ה-ס-מ-י-נ-ר

Alexco

New member
ח"כ רשף חן

הוא תומך נלהב של הרעיון הניפסד "מיסוד זנות".

סמינר

בקשר לח"כ רשף, אני לא בקיא בנושא, אבל הייתי שמח לשמוע אותו מספר מה הוא בדיוק אומר ואז תומך או מתנגד לו. ועמוס.. אם אתה שר.. אפילו אני שר (ואתם רוצים לראות את זה קורה.. בערך כמו שאתם רוצים לראות את עמוס שר)

אז זהו ש...

אני לא הולך לשיר
ידעתי שהבעיה תעלה עם הזמנת קריוקי, אבל אני מצפה שמי שלא רוצה לעלות לא יעלה. בנוער שינוי אין לחץ חברתי

kundason2003

New member
האם אתה מצפה

מהקהל להקשיב למישהו שהוא לא רוצה להקשיב לו? כי אני שוקל לעלות, ואני אומר לכם, אני לא יודע לשיר. אני ממש רע בזה... למרות שאני יודע לעשות את ברי סחרוף לא רע...

זו השיטה שלך לגיבוש עמדה?

נשמע דובר אחד (אגב, לפי מה שסיפרו לי הוא בעצמו אינו מכיר את הנושא על גישותיו השונות בכלל, ואפילו עשה טעויות נפוצות בנוגע לחוקים במדינת ישראל בנוגע לזנות!!!) המציג עמדה מסוימת, ובלי לשמוע גישות שונות, לחקור את הנושא וכו' - נחליט אם אנחנו תומכים או מתנגדים לו. נפלא. אני בטוח שיש לך עמדות מאוד מבוססות.

סלוניק

New member
תסתכל מעט למטה בשרשור

כבר כתבתי שנפתח שרשור חדש בנושא בכדי לא להפריע לשרשור בנושא הסמינר. התנצחויות זה לא כאן.

מיסוד הזנות מנציח את התופעה...

של סרסרות וסחר בנשים, תופעות אשר פוגעות בכבוד האדם לטעמי. ניתן להילחם בזנות ולצמצם את היקפיה, בניגוד לטענותיהם של הסרסורים ועורכי הדין שלהם כי מדובר במשהו שתמיד יהיה קיים באופן אקסיומטי. הענקת הגנה לנפגעות העיקריות מהתעשייה הזוועתית הזאת, משמע הזונות, אפשרית גם מבלי לעשות רגולציה חוקית כלשהי אשר רק מנציחה את התופעה, כאמור. זאת לכל הטוענים שהם רק מעוניינים להגן על הזונות. הגישה שאני תומך בה לטיפול פוליטי בתופעת הזנות היא הגישה האבולסיוניסטית (או הניאו-אבולסיוניסטית אם תרצו) משמעה - זנות אינה בלתי חוקית. מה שאינו חוקי זה סרסרות וסחר בנשים. יש להוקיע כל רגולציה של זנות, ולהילחם בסרסורים ביד קשה, בלקוחות באמצעיים חינוכיים (כל לקוח שנתפס רשאי להמיר את עונשו בסדנאות המכונות ג'ון סקול, למי שמכיר) ולהתחיל חינוך אגרסיבי למיניות שוויונית. כל טוב, אלון.

סלוניק

New member
כרגע זהו שרשור בנושא הסמינר

כדי לא לגרום להפרעה בנושא הנ"ל אני אפתח מחר שרשור חדש בראש העמוד בנושא מיסוד הזנות, נושא מסובך לכל הדיעות.

לא, זאת לא הדרך שלי

אלון, אני לא קובע עמדה לפי דובר אחד. בסה"כ אמרתי שאני לא מכיר את הנושא, בטח שאני לא מכיר את ההתבטאות של ח"כ רשף. אחרי שיעדכנו אותי בנושא, אגב עודכנתי בינתיים, אני אגבש את דעתי. לאחר מכן ח"כ רשף מוזמן לבוא ולנסות לשכנע אותי בצדקת דרכו, אם אני מסכים איתה או לא.

הידעתם שגם אני כתבתי בגישור?

לקראת בחירות 99 בעיקר...
את הכינוי Goldust אני זוכר כמדומני, הוא היה מנהל הערוץ או משהו, לא?

גולדאסט היה בין המנהלים

אני הייתי אז פורסט גאמפ, אבל הגעתי רק מעט אחרי הבחירות. גישור היה הצעד הראשון שלי הן בחיים הפוליטיים והן בחיים הוירטואלים.

למה להסתפק בח"כ רשף חן?

למה לא להזכיר את השר יוסף יצחק פריצקי, השר לתשתיות לאומיות, שתומך גם הוא במיסוד הזנות בישראל? ש.

לסמינר עין גב, כבר נרשמת ../images/Emo35.gif

למי שלא קיבל בדואר, טופס ההרשמה מופיע גם באתר התנועה. מצורף בהודעה זו גם קובץ PDF, למי שיותר נוח לו. זכרו - מועד אחרון להרשמה - יום שני הקרוב
אז יאללה - לשלוח טפסים ולהודיע גם לחברים!!! מי שלא בא - מרובע!

למעלה