.....איפה............. ותמיד יש גם את התירוצים! שמרית אור התביכינה על הגרסא ששונתה.....טל התלונן על ההעמדה...... האטישמיות!..... פינג פונג?????? הצחקתם אותי..... במשך כשנה ערכתי סקר לאתר פריידזין בין קוראיו לדרוג השיר הכיייי גרוע אי פעם בארוויזיון.ברוב מוחץ זכו פינג פונג..איך לא. "איזה פרדוקס"

ek2002

New member
לא ישדרו אותו היום

כי גם היום יש שביתה ברשות השידור

איתמר2002

New member
יום שני?

יש לי הרגשה שגם ביום שני השיר לא ישודר. הם משביתים את התכניות הכי פופולריות בערוץ (אם יש דבר כזה...) והם לא יהססו להשבית שוב ביום שני. נראה לי שהשיר ישודר לבסוף רק במלכת היופי, אלא אם כן יקרינו אותו במבט ביום שלישי בלי להודיע כלום כדי שלא ישביתו אותו.הקליפ אמור להמסר ל-EBU ביום שני,כך שלערוץ 1 צריך להיות כבר קליפ מוכן ביום שלישי. אגב, אני שמעתי את השיר 3 פעמים,דרך הטלפון אמנם (אבל גם זה משהו)-קשה לי להביע דיעה עד שאשמע אותו כמו בן-אדם,אבל זה נשמע נחמד מאוד.

למעלה